Norveç Eliteserien iddaa tahminleri ve analizleri

Molde Sarpsborg 08 İddaa Tahmini 22.07.2023

Molde evinde Sarpsborg 08‘i konuk edecek. Norveç Eliteserien Ligi‘nin 16. haftasında sahne alacak mücadele, 22 Temmuz Cumartesi akşamı Türkiye saati ile 19:00’da başlıyor.

intobet, Molde galibiyetine 1.50, beraberliğe 5.00, Sarpsborg 08 galibiyetine ise 6.00 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.42, KGYOK 2.85 oran kazandırıyor.

Molde Yarışı Bırakmadı

Norveç Eliteserien Ligi’nde 15. hafta geride kalırken, sezona istediği başlangıcı yapamayan Molde, son haftalardaki etkisiyle şampiyonluk yarışının içerisinde kalmayı başardı. Son 4 haftadan yenilgisiz çıkmayı başaran Erling Moe ve öğrencileri, 3 galibiyet, 1 beraberlikle 10 puan topladı ve lider ile arasındaki puan farkını 12’ye indirdi. Sadece lider Bodo / Glimt deplasmanından 2-2’lik beraberlikle dönen Molde, Haugesund, Brann ve Valerenga karşısında ise galip gelmeyi başardı. Son 3 galibiyetinde kalesini gole kapatmayı başaran ev sahibi, toplamda ise 7 kez rakip fileleri havalandırdı. Son 2 hafta Brann karşısında 2-0’lık, Valerenga karşısında ise 4-0’lık galibiyetlere imza atmayı başaran Molde cephesinde, Ola Brynhildsen ve Emil Breivik ikilisi 13 gollük katkı sağlarken, son haftalardaki yükselişin kilit isimleri oldular. Ev sahibi seriyi yakın rakiplerinden Sarpsborg 08 karşısında sürdürmek istiyor.

Sarpsborg 2 Haftadır Mağlup

Norveç Eliteserien Ligi’nde sezona harika bir başlangıç yapan Sarpsborg 08, rakibinin aksine son haftalarda yaşadığı puan kayıplarıyla zirve yarışından koptu. İlk 8 haftada sadece 1 kez mağlup olan Mikael Stahre ve öğrencileri, son 6 haftada ise 4 mağlubiyet yaşadı. Konuk ekipte son haftalarda üst üste alınan mağlubiyetlerden en büyük pay savunma hattının oldu. Stromsgodset deplasmanında yaşanan 5-2’lik hezimetin ardından, geçtiğimiz hafta iç sahada HamKam’a karşı 3-2’lik skorla kaybettiler. Rakibi karşısında iç saha avantajına rağmen üstünlüğünü koruyamayan konuk ekip, 21 puanla 7. sıraya kadar geriledi. Lider ile arasındaki puan farkı 38’e kadar yükselen Sarpsborg 08, en azından toparlanarak üst sıraların içerisinde yer almak istiyor.

Molde – Sarpsborg 08 Maç Bilgileri

Molde – Sarpsborg 08 Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşmanın yayın ekranı bulunmuyor. Mücadele Türkiye saati ile 19:00’da sahne alacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Aker Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Molde’nin 11’i Belli mi?

Molde’nin muhtemel kadrosu: Jacob Karlstrom, Martin Linnes, Martin Bjornbak, Emil Breivik, Eirik Haugan, Kristoffer Haugen, Heggheim Mannsverk, Ola Brynhildsen, Kristian Eriksen, Eric Kitolano, Birk Risa.

Sarpsborg’un 11’i Belli mi?

Sarpsborg’un muhtemel kadrosu: Anders Kristiansen, Bjorn Inge Utvik, Jeppe Andersen, Junior Ngouali, Joachim Soltvedt, Victor Torp, Eirik Wichne, Pascal Lundqvist, Kristian Opseth, Bansu Baah, Mikkel Maigaard.

İddaa Tahmini

Norveç Eliteserien Ligi’nde şampiyonluk yarışını bırakmayan Molde, son 4 hafta mağlubiyete yer vermedi ve 3 maçtan galip çıktı. Ev sahibi 2 haftadır rakipleri karşısında rahat skorlarla kazanırken, galibiyetlerine Sarpsborg karşısında devam edecektir.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.32

intobet Oranı: MS 1, Oran 1.50

Maç Sonucu: 5-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Molde rakip kaleye gol olup yağdı. Ev sahibi rakibine 5 golle üstünlük kurarken, taraftarı önünde haftayı 3 puanla kapattı. Son haftaların formda takımı, Sarpsborg 08 karşısında bizleri yanıltmadı.