İsveç Allsvenskan iddaa tahminleri ve analizleri

Halmstad Varbergs İddaa Tahmini 29.07.2023

İsveç Allsvenskan’da son sırada yer alan Varbergs deplasmanda, Halmstad’ın konuğu olacak. Karşılaşma saat 20.30’da başlayacak karşılaşma nesine.com sitesinden ekranlara gelecek.

Halmstad ve Varbergs arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde verilmiş. Halmstad kazanır 1.95, beraberlik 3.55, Varbergs kazanır ise 3.95 olarak açıklanmış.

Halmstad Kolay Kolay Kaybetmiyor 

Halmstad, İsveç Allsvenskan’da üst sıralara çıkma umutlarını devam ettiiyor. Geçen hafta konuk oldukları Göteborg deplasmanından golsüz beraberlik ile döndüler. Uzun bir süredir İsveç Allsvenskan’da mağlup olmayan Halmstad’ın 8 maçtır kaybetmediğini belirtelim. Bu hafta ligin son sırasında yer alan Varbergs’i konuk edecekler. Maçın favorisi olarak gösterilen Halmstad’ın Örjans Vall’da 3 puan alması bekleniyor. Maç öncesinde Halmstad’da eksik bulunmadığını belirtelim. 

Varbergs Puan Alamadı 

Varbergs, İsveç Allsvenskan’da geçen haftayı puansız geçti. Konuk oldukları Kalmar deplasmanında 1-0 kaybettiler. Bir önceki hafta ise AIK Stockholm’e 2-1 mağlup olmuşlardı. İsveç Allsvenkan’da geride kalan 16 haftada sadece 1 galibiyet alabilen Varbergs, ligin en büyük düşme adayı olarak gösteriliyor. Joakim Persson’un ekibi bu hafta sonu ise Halmstad’a konuk olacak. Karşılaşma öncesinde Varbergs’de önemli bir eksik bulunmadığını belirtelim. 

Halmstad – Varbergs Maç Bilgileri

Halmstad – Varbergs Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma nesine.com sitesinden canlı yayınlanacak. Mücadelenin saat 20.30’da başlayacağını belirtelim.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Örjans Vall Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Halmstad'ın ilk 11’i Belli mi?

Halmstad’ın muhtemel kadrosu: Malkolm Nilsson, Joseph Baffo, Phil Ofosu Ayeh, Andreas Johanssson, Joel Allansson, Jonathan Svedberg, Viktor Granat, Erik Ahistrand, Marcus Olsson, Amir Al Ammari, Naeem Mohammed

Varbergs'in ilk 11’i Belli mi?

Varbergs’in muhtemel kadrosu: Stojan Lukic, Vinicius Oliveira, Niklas Dahlström, Hamus Zackrisson, Robin Tranberg, Eliton Junior, Joakim Lindner, Olive Slverholt, Maxime Sainte, Dion Krasniqi, Victor Karlsson

İddaa Tahmini

Halmstad, geçen hafta konuk olduğu Göteborg deplasmanında golsüz berabere kaldı. İsveç Allsvenskan’da üst üste 8 maçtır kaybetmeyen bir Halmstad var. Varbergs ise ligin en zayıf halkası. Geride kalan 16 haftada sadece 1 galibiyet alabildiler ve ligin son sırasında yer alıyorlar. Geçen hafta sonu Kalmar deplasmanında 1-0 kaybettiler. Halmstad maçın favorisi. Son sıradaki Varbergs karşısında kazanarak yollarına devam ederler.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.74

Bets10 Oranı: MS 1, Oran 1.95

Maç Sonucu: 0-5

Maç Sonu Editör Yorumu: Varbergs sürpriz yaptı. Halmstad deplasmanında 5 golle kazanarak sezonun en farklı galibiyetini elde ettiler.