İsveç Allsvenskan iddaa tahminleri ve analizleri

Djurgarden Malmö İddaa Tahmini 17.07.2023

İsveç Allsvenskan’da heyecan devam ediyor. Djurgarden evinde, Malmö karşısında sürpriz arayacak. Mücadele saat 20.00’de başlayacak ve nesine.com sitesinden yayınlanacak.

Djurgarden ile Malmö takımları arasında oynanacak olan karşılaşmanın intobet oranlarını inceleyecek olursak Djurgarden galibiyetine 2.80, beraberlik tercihine 3.45, Malmö galibiyetine ise 2.45 verildiğini görüyoruz.

Djurgarden Deplasmanda Kazandı

Djurgarden, İsveç Allsvenskan’da geçtiğimiz haftayı galibiyet ile kapattı. IFK Varnamo deplasmanına konuk olan Kim Bergstrand’ın ekibi mücadeleden 2-1’lik galibiyet ile ayrıldı. Üstelik 1-0 geriye düştükleri maçtan galibiyet ile ayrıldılar. İsveç Allsvenskan’da üst üste 7 maçtır mağlubiyet yüzü görmeyen Djurgarden’da moraller yerinde. Konferans Ligi umutlarını da arttıran Djurgarden, bu hafta ise Malmö’yü konuk edecek. Maç öncesinde Djurgarden’da önemli bir eksik bulunmadığını belirtelim.

Malmö Evinde Mağlup

Malmö’de moraller bozuk. Geçtiğimiz hafta sonu iç sahada Mjallby’i konuk eden Malmö, karşılaşmadan 2-1’lik mağlubiyet ile ayrıldı. Farklı kazanmaları beklenen maçta puan alamayan Age Hareide’nin ekibi liderliği de Elfsborg’a kaptırdı. İsveç Allsvenskan’da 3 maçlık galibiyet serisi sona eren Malmö, bu hafta Djurgarden’ın konuğu olacak. Malmö maçın favorisi olarak gösteriliyor ama onlar adına kolay bir maç olacağını düşünmüyorum. Karşılaşma öncesinde Malmö’de Anders Christiansen’in sakatlığı sebebiyle forma giymesi beklenmiyor.

Djurgarden – Malmö Maç Bilgileri

Djurgarden – Malmö Maçı Hangi Kanalda?

Mücadele Türkiye Saati ile 20.00’de başlayacak ve nesine.com sitesinden canlı olarak yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim ? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Tele 2 Arena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Malmö’de Anders Christiansen’in sakatlığı sebebiyle forma giymesi beklenmiyor.

Djurgarden'ın ilk 11’i Belli mi?

Djurgarden’ın muhtemel kadrosu: Jacob Zetterström, Marcus Danielson, Jesper Löfgren, Piotr Johansson, Rasmus Schüller, Elias Andersson, Haris Radetinac, Oliver Berg, Hampus Finndell, Lucas Bergvall, Joel Osoro

Malmö'nün ilk 11’i Belli mi?

Malmö’nün muhtemel kadrosu: Johan Dahlin, Niklas Moisander, Lasse Nielsen, Busanello, Oscar Lewicki, Sergio Pena, Joseoh Cesay, Taha Abdi Ali, Sebastian Nanasi, Moustafa Zeidan, Isaac Thelin

İddaa Tahmini

Malmö, geçen hafta şok bir yenilgi aldı. Eleda’da konuk ettikleri Mjallby’e 2-1 kaybettiler. Bu mağlubiyetin ardından da liderliği Elfsborg’a kaptırdılar. Djurgarden ise üst üste galibiyetler alıyor. Geçen hafta IFK Varnamo deplasmanında 2-1 kazandılar ve yenilmezlik serileri 7 maça çıktı. Haftanın önemli maçlarından biri diyebiliriz. Gollü ve zevkli bir karşılaşma beklentim var. Her iki takımında skor üreteceğini düşünüyorum. Karşılıklı goller atılır.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.43

intobet Oranı: KGVAR, Oran 1.62

Maç Sonucu: 2-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Malmö’de kötü gidişat devam etti. Konuk oldukları Djurgarden deplasmanında 2-0 mağlup oldular.