UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Hacken Klaksvik İddaa Tahmini 02.08.2023

UEFA Şampiyonlar Ligi 2. Eleme turu heyecanı devam ediyor. Klaksvik deplasmanda, Hacken’ın konuğu olacak. Mücadeleyi saat 20.00’de nesine.com sitesinden takip edebilirsiniz.

Hacken ve Klaksvik arasında oynanacak olan karşılaşmanın intpbet oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. Hacken kazanır 1.33, beraberlik 5.00, Klaksvik kazanır ise 8.50 olarak açıklanmış. 

Hacken Moralli

Hacken, Şampiyonlar Ligi’ne 1. Eleme turundan katılmıştı. İlk turda The New Saints’ı 2-0 ve 3-1’lik skorlar ile mağlup etmeyi başardılar ve 2. Tura yükseldiler. 2. Turda ise Faroe Adaları Klaksvik ile eşleşen Hacken, ilk maçtan golsüz beraberlik ile ayrıldı. Kazanmaları beklenen maçta rakibine üstünlük kuramadılar. İsveç Allsvenskan’da ise geçen hafta sonu lider Elfsborg’u 3-1 ile geçen Hacken, Şampiyonlar Ligi maçı öncesinde moral buldu. Klaksvik ile karşılaşacak olan Hacken, maçın net favorisi. Karşılaşma öncesinde Hacken’da eksik bulunmuyor.

Klaksvik Dikkat Çekiyor

Klaksvik, ilk maçta Hacken karşısında iyi bir direnç gösterdi ve tur umutlarını rövanş maçına taşımayı başardı. Rakibi ile golsüz berabere kalan Faroe Adaları ekibi, rövanş maçında sürpriz arayacak. Bir önceki turda Klaksvik’in Macaristan temsilcisi Ferencvaros’u deplasmanda 3 golle mağlup ederek tur atladığını belirtmekte fayda var. Şimdiye kadar Şampiyonlar Ligi’nde oynadığı 3 maçı da kaybetmeyen Klaksvik, Hacken karşısında da turu geçme hedefinde. Karşılaşma öncesinde Klaksvik’de önemli bir eksik yok.

Hacken – Klaksvik Maç Bilgileri

Hacken – Klaksvik Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma nesine.com sitesinden canlı yayınlanacak. Mücadelenin saat 20.00’de başlayacağını belirtelim.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Bravida Arena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Hacken'ın ilk 11’i Belli mi?

Hacken’ın muhtemel kadrosu: Peter Abrahamsson, Even Hovland, Simon Sandberg, Kristoffer Lund Hansen, Samuel Gustafsson, Simon Gustafson, Mikkel Jensen, Momodou Lamin Sonko, Ibrahim Sadiq, Benie Adama Traore, Valgeir Lunddal Fridriksson

Klaksvik'in ilk 11’i Belli mi?

Klaksvik’in muhtemel kadrosu: Jonathan Johansson, Vegard Forren, Deni Pavlovic, Rene Joensen, Odmar Faero, Jakup Andreasen, Luc Kassi, Joannes Danielsen, Claes Kronberg, Arni Frederiksberg, Borge Petersen

İddaa Tahmini

Hacken, geçen hafta İsveç Allsvenskan’da sürpriz bir 3 puan aldı. Lider Elfsborg’u 3-1 mağlup ettiler ve şampiyonluk umutlarını arttırdılar. Şampiyonlar Ligi’nde ise geçen hafta ilk maçta konuk oldukları Klaksvik deplasmanında golsüz berabere kalmışlardı. Klaksvik ilk maçta iyi direndi ama rövanş maçında işleri daha zor. Hacken’ın Elfsborg galibiyeti ile büyük moral bulduğunu belirtelim. Klaksvik karşısında da gollü bir galibiyet alarak Şampiyonlar Ligi’nde yollarına devam ederler.

İddaa Oranı: 3.5 ÜST, Oran 2.07

intobet Oranı: 3.5 ÜST, Oran 2.50

Maç Sonucu: 3-3 (3-4 Penaltılar)

Maç Sonu Editör Yorumu: Normal süresi 2-2, uzatmaları ise 3-3 berabere bite maçta penaltı atışlarında kazanan Klaksvik, turu geçen taraf oldu.