UEFA Konferans Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Beşiktaş KF Tirana İddaa Tahmini 27.07.2023

UEFA Konferans Ligi 2. Eleme turu ilk maçında, Beşiktaş ile KF Tirana kozlarını paylaşacak. Mücadeleyi saat 21.00’de S SPORT Plus kanalından takip edebilirsiniz.

Beşiktaş ve KF Tirana arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. Beşiktaş kazanır 1.22, beraberlik 6.00, KF Tirana kazanır ise 12.00 olarak açıklanmış. Bets10 sitesinde karşılaşmanın 2.5 gol üstü tercihine 10.00 oran veriliyor.

Beşiktaş’ta Hedef Galibiyet

Beşiktaş, Süper Lig’de geçen sezonu 3. Sırada tamamladı. UEFA Konferans Ligi bileti almayı başaran Siyah Beyazlılar, Konferans Ligi macerasına 2. Turdan başlayacak. Rakip ise Arnavutluk’un KF Tirana takımı. Şenol Güneş göreve geldikten sonra iyi sonuçlar almaya başlayan Beşiktaş, yeni sezonun ilk ciddi sınavına KF Tirana karşısında çıkacak. Jean Onana ve Daniel Amartey ile kadrosunu güçlendiren Beşiktaş’ta Nkouduo, Romain Saiss ve Wellinton ile de yollar ayrıldı. Maçın favorisi olarak gösterilen Beşiktaş’ta önemli bir eksik bulunmuyor.

KF Tirana’nın İşi Zor

KF Tirana, UEFA Konferans Ligi’ne 1. Eleme turundan başladı. İlk turda Gürcistan’ın Dinamo Batumi takımı ile karşı karşıya gelen KF Tirana, rakibini 1-1 ve 2-1’lik skorlar ile geçerek adını 2. Tura yazdırdı ve Beşiktaş’ın rakibi oldu. Dinamo Batumi karşısında sürpriz bir şekilde turu geçtiler ama Beşiktaş karşısında işleri çok daha zor. Özellikle ilk maçı da Vodafone Park’da oynayacak olmaları KF Tirana adına handikap diyebiliriz. Karşılaşma öncesinde KF Tirana’da eksik bulunmuyor.

Beşiktaş – KF Tirana Maç Bilgileri

Beşiktaş – KF Tirana Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S SPORT Plus kanalından Türkiye saati ile 21.00’de canlı olarak yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Vodafone Park Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Beşiktaş'ın İlk 11’i Belli mi?

Beşiktaş’ın muhtemel kadrosu: Mert Günok, Valentin Rosier, Omar Colley, Necip Uysal, Arthur Masuaku, Salih Uçan, Gedson Fernandez, Amir Hadziahmetovic, Rachid Ghezzal, Cenk Tosun, Vincent Aboubakar

KF Tirana'nın İlk 11’i Belli mi?

KF Tirana’nın muhtemel kadrosu: Gentian Selmani, Filip Najdoski, Albi Doka, Erion Hoxhallari, Fjoart Jonuzi, Florent Hasani, Florjan Pergjoni, Ardit Hila, Kristal Abazaj, Regi Lushkja, Liridon Latifi

İddaa Tahmini

Beşiktaş, turun net favorisi. Şenol Güneş yönetiminde özellikle Avrupa’da iyi sonuçlar alan bir Beşiktaş vardı. Konferans Ligi 2. Eleme turunda da zayıf bir rakip ile karşılaşacaklar. KF Tirana adına zor bir eşleşme diyebiliriz. 1. Eleme turunda sürpriz yaparak Dinamo Batumi’yi elediler ama Vodafone Park’da Beşiktaş karşısında farklı bir mağlubiyet alabilirler. Beşiktaş, sezonun ilk resmi maçına çıkıyor. Gollü bir galibiyet alacaklarını düşünüyorum. Vodafone Park’da en az 3 gol izleriz.

İddaa Oranı: 2.5 ÜST, Oran 1.31

Bets10 Oranı: 2.5 ÜST, Oran 10.00

Maç Sonucu: 3-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Beşiktaş, Vodafone Park’da hata yapmadı. KF Tirana’yı 3-1 ile geçerek avantajı kaptılar.