İsveç Allsvenskan iddaa tahminleri ve analizleri

Brommapojkarna Hammarby İddaa Tahmini 21.07.2023

İsveç Allsvenskan’da yeni hafta heyecanı başlıyor. Hammarby deplasmanda, Brommapojkarna’ya konuk oluyor. Saat 20.00’de başlayacak mücadele nesine.com sitesinden yayınlanacak.

Brommapojkarna ile Hammarby takımları arasında oynanacak olan karşılaşmanın intobet oranlarını inceleyecek olursak Brommapojkarna galibiyetine 2.95, beraberlik tercihine 3.55, Hammarby galibiyetine ise 2.34 verildiğini görüyoruz.

Brommapojkarna 4 Maçtır Kaybediyor 

Brommapojkarna, geçtiğimiz hafta sonu İsveç Allsvenskan’da yine mağlubiyetten kurtulamadı. Hacken deplasmanına konuk oldular ve sahadan 4-2’lik mağlubiyet ile ayrıldılar. 2-0 geriye düştüğü maçta 89’da 2-2’yi bulan Brommapojkarna, uzatma dakikalarında arka arkaya yediği gollerle maçı 4-2 kaybetti. İsveç Allsvenskan’da oynadıkları son 4 maçı da kaybeden bri Brommapojkarna var. Luis Pimenta’nın ekibinde işler yolunda gitmiyor ve bu hafta Grimsta’da Hammarby’i ağırlayacaklar. Maç öncesinde Brommapojkarna’da eksik bulunmuyor. 

Hammarby Çıkışa Geçti 

Hammarby, İsveç Allsvenskan’da geçtiğimiz haftayı galibiyet ile kapatan takımlardan biriydi. Tele 2 Arena’da Kalmar’ı konuk ettiler ve mücadeleden 3-1’lik galibiyet ile ayrıldılar. Rahat bir galibiyet alan Marti Cifuentes’in öğrencileri İsveç Allsvenskan’da oynadığı son 2 maçtan da galibiyet ile ayrıldı. Bir önceki hafta ise IK Sirius’u deplasmanda 2-1 mağlup etmişlerdi. Bu hafta ise Brommapojkarna karşısında 3 puan arayacaklar. Maçın favorisi olarak gösterilen Hammarby’de maç öncesinde önemli bir eksik bulunmuyor. 

Brommapokjarna – Hammarby Maç Bilgileri

Brommapokjarna – Hammarby Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma nesine.com sitesinden canlı yayınlanacak. Mücadelenin saat 20.00’de başlayacağını belirtelim.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Grimsta Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Brommapokjarna'nın ilk 11’i Belli mi?

Brommapokjarna’nın muhtemel kadrosu: Filip Sidklev, Torbjörn Heggem, Amadeus Sögaard, Marijan Cosic, Ludvig Fritzson, Tim Söderström, Kevin Ackermann, Oscar Pettersson, Nikola Vasic, Samuel Holm, Alexander Jensen

Hammarby'nin ilk 11’i Belli mi?

Hammarby’nin muhtemel kadrosu: Davor Blazevic, Edvin Kurtulus, Simon Strand, August Mikkelsen, Loret Sadiku, Nahir Besara, Shaquille Pinas, Fredrik Hammar, Markus Karlsson, Montader Madjed, Jusef Erabi

İddaa Tahmini

Brommapojkarna, üst üste mağlubiyetler almaya devam ediyor. Geçtiğimiz hafta Hacken’a konuk oldular ve bu karşılaşmayı da 4-2 kaybettiler. İsveç Allsvenskan’da son 4 maçını da kaybeden Brommapojkarna’da işler yolunda gitmiyor. Hammarby ise geçen hafta 3 puanı kaptı. Kalmar’ı 3-1 mağlup ettiler ve üst üste 2. galibiyetini aldılar. Son haftalarda da hücumda üretken olduklarını belirtelim. Gollü bir maç beklentim var. Hem Brammapojkarna hem de Hammarby skor üretmeyi başarır.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.42

intobet Oranı: KGVAR, Oran 1.60

Maç Sonucu: 1-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Brommapojkarna tek golle kazandı. Hammarby’i 1-0 mağlup ettiler ve 4 maçlık mağlubiyet serisini sonlandırdılar.