UEFA Konferans Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Fenerbahçe Zimbru İddaa Tahmini 26.07.2023

UEFA Konferans Ligi 2. Eleme turu ilk maçında, Fenerbahçe ile Zimbru karşı karşıya gelecek. Mücadelenin saat 21.00’de başlayacağını ve S SPORT Plus kanalından yayınlanacağını belirtelim.

Fenerbahçe ve Zimbru arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. Fenerbahçe kazanır 1.05, beraberlik 11.00, Zimbru kazanır ise 46.00 olarak açıklanmış. Fenerbahçe’nin bu karşılaşmada en az 3 gol atmasına, Bets10 sitesinde 10.00 oran veriliyor.

Fenerbahçe Rahat Kazanmalı 

Fenerbahçe, yeni sezona İsmail Kartal yönetiminde hazırlanıyor. İsmail Kartal yönetiminde Rusya’da oynanan hazırlık kampında pek parlak bir görüntü çizmediler ama hazırlık maçlarının çok önemli bir ölçü olmadığını belirtmek gerek. 3 hazırlık maçında sadece Neftçi Baku karşısında kazanabilen Fenerbahçe, İstanbul’a döndükten sonra ise Gençlerbirliği’ni 5 golle geçti. UEFA Konferans Ligi’ne 2. Eleme turundan katılacak olan Sarı Lacivertliler, Moldova’nın Zimbru takımı ile karşılaşacak. İlk maç öncesinde Fenerbahçe’de eksik bulunmadığını belirtelim. 

Zimbru’nun İşi Zor 

Zimbru, UEFA Konferans Ligi’ne 1. Eleme turundan katılmıştı. İlk turda San Marino’nun La Fiorita takımı ile karşı karşıya geldiler ve rakibini elemeyi başardılar. İlk maçta 1-1 berabere kalan Moldova ekibi rövanş maçında ise rakibini 1-0 mağlup ederek turu geçen taraf oldu. 2. eleme turunda işleri çok daha zor olacak diyebiliriz. Fenerbahçe’ye karşı ilk maçı Kadıköy’de oynayacak olan Zimbru’nun sürpriz yapması beklenmiyor. Karşılaşma öncesinde Zimbru’da önemli bir eksik bulunmuyor. 

Fenerbahçe – Zimbru Maç Bilgileri

Fenerbahçe – Zimbru Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S SPORT Plus kanalından Türkiye saati ile 21.00’de canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı Mücadele Kadıköy Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Fenerbahçe’nin ilk 11’i Belli mi?

Fenerbahçe’nin muhtemel kadrosu: Altay Bayındır, Ferdi Kadıoğlu, Luan Peres, Rodrigo Becao, Jayden Oosterwolde, Willian Arao, Miguel Crespo, İrfan Can Kahveci, Ryan Kent, Dusan Tadic, Edin Dzeko

Zimbru'nun ilk 11’i Belli mi?

Zimbru’nun muhtemel kadrosu: Sebastian Agachi, Alex Mihal Misaraş, Valeriu Gaiu, Jessie Guero Djou, Alexandru Dedov, Ibrahima Therna Soumah, Mihail Stefan, Denis Dedechko, Vlad Raileanu, Marin Caruntu, Andrei Macritchii

İddaa Tahmini

Fenerbahçe, kadrosunu Dzeko, Tadic, Szymanski, Djiku, Becao gibi kaliteli isimlerle güçlendirdi. Yeni sezonun ilk ciddi sınavını Konferans Ligi’nde Zimbru’ya karşı verecekler. İsmail Kartal yönetimindeki Fenerbahçe, turun net favorisi. Zimbru ise Moldova Ligi ekiplerinden biri. İlk eleme turunda San Marino’nun La Fiorita takımını elemeyi başardılar ve Fenerbahçe’ye rakip oldular. Fenerbahçe turun net favorisi. Sarı Lacivertliler rahat bir galibiyet alarak tur kapısını aralar.

İddaa Oranı: Fenerbahçe 2.5 ÜST, Oran ***

Bets10 Oranı: Fenerbahçe 2.5 ÜST, Oran 10.00

Maç Sonucu: 5-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Fenerbahçe, Dzeko ve Tadic önderliğinde farklı kazandı. Kadıköy’de Zimbru engelini 5 golle geçtiler.