Finlandiya Veikkausliiga iddaa tahminleri ve analizleri

Oulu KTP Kotka Maç Tahmini 22.07.2023

Oulu iç sahada KTP Kotka‘yı konuk edecek. Finlandiya Veikkausliiga mücadelesi İddaa fikstüründe 22 Temmuz Cumartesi akşamı yer alıyor. Zorlu maçın başlama saati ise 17:00.

Rexbet, Oulu galibiyetine 1.77, beraberliğe 3.65, KTP Kotka galibiyetine ise 4.40 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.85, 2.5 Alt 1.95 oran kazandırıyor.

Oulu’da Seri Sona Erdi

Finlandiya Veikkausliiga’da geçtiğimiz hafta VPS deplasmanına 4 maçlık yenilmezlik serisiyle konuk olan Oulu, bu karşılaşmaya kadar son 4 haftada skor üretmeyi başarmıştı. Zorlu VPS deplasmanında serilerini kaybeden ev sahibi, sahadan 3-0’lık mağlubiyetle ayrıldı. Zirve yarışında önemli bir kayıp yaşayan Oulu, 16 hafta sonunda 27 puanda kalırken, 4. sıraya geriledi ve lider ile arasındaki puan farkı 5’e yükseldi. Sezon boyunca Finlandiya Veikkausliiga’da bol gollü mücadelelere imza atan ev sahibi, rakip fileleri 25 kez havalandırırken, kalesinde ise 23 gole engel olamadı. Ricardo Duarte ve öğrencilerinin ligde çıktığı son 4 maçın tamamında 2.5 gol barajı aşıldı.

KTP Kotka Yükselişe Geçti

Son 3 haftada mağlubiyete yer vermeyen KTP Kotka, Finlandiya Veikkausliiga’da alt sıralardan kurtulmak için umutlandı. Konuk ekip son 3 haftada 2 beraberlik, 1 galibiyete imza atarken, bu sezon ilk kez üst üste 3 maçtan mağlubiyet almadan çıkmayı başardı. Jussi Leppälahti yönetiminde 15 haftayı 4 galibiyet, 5 beraberlik, 6 mağlubiyetle geride bırakan KTP Kotka, 17 puanla kendisine 9. sırada yer buldu. Son 4 sıra içerisinden kurtulamayan konuk ekip, son 3 haftada FC Lahti’yi iç sahada 2-0’lık skorla mağlup etmeyi başarırken, IFK Mariehamn ve Ilves Tampere karşısında golsüz beraberliklerle yetindi. Son 3 hafta kalesini gole kapatmayı başaran KTP Kotka, savunma hattında yükselen bir performans grafiğine sahip.

Oulu – KTP Kotka Maç Bilgileri

Oulu – KTP Kotka Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşmanın yayın ekranı bulunmuyor. Mücadele Türkiye saati ile 17:00’de sahne alacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Castren Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Oulu’nun ilk 11’i Belli mi?

Oulu’nun muhtemel kadrosu: Callum Ward, Riku Selander, Noah Pallas, Tony Miettinen, Emmanuel Affi, Lucas Ferreira, Jere Kallinen, Yassin Daoussi, Ashley Coffey, Niklas Jokelainen, Otso Liimatta.

KTP Kotka’nın ilk 11’i Belli mi?

KTP Kotka’nın muhtemel kadrosu: Rasmus Leislahti, Daan Klinkenberg, Juho Lehtiranta, Michael Ogungbaro, Joni Makela, Johannes Laaksonen, Willis Alves Furtado, Gabriel Sandberg, Matias Lindfors, Simo Roiha, Georgios Manthatis.

İddaa Tahmini

Finlandiya Veikkausliiga’da zirvenin en iddialı adayları arasında yer alan Oulu, geçtiğimiz hafta yaşadığı mağlubiyete rağmen, takibe devam ediyor. Ev sahibi kısa sürede toparlanmayı başaracak ve taraftarı önünde KTP Kotka’yı mağlup edecektir.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.58

Rexbet Oranı: MS 1, Oran 1.77

Maç Sonucu: 3-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Karşılıklı gollere sahne olan mücadelede, 3 puan ev sahibi Oulu’nun oldu. Ricardo Duarte ve öğrencileri, 3 puanı rakibinden 3 golle aldı. Kazananları tebrik ederiz.