UEFA Konferans Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Viktoria Plzen Drita İddaa Tahmini 27.07.2023

UEFA Avrupa Konferans Ligi 2. Ön Eleme Turu‘nda heyecan devam ederken, Viktoria Plzen sahasında Drita‘yı konuk edecek. 27 Temmuz Perşembe akşamı bizleri bekleyen mücadele, Türkiye saati ile 20:00’e başlıyor.

intobet, Viktoria Plzen galibiyetine 1.17, beraberliğe 6.50, Drita galibiyetine ise 15.00 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 2.30, KGYOK 1.57 oran kazandırıyor.

Viktoria Plzen Galibiyet Peşinde

Geçtiğimiz sezon UEFA Şampiyonlar Ligi’nde izlediğimiz Viktoria Plzen, harika bir eleme performansı sergilerken, gruplarda ise en zayıf halka olmaktan kurtulamadı. Yeni sezonda UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde mücadele edecekler. Yeni sezonda göreve Miroslav Koubek’i getiren ev sahibi, Çekya Ligi’nde sezonu mağlubiyetle açtı. Teplice deplasmanından 1-0’lık mağlubiyetle dönen Viktoria Plzen, maç boyunca rakip yarı sahada etkili olmakta zorlandı ve hücum performansıyla sınıfta kaldı diyebiliriz. Konferans Ligi 2. Ön Eleme Turu’na doğrudan katılan ev sahibi, sahasında Drita’yı konuk edecek. Sezonu deplasmanda açan Plzen, yeni sezonda taraftarı önüne ilk kez çıkıyor. İlk maçı kazanarak, tur için avantajlı konuma geçmek istiyorlar.

Drita’nın İşi Zor

Kosova Süper Lig şampiyonu olarak sezonu noktalayan Drita, yeni sezonda UEFA Avrupa Konferans Ligi 2. Ön Eleme Turu’nda mücadele edecek. Konuk ekip 2 sezondur Konferans Ligi elemelerini geçmeyi başaramazken, bu sezon şansını bir kez daha deneyecek. Geçen sezon harika bir lig performansı sergileyen Drita, Akis Vavalis önderliğinde yoluna devam ediyor. Yeni sezon hazırlıkları kapsamında 2 maça çıkan ve 1-0’lık galibiyetlere imza atan Kosova temsilcisi, transfer döneminde 8 isimle anlaşma sağladı ve kadrosunu güçlendirdi. Zor bir kura çeken Drita, bu hafta Plzen deplasmanına konuk olacak. Avrupa’da başarıdan uzak kalan Drita’nın, deplasmanda işi oldukça zor.

Viktroria Plzen – Drita Maç Bilgileri

Viktoria Plzen – Drita Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşmanın yayın ekranı bulunmuyor. Mücadele Türkiye saati ile 20:00’de sahne alacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Doosan Arena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Viktoria Plzen’in 11’i Belli mi?

Viktoria Plzen’in muhtemel kadrosu: Jindrich Stanek, Lukas Hejda, Radim Reznik, Vaclav Jemelka, Jan Sykora, Jan Koic, Roman Kvet, Lukas Kalvach, Erik Jirka, Adam Vlkanova, Rafiu Durosinmi.

Drita’nın 11’i Belli mi?

Drita’nın muhtemel kadrosu: Florjan Smakiqi, Astrit Thaqi, Benjamin Agyare, YIl Ibrahimi, Dilyan Georgiev, Rron Broja, Blend Baftiu, Jashari, Ajzeraj, Selmani, Tahiri.

İddaa Tahmini

Şampiyonlar Ligi tecrübesine sahip olan Viktoria Plzen, UEFA Avrupa Konferans Ligi macerasına iyi bir başlangıç yapacak ve Drita karşısında maç boyunca kalesini gole kapatacak ve hataya yer vermeyecektir.

İddaa Oranı: KGYOK, Oran 1.36

intobet Oranı: KGYOK, Oran 1.57

Maç Sonucu: 0-0

Maç Sonu Editör Yorumu: UEFA Avrupa Konferans Ligi 2. Ön Eleme Turu’nun ilk maçından gol sesi çıkmadı. Viktoria Plzen ve Drita, tur şansını rövanş maçına bıraktı. Kazananları tebrik ederiz.