İsveç Allsvenskan iddaa tahminleri ve analizleri

Göteborg Kalmar İddaa Tahmini 30.07.2023

İsveç Allsvenskan’da düşme hattında yer alan Göteborg iç sahada, Kalmar’ı konuk edecek. Karşılaşmayı saat 18.30’da nesine.com sitesinden takip edebilirsiniz.

Göteborg ve Kalmar arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. Göteborg kazanır 2.25, beraberlik 3.35, Kalmar kazanır ise 3.25 olarak açıklanmış. 

Göteborg Düşme Hattında 

Göteborg, İsveç Allsvenskan’da geçen hafta yine puan kaybı yaşadı. İç sahada konuk ettikleri Halmstad ile golsüz berabere kaldılar. Aylardır alt sıralardan bir türlü kurtulamayan Göteborg’da moraller bozuk. İsveç Allsvenskan’da 16 hafta geride kaldı ve Göteborg’un sadece 1 galibiyeti bulunuyor. Düşme hattında yer alan Göteborg, bu sezon küme düşme tehlikesi ile karşı karşıya diyebiliriz. Jens Berthel Askou’nun ekibi bu hafta Kalmar’ı konuk edecek. Karşılaşma öncesinde Göteborg’da Hussein Carneil ve Sebastian Ohlsson’un sakatlıkları bulunuyor. 

Kalmar’dan 3 Puan 

Kalmar, İsveç Allsvenskan’da 3 maç aradan sonra galibiyet sevinci yaşadı. Geçtiğimiz hafta Guldfageln Arena’da konuk ettikleri Varbergs’i 1-0 mağlup ettiler. 10 kişi kaldıkları maçta Simon Skrabb’ın penaltı golüyle 3 puanı alan Kalmar, altın değerinde bir 3 puan elde etti. Son sıradaki rakibine karşı çok zorlandılar ama kazanmayı başardılar. İsveç Allsvenskan’da üst sıralara oynayan Henrik Rydström’ün öğrencileri bu hafta ise Göteborg’a konuk olacak. Karşılaşma öncesinde Kalmar’da Ricardo kart cezalısı. 

Göteborg – Kalmar Maç Bilgileri

Göteborg – Kalmar Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma nesine.com sitesinden canlı yayınlanacak. Mücadelenin saat 18.30’da başlayacağını belirtelim.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Gamla Ullevi Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Göteborg’da Hussein Carneil ve Sebastian Ohlsson’un sakatlıkları bulunuyor. Kalmar’da Ricardo kart cezalısı. 

Göteborg'un ilk 11’i Belli mi?

Göteborg’un muhtemel kadrosu: Pontus Dahlberg, Mats Edward Bangsbo, Sebastian Hausner, Oscar Wendt, Sebastian Eriksson, Elias Kristoffer Hagen, Gustav Svensson, Gustaf Norlin, Adam Carlen, Marcus Berg, Linus Carlstrand

Kalmar'ın ilk 11’i Belli mi?

Kalmar’ın muhtemel kadrosu: Ricardo, Rasmus Sjöstedt, Lars Saetra, Axel Lindahl, David Olafsson, Simon Skrabb, Nahom Netabay, Robert Gojani, Romarinho, Deniz Hümmet, Mileta Rajovic

İddaa Tahmini

Göteborg’da moraller bozuk. Geçen hafta Gamla Ullevi’de konuk ettikleri Halmstad karşısında da puan kaybı yaşadılar. Rakibi ile golsüz berabere kalan Göteborg, üst üste 10 maçtır kazanamıyor. Geride kalan 16 haftada sadece 1 galibiyet alabilen Göteborg, düşme hattında bulunuyor. Kalmar ise geçen hafta kazanarak moral buldu. Son sıradaki Varbergs’i 1-0 mağlup ettiler. Bana göre Göteborg karşısında da favori olan taraflar. Konuk ekibin kaybetmeyeceğini düşünüyorum. Kalmar kazanırsa da sürpriz olmaz.

İddaa Oranı: 02 (ç), Oran 1.41

Bets10 Oranı: 02 (ç), Oran 1.68

Maç Sonucu: 2-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Göteborg haftayı 3 puan ile kapattı. İç sahada konuk ettikleri Kalmar’ı 2-0 mağlup ettiler ve kümede kalma umutlarını korudular.