UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Klaksvik Hacken İddaa Tahmini 26.07.2023 

UEFA Şampiyonlar Ligi 2. Eleme turu heyecanı devam ediyor. Hacken deplasmanda, Klaksvik ile karşılaşacak. Mücadeleyi saat 21.45’de nesine.com sitesinden takip edebilirsiniz.

Klaksvik ile Hacken zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın intobet oranlarını ele alacak olursak Klaksvik galibiyetinin 4.75, beraberlik tercihinin 3.75, Hacken galibiyetinin ise 1.70 oran şeklinde açıldığını görüyoruz.

Klaksvik Sürpriz Peşinde

Klaksvik, UEFA Şampiyonlar Ligi’ne bu sezon 1. Eleme turundan katıldı. İlk turda Ferencvaros ile karşı karşıya gelen Klaksvik, rakibini sürpriz bir şekilde mağlup ederek turu geçen taraf oldu. İlk maçtan golsüz beraberlik ile ayrılan Faroe Adaları ekibi, rövanş maçını 3-0 kazanarak dikkat çekti. Klaksvik, 2. Eleme turunda ise İsveç’in Hacken takımı ile karşılaşacak olan Klaksvik, yine sürpriz arayacak. Faroe Adaları Ligi’nde de bu sezon namağlup yoluna devam eden Klaksvik, son derece iyi bir sezon geçiriyor.

Hacken Avantaj Arıyor

Hacken, bildiğimiz gibi geçen sezon İsveç Allsvenskan’da şampiyonluğa ulaşmıştı. Bu sezon UEFA Şampiyonlar Ligi’ne 2. Eleme turundan katılacaklar. Hacken adına ilk rakip ise Faroe Adaları temsilcisi Klaksvik. Hacken turun favorisi olarak gösteriliyor ama Klaksvik, bir önceki turda Ferencvaros gibi güçlü bir takımı elemeyi başardı. Hacken her ne kadar favori olsa da, kolay bir maç olmayacağı aşikar. Maç öncesinde Hacken’da önemli bir eksik bulunmadığını belirtelim.

Kl Klaksvik – Hacken Maç Bilgileri

Kl Klaksvik – Hacken Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 21.45’de başlayacak ve nesine.com sitesinden canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Klaksvik Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

KI Klaksvik’in 11’i Belli mi?

Klaksvik’in muhtemel kadrosu: Jonathan Johansson, Vegard Forren, Deni Pavlovic, Rene Joensen, Odmar Faero, Jakup Andreasen, Luc Kassi, Joannes Danielsen, Claes Kronberg, Arni Frederiksberg, Borge Petersen

Hacken'ın ilk 11’i Belli mi?

Hacken’ın muhtemel kadrosu: Peter Abrahamsson, Even Hovland, Simon Sandberg, Kristoffer Lund Hansen, Samuel Gustafsson, Simon Gustafson, Mikkel Jensen, Momodou Lamin Sonko, Ibrahim Sadiq, Benie Adama Traore, Valgeir Lunddal Fridriksson

İddaa Tahmini

Hacken, UEFA Şampiyonlar Ligi’ne 2. eleme turundan katılıyor. 2. turda rakip ise Faroe Adaları temsilcisi Klaksvik. Geçen hafta sonu İsveç Allsvenskan’da sürpriz bir yenilgi alan Hacken, IFK Varnamo deplasmanında 1-0 kaybetmişti. Moraller bozuk ama Şampiyonlar Ligi’nde ilk maçı kazanmak istiyorlar. Klaksvik ise 1. Eleme turunda büyük bir sürpriz yaptı. Macaristan ekibi Ferencvaros’u 3-0 mağlup ederek turu geçtiler. Hacken karşısında da sürpriz arayacaklar ama bu kez işleri zor. Hacken’dan galibiyet bekliyorum. Klaksvik’i mağlup etmeyi başarırlar.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.50

intobet Oranı: MS 2, Oran 1.70

Maç Sonucu: 0-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Karşılaşmada gol sesi çıkmadı. Mücadele golsüz sona erdi.