sahadaniddaa1 İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu 31.07.2023

31 Temmuz Pazartesi günü için oluşturduğum iddaa kuponu hazır. Seçmiş olduğum maçlardan oluşan kupona güvenim 7/10. Boş şanslar.

Malmö – IFK Varnamo: H1, 1.62 (iddaa) – 1.88 (Bets10) ; Malmö, İsveç Allsvenskan’da son haftalarda puan kayıpları yaşıyor. Geçen hafta konuk oldukları AIK Stockholm deplasmanında da puan bıraktılar. Rakibi ile golsüz berabere kalan Malmö’de galibiyet hasreti 3 maça çıkmış oldu. Lider Elfsborg’un 4 puan gerisinde 3. sıraya gerileyen Age Hareide’nin ekibi bu 3 maçlık süreçte sadece 1 puan alabildi. Bu hafta ise taraftarı önünde IFK Varnamo karşısında galibiyet arayacak olan bir Malmö var. Malmö’den bu hafta ciddi bir reaksiyon bekliyorum. Maç öncesinde Malmö’de Anders Christiansen’in kadroda yer almıyor. IFK Varnamo, geçtiğimiz hafta sonu iç sahada konuk ettiği Hacken karşısında 3 puan almayı başardı. Simon Thern’in uzatma dakikalarında attığı tek golle maçı 1-0 kazanan IFK Varnamo, haftayı sürpriz bir 3 puan ile geçti. Haftanın da en büyük sürprizlerinden birine imza attılar. İsveç Allsvenskan’da puanını 19’a yükselten Peter Johansson’un ekibi alt sıralardan kurtulma umutlarını devam ettiriyor. Bu hafta ise Malmö deplasmanında sürpriz arayacaklar. Maç öncesinde IFK Varnamo’da önemli bir eksik yok. Malmö, İsveç Allsvenskan’da son haftalarda üst üste puan kayıpları yaşıyor. Geçen hafta konuk oldukları AIK Stockholm deplasmanında golsüz berabere kaldılar. Son 3 maçta sadece 1 puan alabilen Malmö’de moraller bozuk. IFK Varnamo ise geçen hafta Hacken’ı 1-0 ile geçti. Güçlü rakibi karşısında sürpriz yaptılar ve haftayı 3 puan ile geçtiler. Tabi bu hafta işleri yine zor olacak. Malmö’den artık reaksiyon bekliyorum. IFK Varnamo’yu farklı mağlup ederek moral bulurlar.

IK Sirius – AIK Stockholm: KGVAR, 1.65 (iddaa) – 10.00 (Bets10) ; IK Sirius, İsveç Allsvenskan’da geçtiğimiz haftayı mağlubiyet ile kapattı. iç sahada konuk ettikleri Mjallby’e 3-2 kaybettiler. Öne geçtiği maçtan puan çıkartamayan IK Sirius’da moraller bozuk. Son 4 haftada 3. yenilgisini alan Henrik Rydström’ün ekibi bu hafta ise AIK Stocholm ile kozlarını paylaşacak. Play out hattındaki Degerfors ile de aralarında sadece 3 puanlık fark var. Karşılaşma öncesinde IK Sirius’da önemli bir eksik bulunmadığını belirtelim. AIK Stockholm, İsveç Allsvenskan’da geçtiğimiz haftayı beraberlik ile kapatan takımlardan biriydi. Friends Arena’da Malmö’yü konuk ettiler ve rakibi ile golsüz berabere kaldılar. Sürpriz bir sonuç alan Henning Berg’in ekibi son 2 maçında 4 puan topladı. Play out hattının 1 basamak üzerine çıkarak Degerfors’u geride bıraktılar. AIK Stockholm bu hafta ise IK Sirius deplasmanına konuk olacak. Son 2 maçını kaybetmeyen AIK Stockholm, bu maçın da favorisi olarak gösteriliyor. Karşılaşma öncesinde AIK Stockholm’de eksik bulunmuyor. IK Sirius, son haftalarda pek güven vermiyor. Geçen hafta iç sahada konuk ettikleri Mjallby’e 3-2 mağlup oldular. İsveç Allsvenskan’da oynadıkları son 4 maçta 3 mağlubiyetleri var ve alt sıralardalar. AIK Stockholm ise geçen hafta Malmö karşısında puan almayı başardı. Rakibi ile golsüz berabere kaldılar. Bir önceki hafta ise Varbergs deplasmanında 2-1 kazanmışlardı. Taraf bahsi açısından zor bir karşılaşma. Gollere yönelmekte fayda var. Her iki takımında gol bulacağı zevkli bir karşılaşma bekliyorum.

Toplam İddaa Oranı: 2.67

Bets10 Bahis Oranı: 18.80