UEFA Konferans Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Zimbru Fenerbahçe İddaa Tahmini 01.08.2023

UEFA Konferans Ligi 2. Eleme turu rövanş maçında Zimbru evinde, Fenerbahçe ile karşı karşıya gelecek. Mücadele saat 20.30’da başlayacak ve S SPORT Plus kanalından izlenebilecek.

Zimbru ve Fenerbahçe arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde verilmiş. Zimbru kazanır 10.00, beraberlik 5.50, Fenerbahçe kazanır ise 1.25 olarak açıklanmış. Özel oran kampanyası ile Bets10 sitesinde, Fenerbahçe’nin 3 gol atmasına 10.00 oran veriliyor.

Zimbru Farklı Kaybetti

Zimbru, UEFA Konferans Ligi’nde geçtiğimiz hafta karşılaştığı Fenerbahçe karşısında farklı bir yenilgi yaşadı. Kadıköy’de Fenerbahçe’ye karşı hiçbir varlık gösteremediler ve mücadeleyi 5-0 kaybettiler. Moldova ekibi bu yenilginin ardından turu geçme umutlarını da iyice azalttı. Zimbru’nun turu geçmesi için Fenerbahçe karşısında 6 farklı kazanması gerekiyor. Bu da imkansıza yakın. İlk maçta ağır bir yenilgi alan Zimbru’nun rövanş maçını da farklı kaybetmesi bekleniyor. Maç öncesinde Zimbru’da eksik bulunmuyor.

Fenerbahçe Tur Kapısını Araladı

Fenerbahçe, ilk maçta rahat bir galibiyet aldı. Maçın başından sonuna dek üstün oynadıkları karşılaşmada Zimbru’yu 5 golle geçtiler. Dusan Tadic ve Edin Dzeko önderliğinde 5-0 kazanan İsmail Kartal’ın öğrencileri tur kapısını da araladı. Zimbru karşısında rövanş maçının da net favorisiler ve Sarı Lacivertlilerin rahat bir galibiyet alması bekleniyor. Fenerbahçe’nin Zimbru karşısında turu geçmesi halinde Maribor-Differdange karşılaşmanın galibi ile karşılaşacağını belirtelim. Zimbru maçı öncesinde Fenerbahçe’de Emre Mor’un sakatlığı bulunuyor.

Zimbru – Fenerbahçe Maç Bilgileri

Zimbru – Fenerbahçe Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S SPORT Plus kanalından Türkiye saati ile 20.30’da canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı Mücadele Zimbru Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Fenerbahçe’de Emre Mor’un sakatlığı bulunuyor.

Zimbru'nun ilk 11’i Belli mi?

Zimbru’nun muhtemel kadrosu: Sebastian Agachi, Alex Mihal Misaraş, Valeriu Gaiu, Jessie Guero Djou, Alexandru Dedov, Ibrahima Therna Soumah, Mihail Stefan, Denis Dedechko, Vlad Raileanu, Marin Caruntu, Andrei Macritchii

Fenerbahçe'nin ilk 11’i Belli mi?

Fenerbahçe’nin muhtemel kadrosu: Altay Bayındır, Ferdi Kadıoğlu, Luan Peres, Serdar Aziz, Jayden Oosterwolde, Miguel Crespo, Sebastian Szymanski, İrfan Can Kahveci, Ryan Kent, Dusan Tadic, Edin Dzeko

İddaa Tahmini

Zimbru adına Konferans Ligi macerası büyük ihtimalle sona erecek. Geçen hafta Fenerbahçe deplasmanında 5-0 mağlup olan Moldova ekibi, Fenerbahçe karşısında kötü bir maç çıkarttı. Rakip sahaya geçmekte bile zorlanan bir Zimbru izledik. Fenerbahçe, ilk maçta beklentileri boşa çıkartmadı ve Zimbru’yu 5 golle geçerek tur kapısını araladı. Tadic ve Dzeko, ilk maçında müthiş bir performans gösterdi. Fenerbahçe, yine rahat ve farklı bir galibiyet alarak tur atlamayı başarır.

İddaa Oranı: Fenerbahçe 2.5 ÜST, Oran 1.51

Bets10 Oranı: Fenerbahçe 2.5 ÜST, Oran 10.00

Maç Sonucu: 0-4

Maç Sonu Editör Yorumu: Fenerbahçe, ikinci yarıda bulduğu gollerle farklı kazandı. Zimbru’yu 4 golle geçtiler ve tur atladılar.