UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Molde HJK Helsinki İddaa Tahmini 02.08.2023

2 Ağustos Çarşamba akşamı Türkiye saati ile 20:00’de başlama düdüğü çalınacak olan UEFA Şampiyonlar Ligi 2. Ön Eleme Turu rövanş mücadelesinde, Molde ile HJK Helsinki kozlarını paylaşacak.

intobet, Molde galibiyetine 1.20, beraberliğe 6.00, HJK Helsinki galibiyetine ise 15.00 oran belirlemiş durumda. İddaa ise ev sahibine 1.05, beraberliğe 5.22, konuk ekibe ise 11.15 oran veriyor.

Molde Kazanmak Zorunda

Norveç Eliteserien Ligi’nin son şampiyonu Molde, UEFA Şampiyonlar Ligi serüvenine mağlubiyetle başladı. Ev sahibi konuk olduğu HJK Helsinki deplasmanından 1-0’lık mağlubiyetle dönerken, rövanşı taraftarı önünde kazanmak zorunda kaldı. HJK Helsinki karşısında topa daha fazla hakim olan taraf Molde oldu. Ancak savunma kilidini bir türlü açmayı başaramayan Erling Moe’nin öğrencileri, gol aradığı ilk dakikalarda, kalesinde mağlubiyet golünü gördü. Norveç Eliteserien Ligi’nde sezona istediği gibi bir başlangıç yapamayan ev sahibinin, son haftalarda ise yükselişe geçtiğini söyleyelim. Son 6 maçta mağlubiyete yer vermeyen Molde, Stabaek karşısında geçtiğimiz hafta aldığı 1-0’lık galibiyetin ardından, 4’te 4 yapmayı başardı.

HJK Helsinki Evinde Kazandı

HJK Helsinki, UEFA Şampiyonlar Ligi 2. Ön Eleme Turu’nun ilk maçından istediğini aldı. Konuk ekip iç sahada konuk ettiği Molde karşısında 1-0’lık galibiyetle avantajı ele almayı başarırken, savunma hattındaki üst düzey performans dikkat çekti. Yakaladığı en net fırsatı Topi Keskinen ile gole çeviren HJL Helsinki, geri kalan dakikalarda ise daha defansif bir futbol sergiledi ve galibiyet hedefine ulaştı. Toni Koskela ve öğrencilerine, Norveç deplasmanında tur için beraberlik yetiyor. Finlandiya Veikkausliiga’da son 2 hafta Ilves Tampere ve SJK Seinajoki’yi mağlup etmeyi başaran HJ Helsinki, rakibinin aksine iki kulvarda birden yükselişe geçti. Şampiyonlar Ligi dönüşü galibiyetlerine devam etmeyi başaran konuk ekip, Molde karşısına son derece moralli ve formda çıkacak.

Molde – HJK Helsinki Maç Bilgileri

Molde – HJK Helsinki Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşmanın yayın ekranı bulunmuyor. Mücadele Türkiye saati ile 20:00’de sahne alacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi Igor Pajac. Mücadele Aker Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Molde’nin 11’i Belli mi?

Molde’nin muhtemel kadrosu: Jacob Karlstrom, Martin Linnes, Martin Bjornbak, Emil Breivik, Eirik Haugan, Kristoffer Haugen, Heggheim Mannsverk, Ola Brynhildsen, Kristian Eriksen, Eric Kitolano, Birk Risa.

HJK Helsinki’nin 11’i Belli mi?

HJK Helsinki’nin muhtemel kadrosu: Jesse Öst, Tuomas Ollila, Miro Tenho, Jukka Raitala, Lucas Lingman, Perparim Hetemaj, Santeri Hostikka, Roope Riski, Pyry Soiri, Kai Meriluoto, Matti Peltola.

İddaa Tahmini

Taraf bahsinin güç olduğu zorlu mücadele öncesi, hem Molde hem de HJK Helsinki ilk maçta sergiledikleri futbolla, Şampiyonlar Ligi hedefinden kolay kolay vazgeçmeyeceğini ispatladı. İlk maçı kazanan HJK Helsinki olsa da, taraflar birbirlerine üstünlük kurmakta zorlandı. Rövanş maçının ilk yarısında, iki takımın birbirlerine üstünlük kuramayacağını düşünüyorum.

İddaa Oranı: İY 0, Oran 2.33

intobet Oranı: İY 0, Oran 2.65

Maç Sonucu: 2-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Deplasmandan mağlubiyetle dönen Molde, iç saha galibiyetiyle tur atladı. Mücadelenin ilk yarısı golsüz beraberlikle geçilirken, ikinci yarıda ev sahibi rakibine 2 golle üstünlük kurmayı başardı. Kazananları tebrik ederiz.