UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

BATE Borisov Aris Limassol İddaa Tahmini 01.08.2023

UEFA Şampiyonlar Ligi 2. Eleme turu heyecanı devam ediyor. Aris Limassol deplasmanda, BATE Borisov’un konuğu olacak. Mücadele saat 21.00’de start alacak ve nesine.com sitesinden izlenebilecek.

BATE BorisovAris Limassol arasında oynanacak olan karşılaşmanın intobet oranları şu şekilde. BATE Borisov kazanır 3.75, beraberlik 3.75, Aris Limassol kazanır ise 1.87 olarak açıklanmış.

BATE Borisov’un Umutları Azaldı

BATE Borisov, geçtiğimiz hafta konuk olduğu Aris Limassol deplasmanında farklı bir yenilgi aldı. Rakibine 6-2 kaybettiler ve tur şansını epey bir zora soktular. İlk maçta Arthur Gomis’e karşı hiçbir önlem alamayan Belarus ekibi, maçın genelinde de Aris Limassol’e karşı pek varlık gösteremedi. Kiryl Alsheuski’nin ekibinin turu geçmesi için en az 5 farklı kazanması gerekiyor. 4 farklı galibiyet almaları halinde ise karşılaşma uzatmalara gidecek. Maç öncesinde BATE Borisov’da eksik bulunmuyor.

Aris Limassol Farka Gitti

Aris Limassol, ilk maçta aldığı farklı galibiet ile tur kapısını araladı. UEFA Şampiyonlar Ligi 2. Eleme turu ilk maçında konuk ettikleri BATE Borisov’u 6-2 mağlup eden Aris Limassol, büyük bir avantaj elde etti. Maçın başından sonuna dek üstün bir oyun ortaya koydular ve galibiyeti hak ettiler. Arthur Gomis, sergilediği performans ve attığı gollerle galibiyetin baş mimarı oldu. Rövanş maçının da favorisi olarak gösterilen Aris Limassol’de maç öncesinde eksik bulunmuyor.

BATE Borisov – Aris Limassol Maç Bilgileri

BATE Borisov– Aris Limassol Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 21.00’de nesine.com sitesinden canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Borisov Arena tih Terim Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

BATE Borisov'un ilk 11’i Belli mi?

BATE Borisov’un muhtemel kadrosu: Andrey Kudravets, Dmitri Antilevski, Alexander Martynov, Sidi Bane, Sheriff Jimoh, Denis Grechikho, Valeri Bocherov, Artem Kontsevoj, Valeri Gromyko, Vladislav Malkevich, Denis Laptev

Aris Limassol'un ilk 11’i Belli mi?

Aris Limassol’un muhtemel kadrosu: Vana, Caju, Alex Moussounda, Steeve Yago, Franz Broarsson, Leo Bengtsson, Mihlali Mayambela, Veljko Nikolic, Karol Struski, Warren Babaicka Shavy, Arthur Gomis

İddaa Tahmini

BATE Borisov, ilk maçta aldığı farklı yenilgi ile tur şansını zora soktu. Kıbrıs’da rakibine 6-2 mağlup oldular. Arthur Gomis’u ’utamayan BATE Borisov’un tur şansı iyice azaldı. Aris Limassol’dan ilk maçta kimse 6 gollü bir galibiyet beklemiyordu. BATE Borisov’u 6-2 ile geçen Aleksey Shpilevski’nin ekibi tur kapısını araladı. Rövanş maçını 3 farklı kaybetseler bile turu geçecekler. Belarus’da yine gollü bir maç izleriz. Her iki takımdan da gol beklentim var.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.72

intobet Oranı: KGVAR, Oran 1.95

Maç Sonucu: 3-5

Maç Sonu Editör Yorumu: BATE Borisov, Şampiyonlar Ligi’ne veda etti. İlk maçı farklı kaybeden Belarus ekibi, rövanş maçında da rakibine 5-3 mağlup oldu.