UEFA Konferans Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Bodo / Glimt Bohemians İddaa Tahmini 27.07.2023

27 Temmuz Perşembe akşamı Türkiye saati ile 19:00’da sahne alacak olan UEFA Avrupa Konferans Ligi 2. Ön Eleme Tur mücadelesinde, Bodo / Glimt ile Bohemians karşı karşıya gelecek.

intobet, Bodo / Glimt galibiyetine 1.36, beraberliğe 5.00, Bohemians galibiyetine ise 7.00 oran belirlemiş durumda. İddaa ise ev sahibine 1.15, beraberliğe 4.65, konuk ekibe ise 6.53 oran veriyor.

Bodo / Glimt Yeniden Yükselişte

Norveç Eliteserien Ligi’nin lideri Bodo / Glimt, son 3 haftalık fikstürde galibiyetlerine geri dönmeyi başarırken, en yakın rakibiyle arasındaki puan farkını 9’da tuttu. 2 haftalık fikstürde kaybedilen 5 puanın ardından, 3’te 3 yapmayı başaran ve yeniden eski günlerine dönen Bodo / Glimt, son olarak geçtiğimiz hafta Sanderjord’u deplasmanda 5-2’lik skorla mağlup etti. Son 3 haftada 9 gole imza attıklarını söyleyelim. Norveç Eliteserien Ligi’nde puan farkını açarak yoluna devam eden Kjetil Knutsen ve öğrencileri, UEFA Avrupa Konferans Ligi serüvenine ise 2. Ön Eleme Turu’nda merhaba diyecek. Geçtiğimiz sezon Norveç ekibi Son 16 Play Off Turu’na kadar yükselmeyi başarmış ve Konferans Ligi’nde iyi bir performans grafiği ortaya koymuştu.

Bohemians Kadrosunu Güçlendirdi

Çekya temsilcisi Bohemians, yeni sezonda şampiyonluk için bir kadro kurdu diyebiliriz. 9 önemli takviyeyle gücüne güç katan konuk ekip, Çekya Ligi’ne galibiyetle başladı ve ilk haftada konuk olduğu FK Pardubice deplasmanından 1-0’lık galibiyetle döndü. Hazırlık maçlarında sergilediği futbolla yükselişin sinyallerini veren Bohemians, 4 hazırlık maçının 3’ünü kazanırken, galibiyetlerine devam etti. UEFA Avrupa Konferans Ligi 2. Ön Eleme Turu’na doğrudan katılacak olan Çekya temsilcisi, ligign ilk haftasında gösterdiği etkiyi, Bodo / Glimt deplasmanında tekrarlamak istiyor. Ludek Klusacek ve öğrencilerinin deplasmanda işi oldukça zor olmasına karşın, güçlenen kadrosuyla Bohemians’ı mağlup etmek kolay değil.

Bodo / Glimt – Bohemians Maç Bilgileri

Bodo/Glimt – Bohemians Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşmanın yayın ekranı bulunmuyor. Mücadele Türkiye saati ile 19:00’da start alacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Aspmyra Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Bodo/Glimt’in 11’i Belli mi?

Bodo/Glimt’in muhtemel kadrosu: Nikita Haykin, Adam Sørensen, Brede Moe, Lode, Nino Zugelj, Sondre Fet, Patrick Berg, Fredrik Sjovold, Albert Erlykke, Faris Pemi Moumbagna, Amahl Pellegrino.

Bohemians’ın 11’i Belli mi?

Bohemians’ın muhtemel kadrosu: Michal Reichl, Matej Hybs, Martin Dostal, Daniel Köstl, Lukas Hulka, Erik Prekop, Antonin Krapka, Josef Jindrisek, Adam Janos, Jan Matousek, Matyas Kozak.

İddaa Tahmini

Bodo / Glimt sezonu henüz yeni açan Bohemians karşısında avantajlı taraf. Norveç Eliteserien Ligi’nde liderlik ipini göğüsleyen ev sahibi, yeni transferleriyle güçlenerek, ligde ilk maçını kazanan Bohemians, Konferans Ligi’de çıkacağı ilk maçta fileleri havalandırmayı başarır.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.43

intobet Oranı: KGVAR, Oran 1.60

Maç Sonucu: 3-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Bodo / Glimt fişi neredeyse ilk maçtan çekti. Rakibine iç sahada 3 farklı üstünlük kuran Norveç ekibi, Bohemians karşısında avantaj sahibi. Konferans Ligi sahnesinde üst tura çok yaklaştılar.