UEFA Konferans Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Basel Tobol İddaa Tahmini 27.07.2023

Basel evinde Tobol‘u konuk edecek. UEFA Avrupa Konferans Ligi 2. Ön Eleme Tur mücadelesi, 27 Temmuz Perşembe akşamı Türkiye saati ile 20:30’da sahne alacak.

intobet, Basel galibiyetine 1.25, beraberliğe 5.50, Tobol galibiyetine ise 9.50 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.53, 2.5 Alt 2.40 oran kazandırıyor.

Basel Açılışı Mağlubiyetle Yaptı

UEFA Avrupa Konferans Ligi’nin Yarı Finalistleri arasında yer alan Basel, geçtiğimiz sezon bu zorlu turnuvaya damga vurmayı başarırken, İsviçre Süper Ligi’nde ise üst sıralardan uzak kaldı ve yeni sezonda 2. Ön Eleme Turu’nda mücadele etmek zorunda kaldı. Harika bir Avrupa performansıyla sezonu kapatan Basel, yeni sezonda teknik adamlık görevine Timo Schultz’u getirdi. 4 yeni transferle kadrosunu güçlendirmeye çalışan Basel cephesinde, Jonathan Dubasin ve Thierno Barry gibi 2 önemli yıldız takımdan ayrıldı. İsviçre Süper Ligi’nde geçtiğimiz hafta St. Gallen deplasmanına konuk olan ve sezonu mağlubiyetle açan Basel, Tobol karşısında ilk galibiyetini almak istiyor.

Tobol Sürpriz Peşinde

Tobol galibiyetlerine devam ediyor. Kazakistan Premier Ligi’nde son 6 maçtan 4 galibiyet çıkarmayı başaran konuk ekip, UEFA Avrupa Konferans Ligi 1. Ön Eleme Turu kapsamında ise Tobol’u mağlup etmeyi başardı. Ligde son 2 hafta Okzhetpes ve Atyrau karşısında gol yemeden galip gelmeyi başaran konuk ekip, Honka karşısında ise ilk maçı iç sahada 2-1’lik skorla kazanırken, rövanşta golsüz beraberlikle tur atladı. Honka karşısında sürpriz taraf olarak gösterilen Tobol, ilk eşleşmeden zaferle çıktı ve bizlere kolay lokma olmadığını gösterdi. Basel karşısında bir kez daha zayıf halka olarak gösterildiklerini söyleyelim. Zorlu eşleşmede sürpriz arayacak olan Tobol’un, deplasmanda en azından beraberliğe ihtiyacı var.

Basel – Tobol Maç Bilgileri

Basel – Tobol Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşmanın yayın ekranı bulunmuyor. Mücadele Türkiye saati ile 20:30’da sahne alacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Saint Jakob-Park Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Basel'in ilk 11’i Belli mi?

Basel’in muhtemel kadrosu: Marwin Hitz, Michael Lang, Kasim Nuhu, Lopez Galache, Riccardo Calafiori, Fabian Frei, Andy Diouf, Mohamed Zeki Amadouni, Andi Zeqiri, Hugo Novoa Ramos, Anton Kade.

Tobol’un 11’i Belli mi?

Tobol’un muhtemel kadrosu: Marwin Hitz, Arnau Comas, Sergio Lopez Galache, Finn van Breemen, Riccardo Calafiori, Riccardo Calafiori, Wouter Burger, Jonathan Dubasin, Thiemo Barry, Jean-Kevin Augustin, Dan Ndoye.

İddaa Tahmini

Basel hem ilk maçın hem de turun mutlak favorisi Konferans Ligi’nin son yarı finalisti olmayı başaran Basel, Konferans Ligi’de bu sezon bir kez daha etkili olmayı başaracak ve taraftarı önüne çıkacağı sezonun ilk maçında, Tobol’a gol şansı tanımayacaktır.

İddaa Oranı: KGYOK, Oran 1.51

intobet Oranı: KGYOK, Oran 1.75

Maç Sonucu: 1-3

Maç Sonu Editör Yorumu: İki takımında skor üretmeyi başardığı mücadelede, ev sahibi Basel karşılaşmayı 9 kişiyle tamamladı. Konuk ekip Tobol bu fırsatı harika değerlendirdi ve tur kapısını araladı.