Finlandiya Veikkausliiga iddaa tahminleri ve analizleri

HJK Helsinki Ilves Tampere İddaa Tahmini 22.07.2023

Finlandiya Veikkausliiga kapsamında, HJK Helsinki ile Ilves Tampere karşı karşıya geliyor. 22 Temmuz Cumartesi akşamı sahne alacak mücadele, Türkiye saati ile 17:00’de başlıyor. Zorlu maça Finnair Stadı ev sahipliği yapacak.

intobet, HJK Helsinki galibiyetine 1.51, beraberliğe 4.05, Ilves Tampere galibiyetine ise 6.30 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 2.10, 2.5 Alt 1.72 oran kazandırıyor.

HJK Helsinki Güven Tazeledi

Finlandiya’yı bu sezon UEFA Şampiyonlar Ligi’nde temsil etme şansı bulan HJK Helsinki, 1. Ön Elem Turu’nda Larne FC engelini geçmeyi başardı ve adını 2. Ön Eleme Turu’na yazdırdı. İlk maçı iç sahada 1-0’lık galibiyetle noktalayan ev sahibi, rövanşta ise deplasmandan 2-2’lik beraberlikle döndü. Devler sahnesine iyi bir başlangıç yapan Toni Koskela ve öğrencileri, Finlandiya Veikkausliiga sahnesinde ise haftayı iç sahada mağlubiyetle kapattı. FC Lahti karşısına 9 maçlık yenilmezlik serisiyle çıkan HJK Helsinki, 1-0’lık mağlubiyetten kurtulmayı başaramayınca, lider ile arasındaki puan farkı 4’e yükseldi. Yeniden lige odaklanan HJK Helsinki, taraftarı önünde kazanmak istiyor.

Beraberliklerin Takımı Ilves Tampere

İç sahada konuk ettiği IFK Mariehamn karşısında sahadan golsüz beraberlikle ayrılan Ilves Tampere, Finlandiya Veikkausliiga’da galibiyet hasretini tam 7 haftaya çıkardı. Son 7 haftayı 6 beraberlik, 1 mağlubiyetle geride bırakan konuk ekip, 15 haftalık fikstürden ise sadece 3 galibiyet çıkarabildi. Son 3 haftada üst üste beraberliklere imza atan Ilves Tampere, son 2 haftada kalesini gole kapatmayı başarırken, rakip filelere ise gol göndermeyi başaramadı. 17 puanla 8. sıraya kadar gerileyen ve üst sıralardan uzaklaşan Ilves Tampere, Jarkko Wiss önderliğinde zor günler geçirmeye devam ediyor. Galibiyet adına güven vermekten çok uzakta kalan konuk ekibin, HJK Helsinki deplasmanında zorlanacağını düşünüyorum.

HJK Helsinki – Ilves Tampere Maç Bilgileri

HJK Helsinki – Ilves Tampere Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşmanın yayın ekranı bulunmuyor. Mücadele Türkiye saati ile 17:00’de sahne alacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Finnair Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

HJK Helsinki’nin 11’i Belli mi?

HJK Helsinki’nin muhtemel kadrosu: Jesse Öst, Tuomas Ollila, Miro Tenho, Jukka Raitala, Lucas Lingman, Perparim Hetemaj, Santeri Hostikka, Roope Riski, Pyry Soiri, Kai Meriluoto, Matti Peltola.

Ilves Tampere’nin 11’i Belli mi?

Ilves Tampere’nin muhtemel kadrosu: Otso Virtanen, Tatu Miettunen, Felipe Aspegren, Petteri Pennanen, Santeri Haarala, Oiva Jukkola, Yussif Moussa, Adam Larsson, Parfitt-Williams, N’Diaye, Mohammed.

İddaa Tahmini

Finlandiya Veikkausliiga’da zirve mücadelesi veren, UEFA Şampiyonlar Ligi’nde ise yoluna devam etmeyi başaran HJK Helsinki, devler sahnesinden tur biletiyle dönüyor. Ev sahibi galibiyetlerine kaldığı yerden devam edecek ve Ilves Tampere’yi mağlup edecektir.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.34

intobet Oranı: MS 1, Oran 1.51

Maç Sonucu: 1-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Finlandiya Veikkausliiga’nın lideri HJK Helsinki, galibiyetlerine Ilves Tampere karşısında geri döndü. Lider taraftarı önünde Miro Tenho’nun attığı tek golle 3 puanı hanesine yazdırdı.