İsveç Allsvenskan iddaa tahminleri ve analizleri

Hammarby Norrköping İddaa Tahmini 30.07.2023

İsveç Allsvenskan’da heyecan devam ediyor. Hammarby evinde, Norrköping’i ağırlayacak. Mücadeleyi saat 16.00’da nesine.com sitesinden takip edebilirsiniz.

Hammarby Norrköping arasında oynanacak olan karşılaşmanın intobet oranları şu şekilde. Hammarby kazanır 1.87, beraberlik 3.70, Norrköping kazanır ise 4.15 olarak açıklanmış.

Hammarby 3 Puan Peşinde 

Hammarby’nin geçen hafta formsuz Brommapojkarna deplasmanında puan alması bekleniyordu ama beklenen olmadı. Grimsta’da konuk oldukları rakibine 1-0 kaybettiler. İsveç Allsvenskan’da 2 maçlık galibiyet serisi sona eren Hammarby, bu hafta sonu iç sahada Norrköping’i konuk edecek. Orta sıralarda yer alan Hammarby, play out hattının 8 puan üzerinde yer alıyor. Norrköping maçı öncesinde Hammarby’de Anton Kralj, August Mikkelsen ve Abdelrahman Saidi’nin sakatlıkları bulunuyor. 

Norrköping Sürpriz Arayacak 

Norrköping’de moraller yerinde. 2 hafta önce Mjallby deplasmanından 2-1’lik galibiyet ile ayrılan Norrköping, geçtiğimiz hafta ise Nya Parken’de konuk ettiği Degerfors’u 1-0 ile geçti. Zorlanmalarına rağmen 3 puan almayı başardılar ve çıkışa geçtiler. İsveç Allsvenskan’da son 2 maçtan 6 puan çıkartan Rikard Norling’in ekibinde ilk 3 umutları da artmaya başladı diyebiliriz. Bu hafta sonu ise Hammarby deplasmanında sürpriz arayacaklar. Maç öncesinde Norrköping’de önemli bir eksik bulunmuyor. 

Hammarby – Norrköping Maç Bilgileri

Hammarby – Norrköping Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma nesine.com sitesinden canlı yayınlanacak. Mücadelenin saat 16.00’da başlayacağını belirtelim.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Tele 2 Arena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Hammarby’de Anton Kralj, August Mikkelsen ve Abdelrahman Saidi’nin sakatlıkları bulunuyor. 

Hammarby'nin ilk 11’i Belli mi?

Hammarby’nin muhtemel kadrosu: Davor Blazevic, Edvin Kurtulus, Simon Strand, August Mikkelsen, Loret Sadiku, Nahir Besara, Shaquille Pinas, Fredrik Hammar, Markus Karlsson, Montader Madjed, Jusef Erabi

Norrköping'in ilk 11’i Belli mi?

Norrköping’in muhtemel kadrosu: Oscar Jansson, Marcus Baggesen, Marco Lund, Daniel Eld, Jacob Ortmark, Arnor Traustason, Christoffer Nyman, Victor Stange Lind, Kristoffer Khazeni, Anton Eriksson, Vito Hammershoj Mistrati

İddaa Tahmini

Hammarby, geçen hafta konuk olduğu Brommapojkarna deplasmanında puan alamadı. Rakibine 1-0 kaybettiler. 2 maçlık galibiye serisi sonlanan Hammarby, bu hafta Norrköping ile karşılaşacak. Norrköping ise son 2 haftadır kazanmayı başarıyor. Önce Mjallby ardından ise Degerfors galibiyetleri ile çıkışa geçtiler. İsveç Allsvenskan’da 5. Sıradalar ve ilk 3 umutları devam ediyor. Norrköping’in bu hafta kaybetmeyeceğini düşünüyorum. Hammarby deplasmanında puan alabilirler.

İddaa Oranı: 02 (ç), Oran 1.71

intobet Oranı: 02 (ç), Oran 2.00

Maç Sonucu: 2-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Norrköping, uzatmalarda yıkıldı. Hammarby’e 90+3’te yedikleri golle 2-1 mağlup oldular.