UEFA Konferans Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Djurgarden Luzern Bahis Tahmini 27.07.2023

UEFA Konferans Ligi 2. Eleme turu ilk maçında Djurgarden evinde, Luzern’i konuk edecek. Mücadele saat 20.00’de start alacak ve nesine.com sitesinden izlenebilecek.

Djurgarden ile Luzern zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın intobet oranlarını ele alacak olursak Djurgarden galibiyetinin 2.35, beraberlik tercihinin 3.40, Luzern galibiyetinin ise 2.75 oran şeklinde açıldığını görüyoruz.

Djurgarden Farklı Kaybetti 

Djurgarden, İsveç Allsvenskan’da geçen hafta farklı bir yenilgi yaşadı. Tele 2 Arena’da konuk ettikleri lider Elfsborg’a 4-0 mağlup oldular. İsveç Allsvenskan’da şampiyonluk yarışında yara alan Kim Bergstrand’ın öğrencileri bu hafta ise UEFA Konferans Ligi mesaisine çıkacak. 2. Eleme turu ilk maçında Luzern ile karşı karşıya gelecekler. Geçen sezon Djurgarden’ın Konferans Ligi’nde son 16 turun kadar yükseldiğini ve Lech Poznan’a elendiğini belirtelim. Luzern maçı öncesinde Djurgarden’da eksik bulunmuyor. 

Luzern Sürpriz Arayacak 

İsviçre Süper Ligi’nde yeni sezon geçen hafta start aldı. Mario Frick’in ekibi Luzern, Winterthur deplasmanına konuk oldu ve karşılaşmadan golsüz beraberlik ile ayrıldı. Ligin yeni ekibi Winterthur’a karşı kazanmaları bekleniyordu ama olmadı. UEFA Konferans Ligi’ne 2. Eleme turundan katılacak olan Luzern, bu turda İsveç’in Hacken takımı ile karşı karşıya gelecek. Maç öncesinde Luzern’de önemli bir eksik bulunmadığını belirtelim.  

Djurgarden – Luzern Maç Bilgileri

Djurgarden – Luzern Maçı Hangi Kanalda?

Mücadele Türkiye Saati ile 20.00’de başlayacak ve nesine.com sitesinden canlı olarak yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim ? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Tele 2 Arena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Djurgarden'ın ilk 11’i Belli mi?

Djurgarden’ın muhtemel kadrosu: Jacob Zetterström, Marcus Danielson, Jesper Löfgren, Piotr Johansson, Rasmus Schüller, Elias Andersson, Haris Radetinac, Oliver Berg, Hampus Finndell, Lucas Bergvall, Joel Osoro

Luzern'in ilk 11’i Belli mi?

Luzern’in muhtemel kadrosu: Pascal David Loretz, Severin Ottiger, Ismajl Beka, Marco Burch, Max Meyer, Kevin Spadanuda, Teddy Okou, Martin Frydek, Nicky Medja Beloko, Pius Dorn, Vars Villiger

İddaa Tahmini

Djurgarden, geçen hafta ligde farklı bir mağlubiyet yaşadı. İç sahada konuk ettikleri lider Elfsborg’a 4 golle kaybettiler. Bu hafta ise Konferans Ligi’nde Luzern’i konuk edecekler. Luzern’in bu deplasmanda alacağı beraberlik son derece iyi bir sonuç olacaktır ama İsveç’ten avantaj ile dönmelerini beklemiyorum. Djurgarden kazanmayı başarır ve tur kapısını aralar.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 2.02

intobet Oranı: MS 1, Oran 2.35

Maç Sonucu: 1-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Luzern sürpriz yaptı. Djurgarden’ı ilk maçta 2-1 mağlup ederek İsviçre’ye avantaj ile döndüler.