İsveç Allsvenskan iddaa tahminleri ve analizleri

Hacken Elfsborg İddaa Tahmini 29.07.2023

İsveç Allsvenskan’da haftanın en önemli maçı. Hacken iç sahada, lider Elfsborg’u ağırlayacak. Mücadeleyi saat 16.00’da nesine.com sitesinden takip edebilirsiniz.

Hacken Elfsborg arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde. Hacken kazanır 2.40, beraberlik 3.70, Elfsborg kazanır ise 2.70 olarak açıklanmış.

Hacken Deplasmanda Kaybetti 

Hacken, İsveç Allsvenskan’da şampiyonluk hesapları yapıyor ama geçen hafta sürpriz bir yenilgi aldılar. IFK Varnamo deplasmanına konuk olan Per Mathias Högmo’nun öğrencileri mücadeleyi 1-0 kaybetti. İsveç Allsvenskan’da 6 maç aradan sonra mağlup olan Hacken, bu hafta sonu ise Bravida Arena’da lider Elfsborg’u konuk edecek. Elfsborg karşısında da kaybetmeleri halinde işler zora girebilir. Karşılaşma öncesinde Hacken’da eksik bulunmuyor. 

Elfsborg Liderliğini Sürdürüyor 

Elfsborg’da moraller yerinde. Geçtiğimiz hafta sonu Djurgarden’ın konuğu olan Elfsborg, karşılaşmadan 4-0’lık galibiyet ile ayrıldı. Bu galibiyetin ardından en yakın takipçisi Hacken ile aradaki puan farkı 4’e çıktı. İsveç Allsvenskan’da liderliğini sürdüren Elfsborg’un bu hafta Hacken’a konuk olacağını belirtelim. Sezon başından bu yana tek yenilgisi bulunan Jimmy Thelin’in ekibi, tek yenilgisini ligi ilk haftasında Hacken’a karşı almıştı. Karşılaşma öncesinde Elfsborg’da önemli bir eksik yok. 

Hacken – Elfsborg Maç Bilgileri

Hacken – Elfsborg Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma nesine.com sitesinden canlı yayınlanacak. Mücadelenin saat 16.00’da başlayacağını belirtelim.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Bravida Arena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Hacken'ın ilk 11’i Belli mi?

Hacken’ın muhtemel kadrosu: Peter Abrahamsson, Even Hovland, Simon Sandberg, Kristoffer Lund Hansen, Samuel Gustafsson, Simon Gustafson, Mikkel Jensen, Momodou Lamin Sonko, Ibrahim Sadiq, Benie Adama Traore, Valgeir Lunddal Fridriksson

Elfsborg'un ilk 11’i Belli mi?

Elfsborg’un muhtemel kadrosu: Hakon Rafn Valdimarsson, Gustaf Lagerbielke, Andre Romer, Sebastian Holmen, Svelnn Aron Gudjohnsen, Johan Larsson, Niklas Hult, Michael Baldoo, Alexander Bernhardsson, Ahmed Qasem, Jeppe Okkels

İddaa Tahmini

Hacken, geçen hafta konuk olduğu IFK Varnamo deplasmanında puan alamadı. Rakibine 1-0 mağlup oldular. Beklenmedik bir yenilgi alan Hacken, lider Elfsborg’un 4 puan gerisine düştü. Bu hafta ise lider Elfsborg’u konuk edecekler. Elfsborg’da moraller yerinde. Geçen hafta Djurgarden deplasmanında 4 golle kazanarak yollarına devam ettiler. İsveç Allsvenskan’da şampiyonluğun en güçlü adayı olarak gösteriliyorlar. Fomrda Elfsborg, Hacken deplasmanında da kazanır ve liderliğini devam ettirir.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 2.45

intobet Oranı: MS 2, Oran 2.70

Maç Sonucu: 3-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Lider Elfsborg, öne geçtiği maçta puan alamadı. Hacken deplasmanında 2-1 kaybettiler ve İsveç Allsvenskan’da aylar sonra mağlup oldular.