UEFA Konferans Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

CFR Cluj Adana Demirspor İddaa Tahmini 27.07.2023

UEFA Konferans Ligi 2. Eleme turu heyecanı devam ediyor. Adana Demirspor deplasmanda, CFR Cluj’un konuğu olacak. Saat 20.30’da başlayacak karşılaşma TV 8,5 kanalından yayınlanacak.

CFR ClujAdana Demirspor arasında oynanacak olan karşılaşmanın intobet oranları şu şekilde. CFR Cluj kazanır 2.25, beraberlik 3.30, Adana Demirspor kazanır ise 3.00 olarak açıklanmış. Bets10 sitesinde Adana Demirspor kaybetmez seçeneğine 10.00 oran veriliyor.

CFR Cluj Avantaj Arıyor 

CFR Cluj, Romanya 1. Lig’de yeni sezona üst üste galibiyetler alarak başladı. Ligin ilk haftasında CSMS Iaşi’yi konuk eden Dan Petrescu’nun ekibi mücadeleyi 2-0 kazanmayı başardı. Bu galibiyetin ardından ise UTA Arad deplasmanından 3-1’lik galibiyet ile döndü İlk 2 haftada 6 puan toplayan CFR Cluj, Romanya 1. Lig’de lider konumda bulunuyor. Bu hafta içi ise UEFA Konferans Ligi’nde Adana Demirspor ile karşı karşıya gelecekler. Karşılaşma öncesinde CFR Cluj’de önemli bir eksik bulunmuyor. 

Adana Demirspor’da İlk Ciddi Sınav

Adana Demirspor, Süper Lig’de geçtiğimiz sezonu 4. sırada tamamladı. Vincenzo Montella yönetiminde UEFA Konferans Ligi biletini kaptılar ama İtalyan teknik adam ile yollar ayrıldı. Göreve ise Hollandalı teknik adam Patrick Kluivert getirildi. Yeni hocası ile ilk ciddi sınavını CFR Cluj karşısında verecek olan Adana Demirspor, transfer döneminde şimdiye kadar Nani, Cheriff Ndiaye, Dorukhan Toköz ve Andreaw Gravillon gibi kaliteli isimlerle kadrosunu güçlendirdi. UEFA Konferans Ligi 2. Eleme turu ilk maçında CFR Cluj’e konuk olacak Adana Demirspor’da önemli bir eksik bulunmuyor. 

CFR Cluj – Adana Demirspor Maç Bilgileri

CFR Cluj – Adana Demirspor Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma TV8,5 kanalından canlı yayınlanacak. Mücadelenin saat 20.30’da başlayacağını belirtelim.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklamadı. Mücadele Yeni 4 Eylül Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

CFR Cluj'un ilk 11’i Belli mi?

CFR Cluj’un muhtemel kadrosu: Razvan Sava, Cristian Manea, Arlind Ajeti, Mogos Vasile, Bogdan Tiru, Mario Camora, Lovro Cvek, Karlo Muhar, Jefte Betancor, Daniel Birligea, Roberto Filip

Adana Demirspor'un ilk 11’i Belli mi?

Adana Demirspor’un muhtemel kadrosu: Ertaç Özbir, Jonas Svensson, Andreaw Gravillon, Mert Çetin, Kevin Rodrigues, Badou Ndiaye, Gökhan İnler, Benjamin Stambouli, Nani, Emre Akbaba, Henry Onyekuru

İddaa Tahmini

CFR Cluj, Romanya Ligi’nde sezona iyi bir giriş yaptı. İlk 2 haftada 6 puan toplayarak liderliğe oturdular. Konferans Ligi farklı bir arena ve nasıl bir performans gösterecekleri merak konusu. Adana Demirspor favori gösterilmiyor ama bana göre bu maçı kazanacak kaliteye de sahip oldukları bir gerçek. Adana Demirspor, bana göre turun favorisi olan taraf. Kluivert’ın öğrencileri, ilk maçtan istediği sonucu alacaktır. Adana Demirspor’un kaybetmeyeceğini düşünüyorum.

İddaa Oranı: 02 (ç), Oran 1.32

Bets10 Oranı: 02 (ç), Oran 10.00

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Temsilcimiz Adana Demirspor istediğini aldı. Romanya’dan 1-1’lik beraberlik ile döndüler ve tur umutlarını Adana’ya taşıdılar.