Finlandiya Veikkausliiga iddaa tahminleri ve analizleri

İnter Turku SJK Seinajoki Maç Tahmini 22.07.2023

Finlandiya Veikkausliiga‘nın 6. sırasında yer alan İnter Turku ile liderlik koltuğunun ortağı SJK Seinajoki, 22 Temmuz Cumartesi akşamı karşı karşıya gelecek. Mücadelenin başlama saati ise 17:00.

Bets10, İnter Turku galibiyetine 2.50, beraberliğe 3.30, SJK Seinajoki galibiyetine ise 2.65 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 2.05, 2.5 Alt 1.78 oran kazandırıyor.

İnter Turku Düşüşe Geçti

Finlandiya Veikkausliiga’da son 4 haftayı puan kayıplarıyla geride bırakan İnter Turku, puan kayıplarına çare arıyor. VPS’ye karşı hem iç saha hem de deplasmanda gol dahi atamadan kaybeden ve kalesinde 5 gol gören ev sahibi, Haka ve lider KuPS Kuopio karşısında ise karşılıklı gollerle, beraberliklere imza attı. Lidere galibiyet şansı vermeyen İnter Turku, kazanarak puan farkını 10’a indirme şansını ise kaçırdı. Bu hafta ise liderin en yakın takipçisi SJK Seinajoki karşısına çıkacaklar. Liderlik yarışından adım adım uzaklaşan ve puan kayıplarına çare arayan ev sahibi, sezonun ilk yarısında rakibine deplasmanda 2-1’lik skorla kaybetti. Formsuz İnter Turku’nun iç saha avantajına rağmen işi oldukça zor.

SJK Seinajoki Doludizgin

Finlandiya Veikkausliiga’da ilk 15 haftayı 9 galibiyet, 5 beraberlik, 1 mağlubiyetle geride bırakan SJK Seinajoki, 2 maç eksiğe rağmen KuPS Kuopio ile birlikte liderlik koltuğunu paylaşıyor. Ligin en iyi savunma performansını sergileyen konuk ekip, kalesinde gördüğü 9 gole karşılık, rakip fileleri tam 19 kez havalandırmayı başardı. Sadece Oulu karşısında mağlubiyet yaşayan Jani Honkavaara ve öğrencileri, bu hafta İnter Turku karşısına 3 maçlık yenilmezlik serisiyle konuk olacaklar. SJK sezonun ilk yarısı rakibini 2-1’lik skorla mağlup etmeyi başarırken, 10 kişi kalmasına rağmen sahadan 3 puanla ayrılmayı başardı.

İnter Turku – SJK Seinajoki Maç Bilgileri

İnter Turku – SJK Seinajoki Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşmanın yayın ekranı bulunmuyor. Mücadele Türkiye saati ile 17:00’de sahne alacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Veritas Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

İnter Turku’nun 11’i Belli mi?

İnter Turku’nun muhtemel kadrosu: Eetu Huuhtanen, Jussi Niska, Mikael Almen, Noah Nurmi, Luka Kuittinen, Rodrigo Arciero, Tommi Jyry, Bismark Ampofo, Iiro Jarvinen, Darren Smith, Timo Stavitski.

SJK Seinajoki’nin 11’i Belli mi?

SJK Seinajoki’nin muhtemel kadrosu: Martti Haukioja, Murilo, Jake Dunwoody, Ville Tikkanen, Tuomas Kaukua, Matej Hradecky, Valentin Gasc, Jeremiah Streng, Kingsley Ofori, Ovie Ejeheim, Ebuka Samson.

İddaa Tahmini

Finlandiya Veikkausliiga’nın liderleri arasında yer almayı başaran ve 15 hafta sonunda sadece 1 kez mağlup olan SJK Seinajoki, sezona tam anlamıyla damga vuruyor. Konuk ekip performans grafiğiyle, galibiyet adına denenmeye değer taraf.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 2.38

Bets10 Oranı: MS 2, Oran 2.65

Maç Sonucu: 1-2

Maç Sonu Editör Yorumu: SJK Seinajoki deplasmanda Jaime Moreno ve Valentin Gasc’ın golleriyle galibiyete uzandı. Konuk ekip haftayı 3 puanla kapatırken, zirve ortaklığını bırakmadı. Kazananları tebrik ederiz.