UEFA Konferans Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Domzale Balzan FC İddaa Tahmini 13.07.2023

Domzale ile Balzan FC, 13 Temmuz Çarşamba akşamı Türkiye saati ile 20:00’de karşı karşıya gelecek. UEFA Avrupa Konferans Ligi 1. Ön Eleme Tur mücadelesine, Sportni Park ev sahipliği yapacak.

intobet, Domzale galibiyetine 1.20, beraberliğe 6.00, Balzan FC galibiyetine ise 13.00 oran belirlemiş durumda. İddaa ise ev sahibine 1.06, beraberliğe 5.49, konuk ekibe ise 11.30 oran veriyor.

Domzale Tur Biletini Odaklandı

Domzale cephesinde yeni sezon hazırlıkları devam ediyor. Ev sahibinde henüz Slovenya 1. Ligi başlamazken, yeni sezonun ilk sınavını UEFA Avrupa Konferans Ligi 1. Ön Eleme Turu’nda Balzan FC’ye karşı verecek. Geçtiğimiz sezon Slovenya 1. Ligi’ni 52 puanla 4. sırada tamamlayan Domzale cephesinde, genç teknik adam Simon Rozman ile yola devam ediliyor. Transfer döneminde 6 yeni takviyeyle kadrosunu güçlendirmeye çalışan ev sahibi, hem hücum hattı hem de savunma hattına takviyeler yaptı. Yeni sezon hazırlıkları kapsamında Rijeka karşısında 1-0’lık galibiyete imza atan Domzale, NK Varazdin karşısında ise 3-2’lik mağlubiyetten kurtulamadı. 2 sezon önce UEFA Konferans Ligi serüvenine 1. Ön Eleme Turu’nda merhaba diyen ve turnuvaya 3. Ön Eleme Turu’nda veda etmek zorunda kalan ev sahibi, geçtiğimiz sezon ise Avrupa’da yoktu.

Balzan FC Sürpriz Peşinde

Malta Premier Ligi’nde üst üste 2 sezon küme düşme tehlikesi yaşayan Balzan FC, Oliver Spiteri yönetiminde küme düşme tehlikesini geçtiğimiz sezon yaşamazken, yeni hocasıyla UEFA Avrupa Konferans Ligi biletini cebine koydu. 1. Ön Eleme Turu’nda mücadele edecek olan konuk ekip, Malta Premier Ligi’nde normal sezonu 6. sırada tamamlarken, Hibernians karşısında galip gelerek Konferans Ligi için hak kazandı. Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Balzan FC, transfer döneminde 7 yeni ismi kadrosuna katarken, takımdan ise 7 oyuncu ayrıldı. Avrupa sahnesi için tecrübesi eksik olan Balzan FC, sürpriz bir galibiyetle tur kapsını aralamak istiyor. Konuk ekibin Domzale deplasmanında işi oldukça zor.

Domzale – Balzan FC Maç Bilgileri

Domzale – Balzan FC Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşmanın yayın ekranı bulunmuyor. Mücadele Türkiye saati ile 20:00’de sahne alacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Sportni Park Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Domzale’nin 11’i Belli mi?

Domzale’nin muhtemel kadrosu: Gasper Tratnik, Andrej Djuric, Tilen Klemencic, Belmin Bobaric, Amadej Brecl, Zeni Husmani, Jost Pisek, Nermin Hodzic, Ziga Repas, Mario Krstovski, Gasper Cerne.

Balzan FC’nin 11’i Belli mi?

BalzanFC’nin muhtemel kadrosu: Rudi Briffa, André Fausto, Samir Arab, Nikola Zerjal, Ivan Bozovic, Adam Bradshaw, Jake Grech, Nikola Braunovic, Paul Fenech, Angerl Torres, Peter Olawale.

İddaa Tahmini

Kadro kalitesiyle hem ilk maçın hem de turun favorisi olarak gösterilen Domzale, rakibi gibi sezonun ilk sınavını UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde verecek. Slovenya temsilcisinin iç sahada hataya yer vermeyeceğini ve Balzan FC’ye maç boyunca gol şansı vermeyecektir.

İddaa Oranı: KGYOK, Oran 1.34

intobet Oranı: KGYOK, Oran 1.53

Maç Sonucu: 1-4

Maç Sonu Editör Yorumu: Balzan tur kapısını araladı. Deplasmanda rakibine 4 golle üstünlük kurmayı başaran konuk ekip, rakibi Domzale’ye sadece 1 gol şansı verdi. Balzan FC büyük bir avantajla evine dönüyor.