Finlandiya Veikkausliiga iddaa tahminleri ve analizleri

SJK Seinajoki HJK Helsinki İddaa Tahmini 29.07.2023

Finlandiya Veikkausliiga lideri SJK Seinajoki ile 2. sırada yer alan HJK Helsinki, 29 Temmuz Cumartesi akşamı Türkiye saati ile 17:00’de karşı karşıya geliyor. Mücadeleye Seinajoen Keskuskentta Stadı ev sahipliği yapacak.

intobet, SJK Seinjoki galibiyetine 2.60, beraberliğe 3.00, HJK Helsinki galibiyetine ise 2.75 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 2.40, 2.5 Alt 1.57 oran kazandırıyor.

Yeni Lider SJK Seinajoki

Finlandiya Veikkausliiga’nın yeni lideri SJK Seinajoki. Sezon başından itibaren gösterdiği harika performans grafiğini son haftalara taşımayı başaran ev sahibi, 4 maçlık yenilmezlik serisiyle liderlik koltuğuna oturdu. Son 4 haftayı 2 galibiyet, 2 beraberlikle geride bırakan Jani Honkavaara’nın öğrencileri, 16 haftalık fikstürden ise 10 galibiyet, 5 beraberlik, 1 mağlubiyetle çıktı ve Veikkausliiga’nın en iyi performansını ortaya koydu. Ligin en az maç kaybeden takımı olarak yoluna devam eden SJK Seinajoki, aynı zamanda kalesinde gördüğü 10 golle ligin en iyi savunma performansına sahip. HJK Helsinki’den liderlik koltuğunu almayı başaran ve 1 maç eksiğe rağmen rakibiyle puan farkını 3’e çıkaran ev sahibi, bu hafta en yakın rakibini iç sahada konuk edecek.

HJK Helsinki Lige Galibiyetle Dönüyor

Finlandiya Veikkausliiga’da liderlik koltuğunu kaybeden HJK Helsinki, UEFA Şampiyonlar Ligi’nde galibiyetlerine devam ediyor. Konuk ekip devler sahnesinde Larne FC zaferinin ardından, 2. Ön Eleme Turu’nun ilk maçında Molde’yi iç sahada 1-0 mağlup etti. Şampiyonlar Ligi’nde sezona iyi bir başlangıç yapan HJK Helsinki, Veikkausliiga’da ise son 4 haftadan sadece 1 galibiyet çıkarabildi. Üst üste 3 maçta yaşanan puan kayıplarının ardından liderliği kaybeden HJK Helsinki, geçtiğimiz hafta evinde ağırladığı Ilves Tampere karşısında galip gelmeyi başardı ve puan kayıplarına son verdi. Lider ile arasında 3 puan fark bulunan konuk ekip, bu hafta lider karşısına çıkacak. Deplasmanda kazanarak, aradaki 3 puan farkını kapatmak istiyorlar.

SJK Seinajoki – HJK Helsinki Maç Bilgileri

SJK Seinajoki – HJK Helsinki Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşmanın yayın ekranı bulunmuyor. Mücadele Türkiye saati ile 17:00’de sahne alacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Seinajoen Keskuskentta Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

SJK Seinajoki’nin 11’i Belli mi?

SJK Seinajoki’nin muhtemel kadrosu: Martti Haukioja, Murilo, Jake Dunwoody, Ville Tikkanen, Tuomas Kaukua, Matej Hradecky, Valentin Gasc, Jeremiah Streng, Kingsley Ofori, Ovie Ejeheim, Ebuka Samson.

HJK Helsinki’nin 11’i Belli mi?

HJK Helsinki’nin muhtemel kadrosu: Jesse Öst, Tuomas Ollila, Miro Tenho, Jukka Raitala, Lucas Lingman, Perparim Hetemaj, Santeri Hostikka, Roope Riski, Pyry Soiri, Kai Meriluoto, Matti Peltola.

İddaa Tahmini

Finlandiya Veikkausliiga’nın lideri SJK Seinajoki evinde en yakın rakibi HJK Helsinki’yi konuk edecek. Dev maçta kazanarak 3 puandan fazlasını almış olacak. Şampiyonluk yolunda hata yapmak istemeyen taraflar, ilk 45 dakikada eşitliği koruyacaktır.

İddaa Oranı: İY 0, Oran 1.71

intobet Oranı: İY 0, Oran 1.95

Maç Sonucu: 1-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Karşılıklı gollere sahne olan mücadelede, kazanan konuk ekip HJK Helsinki oldu. SJK Seinajoki ilk yarıda yakaladığı üstünlüğü koruyamazken, zirve takibini sürdüren HJK Helsinki harika bir geri dönüşe imza attı. Kazananları tebrik ederiz.