İsveç Allsvenskan iddaa tahminleri ve analizleri

IK Sirius AIK Stockholm İddaa Tahmini 31.07.2023 

İsveç Allsvenskan’da heyecan sürüyor. IK Sirius evinde, AIK Stockholm karşısında 3 puan arayacak. Zorlu mücadele saat 20.00’de start alacak ve nesine.com sitesinden izlenebilecek.

IK Sirius ile AIK Stockholm zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın Bets10 oranlarını ele alacak olursak IK Sirius galibiyetinin 3.10, beraberlik tercihinin 3.50, AIK Stockholm galibiyetinin ise 2.30 oran şeklinde açıldığını görüyoruz. Bets10 sitesinde karşılıklı gol var tercihine 10.00 oran açıldığını belirtelim.

IK Sirius Alt Sıralarda 

IK Sirius, İsveç Allsvenskan’da geçtiğimiz haftayı mağlubiyet ile kapattı. iç sahada konuk ettikleri Mjallby’e 3-2 kaybettiler. Öne geçtiği maçtan puan çıkartamayan IK Sirius’da moraller bozuk. Son 4 haftada 3. yenilgisini alan Henrik Rydström’ün ekibi bu hafta ise AIK Stocholm ile kozlarını paylaşacak. Play out hattındaki Degerfors ile de aralarında sadece 3 puanlık fark var. Karşılaşma öncesinde IK Sirius’da önemli bir eksik bulunmadığını belirtelim. 

AIK Stockholm Umutlarını Koruyor 

AIK Stockholm, İsveç Allsvenskan’da geçtiğimiz haftayı beraberlik ile kapatan takımlardan biriydi. Friends Arena’da Malmö’yü konuk ettiler ve rakibi ile golsüz berabere kaldılar. Sürpriz bir sonuç alan Henning Berg’in ekibi son 2 maçında 4 puan topladı. Play out hattının 1 basamak üzerine çıkarak Degerfors’u geride bıraktılar. AIK Stockholm bu hafta ise IK Sirius deplasmanına konuk olacak. Son 2 maçını kaybetmeyen AIK Stockholm, bu maçın da favorisi olarak gösteriliyor. Karşılaşma öncesinde AIK Stockholm’de eksik bulunmuyor. 

IK Sirius – AIK Stockholm Maç Bilgileri

IK Sirius – AIK Stockholm Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma nesine.com sitesinden canlı yayınlanacak. Mücadelenin saat 20.00’de başlayacağını belirtelim.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Studenternas Ip Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

IK Sirius'un ilk 11’i Belli mi?

IK Sirius’un muhtemel kadrosu: Jakob Tannander, Dennis Widgren, Patrick Nwadike, Tashreeq Matthews, Daniel Stensson, Jakob Persson, Melker Heier, Christian Kouakou, Aron Bjarnason, Joakim Persson, Malcolm Jeng

AIK Stockholm'un ilk 11’i Belli mi?

AIK Stockholm’un muhtemel kadrosu: Kristoffer Nordfeldt, Sotirios Papagiannopoulos, Alexander Milosevic, Jetmir Haliti, Erick Marcelo, Bilal Hussein, Abdulsalam Magashy, Aboubakar Keita, Rui Modesto, Omar Faraj, John Guidetti

İddaa Tahmini

IK Sirius, son haftalarda pek güven vermiyor. Geçen hafta iç sahada konuk ettikleri Mjallby’e 3-2 mağlup oldular. İsveç Allsvenskan’da oynadıkları son 4 maçta 3 mağlubiyetleri var ve alt sıralardalar. AIK Stockholm ise geçen hafta Malmö karşısında puan almayı başardı. Rakibi ile golsüz berabere kaldılar. Bir önceki hafta ise Varbergs deplasmanında 2-1 kazanmışlardı. Taraf bahsi açısından zor bir karşılaşma. Gollere yönelmekte fayda var. Her iki takımında gol bulacağı zevkli bir karşılaşma bekliyorum.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.65

Bets10 Oranı: KGVAR, Oran 1.80

Maç Sonucu: 0-1

Maç Sonu Editör Yorumu: AIK Stockholm tek golle 3 puanı kaptı. IK Sirius’u deplasmanda 1-0 mağlup ettiler.