UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

BATE Borisov Partizani Tirana İddaa Tahmini 18.07.2023

UEFA Şampiyonlar Ligi 1. Eleme turu rövanş maçında BATE Borisov evinde, Partizani Tirana’yı konuk edecek. Karşılaşma saat 21.00’de start alacak ve nesine.com sitesinden izlenebilecek.

BATE Borisov ile Partizani Tirana takımları arasında oynanacak olan karşılaşmanın intobet oranlarını inceleyecek olursak BATE Borisov galibiyetine 2.50, beraberlik tercihine 3.25, Partizani Tirana galibiyetine ise 2.75 verildiğini görüyoruz. Karşılıklı gol var tercihinin Bets10 sitesinde 10.00 oran olduğunu da belirtelim.

BATE Borisov’da Hedef Galibiyet

BATE Borisov’un ilk maçta kaybetmemesi önemliydi. Partizani Tirana deplasmanından 1-1’lik beraberlik ile dönen Belarus ekibi, tur umutlarını korumayı başardı. Partizani Tirana’ya karşı çok sayıda pozisyon verdiler ama en azından kaybetmediler. Belarus ekibinin turu geçmesi için tek farklı kazanması yetecek. Belarus Premier Ligi’nde ise son maçta Shakhtyor Soligorsk engelini 2-0 ile geçen BATE Borisov, lider Dinamo Minsk’in takibini devam ettiriyor. Şampiyonlar Ligi 1. Eleme turu rövanş maçında Partizani Tirana’yı konuk edecek BATE Borisov’da eksik bulunmuyor.

Partizani Tirana Tur Peşinde

Partizani Tirana, ilk maçta çok daha etkili olan taraftı ama bunu skora yansıtamadılar. İkinci yarıda 1-0 geriye düştükleri maçtan 1-1’lik beraberlik ile ayrıldılar. Maçın hakkının ise Partizani Tirana galibiyeti olduğunu belirtmek gerekiyor. BATE Borisov karşısında 90 dakikanın genelinde daha iyi oynayan taraf oldular ama maçı kazanamadılar. Turu geçme şansı hala yüksek olan Partizani Tirana’nın alacağı her türlü galibiyette turu geçeceğini belirtelim. Maç öncesinde Partizani Tirana’da önemli bir eksik yok.

BATE Borisov- Partizani Tirana Maç Bilgileri

BATE Borisov– Partizani Tirana Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 21.00’de nesine.com sitesinden canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Borisov Arena tih Terim Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

BATE Borisov'un ilk 11’i Belli mi?

BATE Borisov’un muhtemel kadrosu: Andrey Kudravets, Dmitri Antilevski, Alexander Martynov, Sidi Bane, Sheriff Jimoh, Denis Grechikho, Valeri Bocherov, Artem Kontsevoj, Valeri Gromyko, Vladislav Malkevich, Denis Laptev

Partizani Tirana'nın ilk 11’i Belli mi?

Partizani Tirana’nın muhtemel kadrosu: Bekim Redjepi, Marcelino Preka, David Atanasovski, Arjol Rrapaj, Endi Hadroj, Valentino Murataj, Bruno Telushi, Chandrel Matondo, Victor Da Silva, Christian Mba, Eljon Sota

İddaa Tahmini

BATE Borisov, ilk maçta öne geçtiği karşılaşmadan 1-1’lik beraberlik ile ayrıldı. Partizani Tirana’ya karşı aldıkları beraberlik ile şanslıydılar diyebiliriz. Özellikle Partizani Tirana ilk yarıda çok sayıda fırsat harcadı. Partizani Tirana’nın turu geçmesi için kazanması gerekiyor. BATE Borisov turun favorisi olarak gösteriliyor ama Partizani Tirana, ilk maçta rakibini oldukça zorladı. BATE Borisov’un daha iyi bir reaksiyon göstermesi gerekli. Gollü bir maç beklentim var. Hem BATE Borisov hem de Partizani Tirana skor üretmeyi başarır.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.75

Bets10 Oranı: KGVAR, Oran 10.00

Maç Sonucu: 2-0

Maç Sonu Editör Yorumu: BATE Borisov, turu geçen taraf oldu. Partizani Tirana’yı 2-0 mağlup ederek tur atladılar.