UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Slovan Bratislava Zrinjski Mostar Maç Tahmini 01.08.2023

UEFA Şampiyonlar Ligi 2. Ön Eleme Turu‘nun ilk maçından galibiyetle dönen Slovan Bratislava, 1 Ağustos Salı akşamı evinde Zrinjski Mostar‘ı konuk edecek. Mücadelenin başlama saati ise 21:30.

intobet, Slovan Bratislava galibiyetine 1.90, beraberliğe 3.40, Zrinjski Mostar galibiyetine ise 4.00 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 2.35, 2.5 Alt 1.55 oran kazandırıyor.

Slovan Bratislava Savunmasıyla Dikkat Çekti

Slovakya Süper Ligi’nin son şampiyonu Slovan Bratislava, UEFA Şampiyonlar Ligi’nde yoluna emin adımlarla devam ediyor. 1. Ön Eleme Turu kapsamında karşı karşıya geldikleri Hespera karşısında alınan 1-1’lik iç saha beraberliğinin ardından, deplasmanda 2-0’lık galibiyetle tur atlamayı başardılar. 2. Ön Eleme Turu’nun ilk maçında ise Zrinjski Mostar deplasmanına konuk olan Vladimir Weiss’in öğrencileri, Zuberu Sharani’nin 53. dakikada attığı tek golle 1-0’lık galibiyete uzanırken, tur kapısını araladı. Devler sahnesinde mağlubiyete yer vermeyen ve etkili savunma performansıyla öne çıkan Slovan Bratislava, Slovakya Süper Ligi’nin ilk haftasında ise FK Kosice ile deplasmanda golsüz berabere kaldı. 4 maçın 3’ünde kalesini gole kapatmayı başaran ve 4 maçta sadece 1 gol yiyen ev sahibi, Zrinjski Mostar karşısında bir kez daha savunma başarısına güveniyor.

Zrinjski Mostar İlk Maçta Etkisizdi

Bosna Hersek Premier Lig şampiyonu Zrinjski Mostar, yeni sezona UEFA Şampiyonlar Ligi’dne merhaba dedi. Yoluna Krunoslav Renduliç yönetiminde devam eden konuk ekip, transfer döneminin açılmasıyla birlikte 10 ismi renklerine bağladı. Kadrosunu güçlendiren Mostar, yeni sezonun ilk sınavını Slovan Bratislava’ya karşı verdi. İç sahada ağırladığı rakibi karşısında 1-0’lık mağlubiyetten kurtulmayı başaramayan konuk ekip, rövanşı kazanmak zorunda kaldı. Slovakya deplasmanında galibiyet arayacak olan Renduliç’in öğrencileri, ilk maçta pozisyon üretmekte zorlandı. Tomislav Kis, Cuze ve Ivancic gol yollarında varlık göstermeyi başaramazken, savunma hattı ise sadece 53. dakika direnebildi. İlk maçta yeni sezona hazır bir görüntü sergilemeyen konuk ekibin, deplasmanda işi zor.

Slovan Bratislava – Zrinjski Mostar Maç Bilgileri

Slovan Bratislava – Zrinjski Mostar Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşmanın yayın ekranı bulunmuyor. Mücadele Türkiye saati ile 21:30’da sahne alacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Tehelne Pole Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Slovan Bratislava'nın 11’i Belli mi?

Slovan Bratislava’nın muhtemel kadrosu: Milan Borjan, Guram Kashia, Kevin Wimmer, Kenan Bajric, Lucas, Vladimir Weiss, Jaba Kankava, Marko Tolic, Kiriakos Savvidis, Tigran Barseghyan, Aleksandar Cavric.

Zrinjski Mostar'ın ilk 11’i Belli mi?

Zrinjski Mostar’ın muhtemel kadrosu: Antonio Soldo, Mario Ticinovic, Slobodan Jakovljevic, Dejan Trajkovski, Ivan Basic, Josip Corluka, Niko Jankovic, Igor Savic, Damir Zlomislic, Nemanja Bilbija, Matej Sakota.

İddaa Tahmini

Deplasmandan galibiyetle dönmeyi başaran ve tur kapısını aralayan Slovan Bratislava, Zrinjski Mostar karşısında avantajlı taraf. Ev sahibi ilk maç performansıyla güven vermeyi başarırken, Zrinjski Mostar karşısında bir kez daha kazanacaktır.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.66

intobet Oranı: MS 1, Oran 1.90

Maç Sonucu: 2-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Karşılıklı gollere ev sahipliği yapan mücadelede, iki takımda fileleri havalandırmayı başardı. 4 gole ev sahipliği yapan karşılaşma beraberlikle sona ererken, deplasmandan galibiyetle dönen Slovan Bratislava iç sahada tur biletini cebine koydu.