UEFA Konferans Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

PAOK Beitar Jerusalem Maç Tahmini 27.07.2023

PAOK evinde Beitar Jerusalem‘ı konuk edecek. UEFA Avrupa Konferans Ligi 2. Ön Eleme Turu‘nda yer alan mücadele, 27 Temmuz Perşembe akşamı Türkiye saati ile 20:30’da sahne alacak.

Bets10, PAOK galibiyetine 1.35, beraberliğe 4.75, Beitar Jerusalem galibiyetine ise 8.00 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.78, 2.5 Alt 1.95 oran kazandırıyor.

PAOK Önemli Takviyeler Yaptı

PAOK,  Razvan Lucescu önderliğinde hem Yunanistan Süper Ligi’ni hem de Süper Lig Şampiyonluk Turu’nun 4. sırada bitirirken, yeni sezonda UEFA Avrupa Konferans Ligi’ne gitmeye hak kazandı. Yeni sezon hazırlıklarına devam eden ev sahibi, 4 hazırlık karşılaşmasından galibiyet çıkarmayı başaramazken, 1 beraberlik, 3 yenilgi aldı. İlk maçta FCSB ile berabere kalan PAOK, ardından Go Ahead, Genk ve Westero karşısında mağlubiyetten kurtulamadı. Ally Samatta, Ekong ve Rahman Baba gibi önemli isimleri transfer ederek kadrosunu güçlendiren PAOK, yeni sezonun ilk sınavını Beitar Jerusalem karşısında verecek. Ev sahibi hem tecrübesi hem de kadro kalitesiyle favori taraf.

Beitar Jerusalem Kadrosunu Yeniledi

İsrail temsilcisi Beitar Jerusalem, UEFA Avrupa Konferans Ligi 2. Ön Eleme Turu’na doğrudan katılıyor. Konuk ekip geçen sezon İsrail Eyalet Kupası’nda şampiyonluk yaşadı ve Yossi Abukasis önderliğinde büyük bir sürprize imza attı. Aynı zamanda bu zafer Beitar Jerusalem’e, yeni sezonda UEFA Avrupa Konferans Ligi biletini getirdi. 9 transferle kadrosunu büyük ölçüde yenileyen ve sezon hazırlıklarını sürdüren konuk ekip, İsrail Süper Kupa finalinde son şampiyon Maccabi Haifa karşısına çıkarken, ilk yarısını 1-0 önde kapattığı mücadeleden 3-1’lik mağlubiyetle ayrıldı. Sezona kötü bir başlangıç yapan ekip, bu hafta PAOK deplasmanında galibiyet arayacak.

PAOK – Beitar Jerusalem Maç Bilgileri

PAOK – Rijeka Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşmanın yayın ekranı bulunmuyor. Mücadele Türkiye saati ile 20:30’da sahne alacak.

Maçın Hakemi Kim ? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Toumba Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

İki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

PAOK’un ilk 11’i Belli mi?

PAOK’un muhtemel kadrosu: Dominik Kotarski, Ekong, Konstantinos Koulierakis, Rahman Baba, Tomasz Kedziora, Filipe Soares, Stefan Schwab, Konstantelias, Taison, Ziivkovic, Samatta.

Beitar Jerusalem’in ilk 11’i Belli mi?

Beitar Jerusalem’in muhtemel kadrosu: Joao Miguel, Orel Dgani, Grigori Morozov, Ben Bitton, Dan Azaria, Dor Mihka, Ofir Kriaf, Yarden Shua, Fred Friday, Yuval Ashkenazi, Korsia.

İddaa Tahmini

UEFA Avrupa Konferans Ligi serüvenine 2. Ön Eleme Turu’nda başlayan taraflar, ilk maçtan avantajla çıkmak için karşı karşıya geliyor. Kadro kalitesiyle öne çıkan PAOK, aynı zamanda ilk maçta iç saha avantajı. PAOK’un iyi bir savunma performansıyla, bu maçta rakibine gol şansı vermeyeceğini düşünüyorum.

İddaa Oranı: KGYOK, Oran 1.46

Bets10 Oranı: KGYOK, Oran 1.75

Maç Sonucu: 0-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Mücadelenin 90 dakikası golsüz beraberlikle geçildi. İlk maçta hata yapmak istemeyen iki takımda, savunmada açık vermedi ve kalesini gole kapattı. Taraflar tur şansını rövanş maçına eşit oranda taşıdı. Kazananları tebrik ederiz.