İsveç Allsvenskan iddaa tahminleri ve analizleri

IFK Varnamo Hacken İddaa Tahmini 22.07.2023

İsveç Allsvenskan’da heyecan sürüyor. IFK Varnamo iç sahada, Hacken’ı konuk edecek. Mücadeleyi saat 18.30’da nesine.com sitesinden takip edebilirsiniz.

IFK VarnamoHacken arasında oynanacak olan karşılaşmanın intobet oranları şu şekilde. IFK Varnamo kazanır 4.75, beraberlik 4.00, Hacken kazanır ise 1.72 olarak açıklanmış.

IFK Varnamo Alt Sıralarda

IFK Varnamo, geçtiğimiz hafta konuk olduğu Halmstad deplasmanında puan kaybı yaşadı. Rakibi karşısında 2-0 öne geçtikleri maçtan galibiyet çıkartamayan Peter Johansson’un öğrencileri rakibi ile 2-2 berabere kaldı. Son haftalarda İsveç Allsvenskan’da istediği sonuçları alamayan bir IFK Varnamo var. Play out hattında yer alan AIK Stockholm ile aradaki puan farkı da 3’e inmiş durumda. Bu hafta sonu ise Hacken’ı konuk edecekler. Maç öncesinde IFK Varnamo’da önemli bir eksik bulunmadığını belirtelim.

Hacken Evinde Kazandı

Hacken, İsveç Allsvenskan’da geçtiğimiz haftayı galibiyet ile kapatan takımlardan biriydi. Sahasında Brommapojkarna’yı konuk eden Hacken, karşılaşmadan 4-2’lik galibiyet ile ayrıldı. Uzatma dakikalarında Amor Layouni’nin arka arkaya bulduğu gollerle 3 puanı alan Hacken’da moraller yerinde. Lider Elfsborg ile de aradaki puan farkını 1’e düşürmeyi başardılar. Elfsborg’un puan kaybettiği haftada kazanmaları önemliydi. Bu hafta sonu ise IFK Varnamo deplasmanında 3 puan arayacaklar. Maç öncesinde Hacken’da Amane Romeo’nun sakatlığı sürüyor.

IFK Varnamo – Hacken Maç Bilgileri

IFK Varnamo – Hacken Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma nesine.com sitesinden canlı yayınlanacak. Mücadelenin saat 18.30’da başlayacağını belirtelim.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Strandvallen Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Hacken’da Amane Romeo’nun sakatlığı sürüyor.

IFK Varnamo'nun ilk 11’i Belli mi?

IFK Varnamo’nun muhtemel kadrosu: Filipp Voytekhovich, Hampus Nasström, Emin Grozdanic, Victor Eriksson, Victor Larsson, Albin Lohikangas, Wenderson Nascimento, Simon Thern, Albion Ademi, Oscar Johansson, Gustav Engvall

Hacken'ın ilk 11’i Belli mi?

Hacken’ın muhtemel kadrosu: Peter Abrahamsson, Even Hovland, Simon Sandberg, Kristoffer Lund Hansen, Samuel Gustafsson, Simon Gustafson, Mikkel Jensen, Momodou Lamin Sonko, Ibrahim Sadiq, Benie Adama Traore, Valgeir Lunddal Fridriksson

İddaa Tahmini

IFK Varnamo, geçen hafta Halmstad deplasmanında 2 puan bıraktı. Rakibi karşısında 2-0 öne geçtikleri maçtan 1 puan ile ayrıldılar. Son 5 haftada sadece 1 galibiyet alabilen IFK Varnamo, bu hafta Hacken ile karşılaşacak. Hacken ise geçen hafta Brommapojkarna’yı 4 golle geçti. Uzatma dakikalarında buldukları 2 golle maçı 4-2 kazandılar. İsveç Allsvenskan’da lider Elfsborg’un 1 puan gerisindeler. Bu hafta konuk olacakları IFK Varnamo karşısında da favoriler. Hacken’dan rahat bir galibiyet bekliyorum. Haftayı 3 puan ile kapatırlar.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.52

intobet Oranı: MS 2, Oran 1.72

Maç Sonucu: 1-0

Maç Sonu Editör Yorumu: IFK Varnamo sürpriz yaptı. İç sahada konuk ettikleri Hacken’ı uzatmalarda buldukları golle 1-0 mağlup ettiler.