İsveç Allsvenskan iddaa tahminleri ve analizleri

Varbergs AIK Stockholm İddaa Tahmini 17.07.2023

İsveç Allsvenskan’da son sırada bulunan Varbergs iç sahada, AIK Stockholm’u ağırlayacak. Mücadeleyi saat 20.00’de nesine.com sitesinden takip edebilirsiniz.

Varbergs ve AIK Stockholm arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde verilmiş. Varbergs kazanır 4.45, beraberlik 3.55, AIK Stockholm kazanır ise 1.86 olarak açıklanmış. Bets10 sitesinde özel oran kampanyası ile AIK Stockholm galibiyetine 10.00 oran veriliyor.

Varbergs’den 3 Puan

Varbergs, geçtiğimiz hafta konuk olduğu Göteborg deplasmanından 3 puan ile dönmeyi başardı. Göteborg’u 2-1 mağlup eden Varbergs, sezonun ilk galibiyetini almış oldu. İsveç Allsvenskan’da 13 maç aradan sonra kazanmayı başaran Varbergs, kümede kalma umutlarını da sürdürüyor. Bu hafta ise play out hattındaki AIK Stockholm ile karşı karşıya gelecekler. Varbergs’in kazanması halinde son sıradan kurtulacağını belirtelim. Karşılaşma öncesinde Varbergs’de önemli bir eksik bulunmuyor.

AIK Stockholm Alt Sıralarda

AIK Stockholm, İsveç Allsvenskan’da geçtiğimiz haftayı mağlubiyet ile kapatan takımlardan biriydi. Friends Arena’da konuk ettikleri Hacken’a 2-1 mağlup oldular. Geride kalan 14 haftada sadece 2 kez kazanabilen AIK Stockholm, bir türlü alt sıralardan kurtulamıyor. Ligin son sırasında yer alan Varbergs’e konuk olacak AIK Stockholm, rakibinin sadece 2 puan önünde bulunuyor. Bu hafta Varbergs deplasmanında kaybetmeleri halinde son sıraya gerileme ihtimalleri var. Karşılaşma öncesinde AIK Stockholm’de eksik bulunmuyor.

Varbergs – AIK Stockholm Maç Bilgileri

Varbergs – AIK Stockholm Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma nesine.com sitesinden canlı yayınlanacak. Mücadelenin saat 20.00’de başlayacağını belirtelim.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Paskbergsvallen Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Varbergs'in ilk 11’i Belli mi?

Varbergs’in muhtemel kadrosu: Stojan Lukic, Vinicius Oliveira, Niklas Dahlström, Hamus Zackrisson, Robin Tranberg, Eliton Junior, Joakim Lindner, Olive Slverholt, Maxime Sainte, Dion Krasniqi, Victor Karlsson

AIK Stockholm'un ilk 11’i Belli mi?

AIK Stockholm’un muhtemel kadrosu: Kristoffer Nordfeldt, Sotirios Papagiannopoulos, Alexander Milosevic, Jetmir Haliti, Erick Marcelo, Bilal Hussein, Abdulsalam Magashy, Aboubakar Keita, Rui Modesto, Omar Faraj, John Guidetti

İddaa Tahmini

Varbergs, İsveç Allsvenskan’da sezonun ilk galibiyetini geçen hafta aldı. Konuk oldukları Göteborg’u deplasmanda 2-1 mağlup ettiler ve 3 puanın sahibi oldular. 13 maç aradan sonra kazanmayı başaran Varbergs, ligin son sırasında. AIK Stockholm ise geçen hafat Hacken’a 2-1 kaybetti. İsveç Allsvenskan’da bu sezon 2 galibiyetleri var ve play off hattındalar. AIK Stockholm maçın favorisi. Son sıradaki Varbergs karşısında kazanarak haftayı 3 puan ile kapatırlar.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.65

Bets10 Oranı: MS 2, Oran 10.00

Maç Sonucu: 1-2

Maç Sonu Editör Yorumu: AIK Stockholm, haftayı 3 puan ile geçti. Son sıradaki Varbergs’i 2-1 mağlup etmeyi başardılar.