UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Maccabi Haifa Hamrun Maç Tahmini 18.07.2023

18 Temmuz Salı akşamı UEFA Şampiyonlar Ligi 1. Ön Eleme Turu‘nda rövanş heyecanı yaşanırken, Maccabi Haifa evinde Hamrun‘u konuk edecek. Maçın başlama saati ise 20:00.

intobet, Maccabi Haifa galibiyetine 1.16, beraberliğe 7.50, Hamrun galibiyetine ise 13.00 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.47, 2.5 Alt 2.55 oran kazandırıyor.

Maccabi Haifa Deplasmanda Rahat Kazandı

UEFA Şampiyonlar Ligi 1. Ön Eleme Turu’nun ilk maçında Hamrun deplasmanına konuk olan Maccabi Haifa, sezonu galibiyetle açmayı başarırken, tur için büyük bir avantaj sağladı. Malta temsilcisine karşı 4-0’lık üstünlük kurmayı başaran Messay Dego ve öğrencileri, güçlenen kadrosuyla yeni sezonun ilk maçına damga vurdu. 4 golle harika bir hücum performansı sergileyen ev sahibinde, Frantzdy Pierrot 2 golle maçın kilit ismi oldu. Savunma hattında da aynı başarıyı gösteren Maccabi Haifa, UEFA Şampiyonlar Ligi’nde 2. Ön Eleme Turu’na çok yakın. Kendi liginde 3 sezondur şampiyonluğu bırakmayan ve yeni sezona yeni teknik adamıyla merhaba diyen Maccabi Haifa, 5 transferle kadrosunu güçlendirirken, yeni sezonun ilk maçından istediğini aldı.

Hamrun Spartans Mucize Arıyor

Hamrun cephesinde Luciano Zauri dönemi mağlubiyetle başladı. Malta Premier Ligi’nin son şampiyonu Hamrun, yeni sezon öncesi teknik adam değişikliğine giderken, genç teknik adam yönetiminde çıktıkları ilk resmi maçtan 4-0’lık mağlubiyetle ayrıldılar. Taraftarı önünde büyük bir şok yaşayan ve sezona son derece etkisiz başlayan Hamrun, Maccabi Haifa deplasmanında kazanmak zorunda kaldı. Rakibinin ellerine büyük bir avantaj veren konuk ekip, en az 4 farklık bir galibiyet alamaması halinde, Şampiyonlar Ligi sahnesine erkenden veda edecek. Hamrun yeni hocasıyla çıktığı ilk maçtan güven vermekten çok uzak kaldı. Maccabi Haifa karşısında işleri bir kez daha çok zor.

Maccabi Haifa – Hamrun Maç Bilgileri

Maccabi Haifa – Hamrun Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşmanın yayın ekranı bulunmuyor. Mücadele Türkiye saati ile 20:00’de start alacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Kiryat-Eliezer Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Maccabi Haifa’nın ilk 11’i Belli mi?

Maccabi Haifa’nın muhtemel kadrosu: Itamar Nitzan, Abdoulaye Seck, Shon Goldberg, Pierre Cornud, Daniel Sundgren, Ali Mohamed, Dia Saba, Tjaronn Chery, Mahmoud Jaber,Frantzdy Pierrot, Dolev Haziza.

Hamrun’un 11’i Belli mi?

Hamrun’un muhtemel kadrosu: Henry Bonello, Karlo Bilic, Steve Borg, Joseph Zerafa, Matthew Mifsud, Emerson, Nemanja Krstic, Ryan Camenzuli, Jonny, Yuliyan Nenov, Roko Prsa, Uros Djuranovic.

İddaa Tahmini

UEFA Şampiyonlar Ligi 1. Ön Eleme Turu’nun ilk maçlarında en rahat galibiyetlerden birine imza atan Maccabi Haifa, büyük bir avantajla taraftarı önüne çıkıyor. Deplasmanda kalesini gole kapatan Maccabi Haifa, iç sahada da gol yememeye devam edecektir.

İddaa Oranı: KGYOK, Oran 1.34

intobet Oranı: KGYOK, Oran 1.52

Maç Sonucu: 2-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Karşılıklı gollere sahne olan mücadelede, kazanan ev sahibi Maccabi Haifa oldu. Ev sahibi ilk yarıyı geride kapatmasına karşın, ikinci yarıda Hamrun’a üstünlük kurmayı başardı.