UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Olimpija Ljubljana Ludogorets İddaa Tahmini 01.08.2023

UEFA Şampiyonlar Ligi 2. Ön Eleme Turu‘nun rövanş mücadelesinde, Olimpija Ljubljana ile Ludogorets Razgrad kozlarını paylaşacak. İddaa fikstüründe 1 Ağustos Salı akşamı yer alan mücadele, Türkiye saati ile 21:00’de başlıyor.

Turun ilk maçı 1-1’lik beraberlikle sonuçlanırken, rövanş mücadelesinde Bets10, Olimpija Ljubljana galibiyetine 3.40, beraberliğe 3.40, Ludogorets Razgrad galibiyetine ise 2.10 oran belirlemiş durumda. Bets10 sitesinin hazırladığı özel oran fırsatlarını incelediğimizde ise, mücadeleyi KGVAR seçeneğiyle değerlendirerek, 10.00 oran kazanabilirsiniz.

Olimpija Ljubljana Güven Tazeledi

Slovenya 1. Ligi’nin son şampiyonu Olimpija Ljubljana, yeni sezonda ilk 2 haftayı 3 puanla geride bıraktı. Lig maratonuna iyi bir başlangıç yapamayan ev sahibi, ilk hafta konuk olduğu Koper deplasmanından 2-1’lik mağlubiyetle dönerken, evinde konuk ettiği Rogoska karşısında aldığı 5-0’lık galibiyetle güven tazeledi. Dino Skender ve öğrencileri, UEFA Şampiyonlar Ligi serüvenine ise 1. Ön Eleme Turu’nda merhaba derken, Valmiera karşısında toplamda 3-2’lik skorla tur biletini cebine koydu. 2. Ön Eleme Turu’nun ilk maçında ise Ludogorets’e deplasmanda konuk olan Olimpija Ljubljana, ilk yarıda yakaladığı 1-0’lık üstünlüğü koruyamadı ve sahadan 1-1’lik beraberlikle ayrıldı.

Ludogorets İç Saha Avantajını Değerlendiremedi

UEFA Şampiyonlar Ligi’nde sezona harika bir başlangıç yapan Ludogorets Razgrad, Balkani karşısında 4-0 ve 2-0’lık galibiyetlerle tur atlamayı başarırken, 2. Ön Eleme Turu’nda Olimpija Ljubljana’nın rakibi oldu. Kağıt üzerinde favori gösterilen Bulgaristan temsilcisi, ilk maçta sürpriz bir golle 1-0 geriye düştü. 13. dakikada geriye düşen ve kısa sürede oyun hakimiyetini rakibinin ellerinden almayı başaran konuk ekibi mağlubiyetten kurtaran gol 44. dakikada Dominik Yankov’dan geldi. İç sahada alınan beraberliğin ardından, deplasmanda kazanmaktan başka çaresi kalmayan Ludogorets, bir kez daha rakibi karşısında favori gösteriliyor. Bulgaristan 1. Ligi’nin ilk haftasında Krumovgrad’a karşı deplasmanda mağlup olan Ivaylo Petev’in öğrencileri, 2. haftada ise iç sahada Etar Veliko’yu 5-0’lık skorla mağlup etti. Devler sahnesine odaklanan Ludogorets, deplasmanda galibiyete odaklandı.

Olimpija Ljubljana – Ludogorets Maç Bilgileri

Olimpija Ljubljana – Ludogorets Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşmanın yayın ekranı bulunmuyor. Mücadele Türkiye saati ile 21:00’de start alacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele SRC Stozice Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Olimpija Ljubljana’nın 11’i Belli mi?

Olimpija Ljubljana’nın muhtemel kadrosu: Matevz Vidovsek, Jorge Silva, Mateo Karamatic, Ivan Posavec, Marcel Ratnik, Svit Seslar, Raul Alexander Florucz, Aljaz Krefl, Timi Elsnik, Admir Bristric, Nemanja Motika.

Ludogorets’in 11’i Belli mi?

Ludogorets’in muhtemel kadrosu: Sergio Padt, Aslak Fonn Wirty, Franco Matias Russo, Oliver Verdon, Pedrinho, Bernard Tekpetey, Marcel Heister, Dominik Yankov, Ivan Yordanov, Kwadwo Duah, Cai Vidal Rocha.

İddaa Tahmini

İlk maçta mağlubiyetten zor kurtulan Ludogorets, 1. Ön Eleme Turu’nda gösterdiği başarıyı, Olimpija Ljubljana’ya karşı iç sahada gösteremedi. İki takımında ilk maçta alınan beraberliğin ardından, rövanşta galibiyete ihtiyacı var. Tarafların mücadelede bir kez daha karşılıklı gollere imza atacağını düşünüyorum.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.59

Bets10 Oranı: KGVAR, Oran 10.00

Maç Sonucu: 2-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Olimpija Ljubljana iç sahada kazanarak, adını üst tura yazdırdı. Ev sahibi rakibine 2 golle üstünlük kurarken, Ludogorets ise 10 kişi kaldığı deplasmanda, mağlubiyetten kurtulamadı. Kazananları tebrik ederiz.