UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Galatasaray Zalgiris Vilnius İddaa Tahmini 02.08.2023

UEFA Şampiyonlar Ligi 2. Eleme turu rövanş maçında, Galatasaray ile Zalgiris Vilnius karşı karşıya gelecek. Saat 21.30’da başlayacak karşılaşmanın S SPORT Plus kanalından yayınlanacağını belirtelim.

Galatasaray bugün Zalgiris Vilnius karşısında maçın net favorisi. Bets10 oranlarını ele alırsak ev sahibi Galatasaray galibiyetine 1.11, beraberlik tercihine 8.00, Zalgiris Vilnius galibiyetine 23.00 oran veriyor. Bets10 sitesinde özel oran kampanyası devam ediyor. Galatasaray’ın bugün 3 gol atmasına Bets10 sitesinde 10.00 oran veriliyor.

Galatasaray Favori Taraf

Galatasaray, Litvanya’da oynadığı ilk maçtan istediği sonucu alamadı. Uzatma dakikalarında yedikleri golle mücadeleden 2-2’lik beraberlik ile ayrıldılar. Tur umutlarını İstanbul’a bırakan Sarı Kırmızılılar, rövanş maçının da net favorisi. Icardi’nin takıma katılması ile hücum hattında bir kez daha güçlendiler. Tabi Icardi’nin bu maçta forma giyemeyeceğini de belirtelim. Galatasaray’ın rahat kazanması gereken bir maç. İlk maçta olduğu gibi savunmada çok fazla açık vermeyeceklerini düşünüyorum. Karşılaşma öncesinde Galatasaray’da Lucas Torreira’nın sakatlığı sürüyor.

Zalgiris Vilnius’dan Sürpriz Beraberlik

Vladimir Cheburin’in ekibi ilk maçta sürpriz bir sonuç aldı. Galatasaray karşısında kaybetmeleri bekleniyordu ama son dakikada buldukları golle 2-2 berabere kaldılar. Donatas Kazlauskas’ın golüyle tur umutlarını İstanbul’a taşıyan Litvanya temsilcisi ilk maçta iyi bir direnç göstermişti. Hızlı oyuncuları ile Galatasaray savunmasını da zorladılar diyebiliriz. Tabi bu kez ilk maça nazaran işleri daha zor olacak. Zalgiris Vilnius’da maç öncesinde Donatas Kazluskas’ın kart cezası sebebiyle forma giyemeyeceğini belirtelim.

Galatasaray – Zalgiris Vilnius Maç Bilgileri

Galatasaray – Zalgiris Vilnius Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 21.30’da başlayacak ve S SPORT Plus kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele NEF Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Galatasaray’da Lucas Torreira’nın sakatlığı sürüyor. Zalgiris Vilnius’da maç öncesinde Donatas Kazluskas’ın kart cezası sebebiyle forma giyemeyeceğini belirtelim.

Galatasaray'ın ilk 11’i Belli mi?

Galatasaray’ın muhtemel kadrosu: Fernando Muslera, Sacha Boey, Abdülkerim Bardakçı, Victor Nelsson, Angelino, Berkan Kutlu, Sergio Oliviera, Kerem Aktürkoğlu, Dries Mertens, Nicolo Zaniolo, Halil Dervişoğlu

Zalgiris Vilnius'un ilk 11’i Belli mi?

Zalgiris Vilnius’un muhtemel kadrosu: Edvinas Gertmonas, Mario Pavelic, Nassim Hnid, Stipe Vucur, Nicolas Gorobsov, Joel Bopesu, Yukiyoshi Karashima, Yuri Kendysh, Liviu Antal, Paulius Golubickas, Mathias Kehinde

İddaa Tahmini

Galatasaray’ın ilk maçta rahat bir galibiyet alması bekleniyordu ama beklenen olmadı. Uzatma dakikalarında yedikleri golle mücadeleden 2-2’lik beraberlik ile ayrıldılar. Zalgiris Vilnius, zayıf bir takım ama ilk maçta Galatasaray’a sorun çıkarttılar. Galatasaray’ın hata yapmaması gereken bir maç. Sarı Kırmızılılar, rövanş maçını rahat kazanacak güçte ve Galatasaray adına kolay bir maç olacaktır. Okan Buruk’un ekibi farklı ve gollü bir galibiyet alarak UEFA Şampiyonlar Ligi’nde 3. Tura yükselir.

İddaa Oranı: Galatasaray 2.5 ÜST, Oran 1.46

Bets10 Oranı: Galatasaray 2.5 ÜST, Oran 10.00

Maç Sonucu: 1-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Galatasaray tek golle kazandı. Mertens’in harika golüyle 1-0 kazandılar ve turu geçtiler.