UEFA Konferans Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Rigas Skola Sabah Maç Tahmini 26.07.2023

26 Temmuz Çarşamba akşamı Türkiye saati ile 19:00’da sahne alacak olan UEFA Avrupa Konferans Ligi 2. Ön Eleme Tur mücadelesinde, Rigas Skola ile Sabah karşı karşıya gelecek.

intobet, Rigas Skola galibiyetine 1.95, beraberliğe 3.40, Sabah galibiyetine ise 3.75 oran belirlemiş durumda. İddaa ise ev sahibine 1.78, beraberliğe 2.98, konuk ekibe ise 2.93 oran veriyor.

Rigas Skoa Mağlubiyeti Unuttu

Letonya Virsliga’da ilk 23 hafta geride kalırken, ligin tek namağlup takımı Rigas Skola oldu. Ev sahibi 23 haftadan 16 galibiyet, 7 beraberlikle 55 puan toplamayı başarırken, liderin 3 puan gerisinde, 2. sırada kendisine yer buldu. Riga FC ile birlikte zorlu bir şampiyonluk yarışının içerisinde olan Viktors Morozs’un öğrencileri, 23 hafta sonunda rakip fileleri tam 58 kez havalandırmayı başardı. Etkisini UEFA Avrupa Konferans Ligi 1. Ön Eleme Turu’na taşımayı başaran Rigas Skola, Makedonija’yı deplasmanda 1-0 mağlup ederek tur kapısını aralarken, iç sahada ise 4-1’lik harika bir galibiyete imza attı. İki kulvarda birden etkili olmayı başaran Rigas Skola, Sabah karşısında da ilk maçtan avantajlı çıkmak istiyor. Ev sahibi bu sezon çok formda.

Sabah Sezonu Açıyor

Azerbaycan Premier Ligi’nde şampiyonluğu Karabağ’a kaptıran Sabah, yeni sezonda UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde mücadele edecek. Konuk ekip sezon bittiğinde liderin 9 puan gerisinde kalırken, kaçan şampiyonluğa rağmen iyi bir sezon geçirdi. Yeni sezon hazırlıkları kapsamında All Sad ile ilk hazırlık maçına çıkan Sabah, 3-1’lik galibiyete imza attı. Son hazırlık maçında ise Olympiakos ile 1-1 berabere kaldılar. 4 yeni transferle kadrosunu güçlendiren Azebaycan temsilcisi, yeni sezonun ilk sınavını Rigas Skola deplasmanında verecek. İlk maçtan galibiyetle çıkmak isteyen konuk ekip, maç kondisyonunu kazanan ve sezonu çok erken bir rakibe karşı mücadele edecek. Murad Musaev ve öğrencilerinin deplasmanda işi oldukça zor.

Rigas Skola – Sabah Maç Bilgileri

Rigas Skola – Sabah Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşmanın yayın ekranı bulunmuyor. Mücadele Türkiye saati ile 19:00’da start alacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele  Arkadija Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Rigas Skola'nın 11’i Belli mi?

Rigas Skola’nın muhtemel kadrosu: Pavels Steinbors, Herdi Prenga, Petr Mares, Stefan Panic, Vitalijs Jagodinskis, Janis Ikaunieks, Emerson Deocleciano, Roberts Savalnieks, Dmitrijs Zelenkovs, Adam Marhiev, Ismael Diomande.

Sabah'ın 11’i Belli mi?

Sabah’ın muhtemel kadrosu: Yusif Imanov, Jon Irazábal, Rahman Dashdamirov, Bojan Letic, Amin Seydiyev, Elvin Camalov, Aleksey Isayev, Christian, Ceballos, Mickels, Volvoki.

İddaa Tahmini

Yeni sezonda ilk 23 haftayı geride bırakan, UEA Avrupa Konferans Ligi’ne ise galibiyetle başlayan Rigas Skola, yeni sezonda hem maç kaybetmedi hem de maç kondisyonu kazandı. Ev sahibi harika form grafiğini iç sahada galibiyetle taçlandıracak ve tur kapısını aralayacaktır.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.78

intobet Oranı: MS 1, Oran 1.95

Maç Sonucu: 0-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Deplasmanda kalesini gole kapatmayı başaran Sabah, Bojan Letic ve Davit Volkovi’nin golleriyle rakibine üstünlük kurdu ve Avrupa Konferans Ligi sahnesinde tur kapısını araladı.