İsveç Allsvenskan iddaa tahminleri ve analizleri

Degerfors Brommapojkarna Bahis Tahmini 29.07.2023

İsveç Allsvenskan’da heyecan devam ediyor. Degerfors evinde, Brommapojkarna ile kozlarını paylaşacak. Mücadele saat 18.30’da start alacak ve nesine.com sitesinden yayınlanacak.

Degerfors ve Brommapojkarna arasında oynanacak olan karşılaşmanın intobet oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. Degerfors kazanır 2.60, beraberlik 3.70, Brommapojkarna kazanır ise 2.50 olarak açıklanmış. 

Degerfors Deplasmanda Kaybetti 

Degerfors, İsveç Allsvenskan’da geçtiğimiz haftayı mağlubiyet ile kapatan takımlardan biriydi. Nya Parken’de konuk oldukları Norrköping’e 1-0 mağlup oldular. İsveç Allsvenskan’da son dönemde üst üste kötü sonuçlar alan Tobias Solberg’in ekibi, son 8 haftada sadece 1 galibiyet alabildi. Alınan bu sonuçların ardından play out hattına kadar gerilediler. Lig sonuncusu Varbergs ile aradaki puan farkının 6 olduğunu da belirtelim. Maç öncesinde Degerfors’da eksik bulunmuyor. 

Brommapojkarna’dan Tek Gollü Galibiyet 

Brommapojkarna, İsveç Allsvenskan’da geçen hafta Grimsta’da Hammarby’i konuk etti. Kevin Ackermann’ın attığı tek golle 1-0 kazanmayı başaran Luis Pimenta’nın ekibi rahat bir nefes aldı. İsveç Allsvenskan’da 4 maçlık mağlubiyet serisini sona erdiren Brommapojkarna, alt sıralardan kurtulmak adına önemli bir 3 puan elde etti diyebiliriz. Bu hafta ise Degerfors’un konuğu olacaklar. Brommapojkarna, 3 hafta önce mağlup olduğu Degerfors karşısında bu kez kazanarak, rövanşı almak istiyor. Maç öncesinde Brommapojkarna’da eksik bulunmuyor. 

Degerfors – Brommapojkarna Maç Bilgileri

Degerfors – Brommapojkarna Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 18.30’da başlayacak ve nesine.com sitesinden canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Stora Valla Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Degerfors'un ilk 11’i Belli mi?

Degerfors’un muhtemel kadrosu: Sondre Rossbach, Seid Korac, Gustav Granat, Sebastian Ohlsson, Christos Gravius, Rasmus Örqvist, Albin Mörfelt, Elyas Bouzaiene, Peter Gwargis, Joseph Claude Gyau, Gustav Willy Lindgren

Brommapojkarna'nın ilk 11’i Belli mi?

Brommapokjarna’nın muhtemel kadrosu: Filip Sidklev, Torbjörn Heggem, Amadeus Sögaard, Marijan Cosic, Ludvig Fritzson, Tim Söderström, Kevin Ackermann, Oscar Pettersson, Nikola Vasic, Samuel Holm, Alexander Jensen

İddaa Tahmini

Degerfors, geçen hafta konuk olduğu Norrköping deplasmanından 1-0’lık mağlubiyet ile ayrıldı. Son 2 haftayı puansız geçen Degerfors’da işler yolunda değil. İsveç Allsvenskan’da play out hattına kadar gerilediler. Brommapojkarna ise geçen hafta Hammarby’i tek golle geçti. 4 maçlık mağlubiyet serisini sonlandırarak moral buldular. Luis Pimenta’nın ekibi İsveç Allsvenskan’da orta sıralarda yer alıyor. Taraf bahsi açısından zor bir karşılaşma. Gollere yönelmekte fayda var. Karşılıklı goller bekliyorum.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.38

intobet Oranı: KGVAR, Oran 1.55

Maç Sonucu: 2-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Brommapojkarna, deplasmanda kazanamadı. Degerfors, 2 golle 3 puanı alarak moral buldu.