UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Breidablik Shamrock İddaa Tahmini 18.07.2023

UEFA Şampiyonlar Ligi 1. Eleme turu heyecanı devam ediyor. Shamrock deplasmanda, Breidablik’in konuğu olacak. Mücadeleyi saat 20.00’de nesine.com sitesinden izlenebilecek.

Breidablik ve Shamrock arasında oynanacak olan karşılaşmanın intobet oranları şu şekilde verilmiş. Breidablik kazanır 2.35, beraberlik 3.40, Shamrock kazanır ise 2.85 olarak açıklanmış. Bets10 sitesinde ayrıca ‘karşılıklı gol var’ tercihine 10.00 oran verildiğini belirtelim.

Breidablik Avantajı Kaptı

Breidablik’in ilk maçı kaybetmesi bekleniyordu ama sürpriz bir galibiyet alarak dikkat çektiler. İlk maçı İrlanda’da Shamrock’a karşı 1-0 kazanmayı başaran İzlanda ekibi, önemli bir avantajı da eline geçirdi. Oskar Thorvaldsson’un ekibinin turu geçmesi için alacağı her türlü beraberlik dahi yeterli olacak. İzlanda Urvalsdeild’de ise hafta sonu Fram karşısında da tek golle 1-0 kazanan Breidablik, Shamrock rövanşı öncesinde moral buldu. Karşılaşma öncesinde Breidablik’de önemli bir eksik yok.

Shamrock’a Galibiyet Şart

Shamrock, ilk maçta aldığı 1-0’lık mağlubiyetin ardından tur umutlarını zora soktu. İrlanda’da konuk ettikleri rakibine 1-0 kaybeden Shamrock’un turu geçebilmesi için 2 farklı kazanması gerekiyor. Breidablik karşısında özellikle ilk yarıda çok etkisiz bir Shamrock izlemiştik. İrlanda Premier Lig’de de son 2 haftada puan kayıpları yaşayan Shamrock’da kötü gidişat devam ediyor. Şampiyonlar Ligi 1. Eleme turu rövanşında Breidablik’e konuk olacaklar. Maç öncesinde Shamrock’da önemli bir eksik bulunmadığını belirtelim.

Breidablik – Shamrock Maç Bilgileri

Breidablik – Shamrock Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma nesine.com sitesinden canlı yayınlanacak. Mücadelenin saat 20.00’de başlayacağını belirtelim.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Kopavogsvollur Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Breidablik'in ilk 11’i Belli mi?

Breidablik’in muhtemel kadrosu: Anton Ari Elnarsson, Damir Muminov.c, Alexander Sigurdsson, Höskuldur Gunniaugusson, Jason Svanthorsson, Viktor Örn Margeirsson, David Ingvarsson, Klaemint Olsen, Agus Edvald Hlynsson, Anton Ludviksson, Olvier Stefansson,

Shamrock'un ilk 11’i Belli mi?

Shamrock’un muhtemel kadrosu: Leon Pöhls, Sean Gannon, Sean Hoare, Daniel Cleary, Richard Towell, Roberto Lopes, Dylan Watts, Sean Kavanagh, Aaron Greene, Markus Poom, Johnny Kenny

İddaa Tahmini

Breidablik, ilk maçta aldığı galibiyet ile büyük bir avantaj yakaladı. Shamrock’u ilk maçta deplasmanda 1-0 mağlup ederek İzlanda’ya moralli döndüler. Breidablik’un bugün alacağı her türlü beraberlikte dahi tur atlayacağını belirtelim. Shamrock ilk maçta etkisizdi. Taraftarı önünde konuk ettikleri Breidablik’e 1-0 kaybettiler. Turu geçme şansları da zorlaştı. Taraf bahsi açısından riskli bir maç. Gollere yönelmekte fayda var. Her ik takımında rövanş maçında skor üreteceğini düşünüyorum.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.57

Bets10 Oranı: KGVAR, Oran 10.00

Maç Sonucu: 2-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Breidablik rövanş maçını da kazanmayı başardı. Shamrock’u 2-1 mağlup ederek tur atladılar.