İsveç Allsvenskan iddaa tahminleri ve analizleri

Djurgarden Elfsborg İddaa Tahmini 22.07.2023

İsveç Allsvenskan’da lider konumda yer alan Elfsborg deplasmanda, Djurgarden’ın konuğu olacak. Mücadele saat 16.00’da başlayacak ve nesine.com sitesinden ekranlara gelecek.

Djurgarden ile Elfsborg zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın Bets10 oranlarını ele alacak olursak Djurgarden galibiyetinin 2.40, beraberlik tercihinin 3.45, Elfsborg galibiyetinin ise 2.90 oran şeklinde açıldığını görüyoruz. Bu karşılaşmada 2.5 gol üstünün oranın Bets10 özel oran sayesinde 10.00 olduğunu belirtelim.

Djurgarden’dan 3 Puan

Djurgarden, İsveç Allsvenskan’da geçtiğimiz haftayı 3 puan ile kapattı. İç sahada konuk ettikleri Malmö karşısında 2-0 kazanarak zirve takibini devam ettirdiler. Malmö karşısında Djurgarden’a galibiyeti getiren goller ise Oskar Fallenius ve Haris Radetinac’dan geldi. İsveç Allsvenskan’da üst üste 8 maçtır mağlubiyet yüzü görmeyen Djurgarden, bu hafta ise lider Elfsborg’u konuk edecek. Sezonun önemli maçlarından birine çıkacak olan Djurgarden’da herhangi bir eksik bulunmuyor.

Elfsborg 14 Maçtır Kaybetmiyor

Elfsborg, geçtiğimiz hafta İsveç Allsvenskan’da beklenmedik bir kayıp yaşadı. İç sahada düşme hattındaki Göteborg’u konuk eden Elfsborg, mücadeleden 1-1’lik beraberlik ile ayrıldı. 1-0 geriye düştüğü maçta Per Frick’in golüyle 1 puanı kurtaran lider Elfsborg, bu hafta sonu ise Djurgarden deplasmanına konuk olacak. Üst üste 14 maçtır mağlubiyet yüzü görmeyen Elfsborg, Djurgarden karşısında maçın favorisi olarak gösteriliyor. Karşılaşma öncesinde Elfsborg’da önemli bir eksik bulunmuyor.

Djurgarden – Elfsborg Maç Bilgileri

Djurgarden – Elfsborg Maçı Hangi Kanalda?

Mücadele Türkiye Saati ile 20.00’de başlayacak ve nesine.com sitesinden canlı olarak yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim ? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Tele 2 Arena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Djurgarden'ın ilk 11’i Belli mi?

Djurgarden’ın muhtemel kadrosu: Jacob Zetterström, Marcus Danielson, Jesper Löfgren, Piotr Johansson, Rasmus Schüller, Elias Andersson, Haris Radetinac, Oliver Berg, Hampus Finndell, Lucas Bergvall, Joel Osoro

Elfsborg'un ilk 11’i Belli mi?

Elfsborg’un muhtemel kadrosu: Hakon Rafn Valdimarsson, Gustaf Lagerbielke, Andre Romer, Sebastian Holmen, Svelnn Aron Gudjohnsen, Johan Larsson, Niklas Hult, Michael Baldoo, Alexander Bernhardsson, Ahmed Qasem, Jeppe Okkels

İddaa Tahmini

 Elfsborg, geçen hafta 2 puan bıraktı. İç sahada konuk ettikleri Göteborg ile 1-1 berabere kaldılar. Rahat kazanmaları beklenen maçta puan kaybetmelerine rağmen İsveç Allsvenskan’da liderliğini sürdürdüler. Djurgarden ise Malmö engelini rahat geçti. Rakibini 2-0 mağlup eden Djurgarden, üst üste 3. Galibiyetini alırken, yenilmezlik serisini ise 8 maça çıkardı. Zevkli ve gollü bir maç beklentim var. Elfsborg lider, Djurgarden ise yarışa ortak olmak istiyor. Gollü bir maç izleriz. Fileler en az 3 kez havalanır.

İddaa Oranı: 2.5 ÜST, Oran 1.53

Bets10 Oranı: 2.5 ÜST, Oran 10.00

Maç Sonucu: 0-4

Maç Sonu Editör Yorumu: Elfsborg farka gitti. Djurgarden’ı deplasmanda 4-0 mağlup ettiler ve liderliğini sürdürdüler.