Norveç Eliteserien iddaa tahminleri ve analizleri

Tromsö Valerenga Maç Tahmini 09.07.2023

Norveç Eliteserien Ligi kapsamında, Tromsö ile Valerenga karşı karşıya gelecek. İddaa fikstüründe 9 Temmuz Pazar akşamı Türkiye saati ile 18.00’de başlayan mücadele, Alfheim Stadı’nda sahne alacak.

Rexbet, Tromsö galibiyetine 2.20, beraberliğe 3.60, Valerenga galibiyetine ise 3.30 oran belirlemiş durumda. İddaa ise ev sahibine 1.93, beraberliğe 3.03, konuk ekibe ise 2.82 oran veriyor.

Tromsö Çok Formda

Norveç Eliteserien Ligi’nde geçtiğimiz hafta Lilleström deplasmanına konuk olan Tromsö, Mai Traore’nin ikinci yarının başında attığı tek golle galibiyete uzanırken, seriyi 5 maça çıkardı. Son 5 haftaya galibiyetleriyle damga vuran ev sahibi, üst üste aldığı galibiyetlerin ardından, lider ile arasındaki puan farkının 6’ya kadar indirmeyi başardı. Geçen sezon şampiyonluk yarışından uzak kalan Tromsö, yeni sezonda doğru kadro yapılanmasıyla şuana kadar şampiyonluğun en güçlü adayları arasında yer aldı. Kalesinde sadece 11 gole geçit veren Gaute Helstrup’un öğrencileri, ligin en iyi savunma performansını sergiliyor. Tromsö karşılaşma öncesi çok formda.

Valerenga Tehlike Hattında

Valerenga, Norveç Eliteserien Ligi’nde son 4 haftayı mağlubiyetlerle geride bıraktı. Son haftaların en formsuz takımları arasında yer alan konuk ekip, küme düşme tehlikesini yakından hissediyor. Düşme hattıyla 11 hafta sonunda aralarındaki puan farkı 3’e kadar indi. Geçtiğimiz hafta iç sahada ağırladıkları Viking karşısında son dakika golüyle mağlubiyetten kurtulamadılar. Üstünlüğünü korumayı başaramayan Valerenga, son 4 haftada kalesini tam 8 gole kapatamazken, rakip filelere ise sadece 3 gol gönderebildi. Dag-Eilev Fagermo yönetiminde iyi bir sezon başlangıcı yapamayan Valerenga, alt sıralardan çıkış bileti arıyor.

Tromsö – Valerenga Maç Bilgileri

Tromsö – Valerenga Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşmanın yayın ekranı bulunmuyor. Mücadele Türkiye saati ile 18:00’de sahne alacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Alfheim Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Tromsö’de Mikaelsson ve Opsahl’ın sakatlığı devam ediyor. Valerenga cephesinde ise Jensen kart cezalısı. Olsen’in ise sakatlığı devam ediyor.

Tromsö’nün 11’i Belli mi?

Tromsö’nün muhtemel kadrosu: Jakob Haugaard, esterlund Nielsen, Casper Øyvann, Jostein Gundersen, Christophe Psyche, Kent-Are Antonsen, Yaw Paintsil, Sakarias Opsahl, Mai Traore, Vegard Erlien, Ruben Jenssen.

Valerenga’nın 11’i Belli mi?

Valerenga’nın muhtemel kadrosu: Magnus Smelhus Sjoeng, Vegar Hedenstad, Stefan Strandberg, Magnus Riisnæs, Daniel Hakans, Petter Strand, Henrik Björdal, Fredrik Jensen, Simen Juklerod, Mohamed Ofkir, Seedy Jatta.

İddaa Tahmini

Son haftalara aldığı üst üste 5 galibiyetle damga vuran Tromsö, son 4 maçını kaybeden Valerenga karşısına çıkıyor. Tromsö iç saha galibiyetiyle zirve takibini kayıpsız sürdürecektir.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.93

Rexbet Oranı: MS 1, Oran 2.20

Maç Sonucu: 0-0

Maç Sonu Editör Yorumu: 90 dakika golsüz eşitlikle geçildi. İki takımda ender bulduğu gol fırsatlarını değerlendirmekte son derece etkisiz kalırken, puanlar bölüşüldü.