İsveç Allsvenskan iddaa tahminleri ve analizleri

Mjallby Djurgarden İddaa Tahmini 30.07.2023

İsveç Allsvenskan’da Pazar günü 3 maç var. Günün ilk maçında Mjallby evinde, Djurgarden ile karşı karşıya gelecek. Saat 16.00’da başlayacak karşılaşmayı nesine.com sitesinden izleyebilirsiniz.

Mjallby ile Djurgarden zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın Bets10 oranlarını ele alacak olursak Mjallby galibiyetinin 3.55, beraberlik tercihinin 3.45, Djurgarden galibiyetinin ise 2.10 oran şeklinde açıldığını görüyoruz.

Mjallby Sürpriz Peşinde 

Mjallby, İsveç Allsvenskan’da geçtiğimiz haftayı galibiyet ile kapatan takımlardan biriydi. Konuk oldukları IK Sirius deplasmanında 3-2 kazandılar. 1-0 geriye düştüğü maçtan 3 puan çıkartan Mjallby’de moraller yerinde. Bu hafta ise iç sahada Djurgarden’ı konuk edecekler. Djurgarden ile sezonun ilk yarısında oynadıkları maçı 2-0 kaybetmişlerdi. Bu kez ise Strandvallen’de sürpriz arayacaklar. Maç öncesinde Mjallby’de önemli bir eksik bulunmadığını belirtelim. 

Djurgarden 8 Maç Sonra Kaybetti 

Djurgaden, İsveç Allsvenskan’da uzun bir süre sonra mağlubiyet yüzü gördü. Geçtiğimiz hafta sonu iç sahada konuk ettikleri lider Elfsborg’a farklı kaybettiler. Karşılaşmadan 4-0’lık mağlubiyet ile ayrılan Djurgarden’ın 8 maçlık yenilmezlik serisi de sona ermiş oldu. İsveç Allsvenskan’da 4. sırada yer alan Djurgarden, bu hafta sonu Strandvallen’de Mjallby’nin konuğu olacak. Karşılaşma öncesinde Djurgarden’da önemli bir eksik bulunmuyor. 

Mjallby – Djurgarden Maç Bilgileri

Mjallby – Djurgarden Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 16.00’da başlayacak ve nesine.com sitesinden canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Elada Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Mjallby'nin ilk 11’i Belli mi?

Mjallby’nin muhtemel kadrosu: Noel Törnqvist, Arvid Brorsson, Tom Pettersson, Noah Eile, Coli Rosier, Viktor Gustafsson, David Löfquist, Jesper Gustavsson, Max Fenger, Adam Stahl, Herman Johansson

Djurgarden'in ilk 11’i Belli mi?

Djurgarden’ın muhtemel kadrosu: Jacob Zetterström, Marcus Danielson, Jesper Löfgren, Piotr Johansson, Rasmus Schüller, Elias Andersson, Haris Radetinac, Oliver Berg, Hampus Finndell, Lucas Bergvall, Joel Osoro

İddaa Tahmini

Mjallby, İsveç Allsvenskan’da orta sıralarda yer alıyor. Geçen hafta IK Sirius deplasmanına konuk oldular ve sahadan 3-2’lik galibiyet ile ayrıldılar. Önemli bir galibiyet alan Mjallby, alt sıralarla ile makası iyice açtı. Djurgarden ise evinde konuk ettiği Elfsborg’a mağlup oldu. Karşılaşmayı 4-0 kaybettiler. Lidere karşı hiçbir varlık gösteremediler. İsveç Allsvenskan’da 8 maçlık yenilmezlik serileri de sona erdi. Djurgarden’dan bu hafta reaksiyon bekliyorum. Mjallby deplasmanında kazanarak moral bulurlar.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.84

Bets10 Oranı: MS 2, Oran 2.10

Maç Sonucu: 0-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Djurgarden, haftayı galibiyet ile geçti. Mjallby deplasmanında tek golle kazandılar ve zirve iddiasını devam ettirdiler.