İsveç Allsvenskan iddaa tahminleri ve analizleri

Malmö IFK Varnamo İddaa Tahmini 31.07.2023 

İsveç Allsvenskan’da heyecan sürüyor. IFK Varnamo deplasmanda, Malmö karşısında sürpriz arayacak. Mücadeleyi saat 20.00’de nesine.com sitesinden takip edebilirsiniz.

MalmöIFK Varnamo arasında oynanacak olan karşılaşmanın intobet oranları şu şekilde. Malmö kazanır 1.50, beraberlik 3.30, IFK Varnamo kazanır ise 4.30 olarak açıklanmış.

Malmö 3 Maçtır Kazanamıyor 

Malmö, İsveç Allsvenskan’da son haftalarda puan kayıpları yaşıyor. Geçen hafta konuk oldukları AIK Stockholm deplasmanında da puan bıraktılar. Rakibi ile golsüz berabere kalan Malmö’de galibiyet hasreti 3 maça çıkmış oldu. Lider Elfsborg’un 4 puan gerisinde 3. sıraya gerileyen Age Hareide’nin ekibi bu 3 maçlık süreçte sadece 1 puan alabildi. Bu hafta ise taraftarı önünde IFK Varnamo karşısında galibiyet arayacak olan bir Malmö var. Malmö’den bu hafta ciddi bir reaksiyon bekliyorum. Maç öncesinde Malmö’de Anders Christiansen’in kadroda yer almıyor. 

IFK Varnamo’dan 3 Puan 

IFK Varnamo, geçtiğimiz hafta sonu iç sahada konuk ettiği Hacken karşısında 3 puan almayı başardı. Simon Thern’in uzatma dakikalarında attığı tek golle maçı 1-0 kazanan IFK Varnamo, haftayı sürpriz bir 3 puan ile geçti. Haftanın da en büyük sürprizlerinden birine imza attılar. İsveç Allsvenskan’da puanını 19’a yükselten Peter Johansson’un ekibi alt sıralardan kurtulma umutlarını devam ettiriyor. Bu hafta ise Malmö deplasmanında sürpriz arayacaklar. Maç öncesinde IFK Varnamo’da önemli bir eksik yok.

Malmö – IFK Varnamo Maç Bilgileri

Malmö – IFK Varnamo Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 20.00’de başlayacak ve nesine.com sitesinden canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Elada Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Malmö’de Anders Christiansen’in sakatlığı sürüyor.

Malmö'nün ilk 11’i Belli mi?

Malmö’nün muhtemel kadrosu: Johan Dahlin, Niklas Moisander, Lasse Nielsen, Busanello, Oscar Lewicki, Sergio Pena, Joseoh Cesay, Taha Abdi Ali, Sebastian Nanasi, Moustafa Zeidan, Isaac Thelin

IFK Varnamo'nun ilk 11’i Belli mi?

IFK Varnamo’nun muhtemel kadrosu: Filipp Voytekhovich, Hampus Nasström, Emin Grozdanic, Victor Eriksson, Victor Larsson, Albin Lohikangas, Wenderson Nascimento, Simon Thern, Albion Ademi, Oscar Johansson, Gustav Engvall

İddaa Tahmini

Malmö, İsveç Allsvenskan’da son haftalarda üst üste puan kayıpları yaşıyor. Geçen hafta konuk oldukları AIK Stockholm deplasmanında golsüz berabere kaldılar. Son 3 maçta sadece 1 puan alabilen Malmö’de moraller bozuk. IFK Varnamo ise geçen hafta Hacken’ı 1-0 ile geçti. Güçlü rakibi karşısında sürpriz yaptılar ve haftayı 3 puan ile geçtiler. Tabi bu hafta işleri yine zor olacak. Malmö’den artık reaksiyon bekliyorum. IFK Varnamo’yu farklı mağlup ederek moral bulurlar.

İddaa Oranı: H1, Oran 1.62

intobet Oranı: H1, Oran 1.88

Maç Sonucu: 3-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Malmö, net bir galibiyet aldı. İkinci yarıda daha baskılı oynadılar ve IFK Varnamo’yu 3-1 mağlup ederek moral buldular.