UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Karabağ Rakow Maç Tahmini 02.08.2023

İddaa fikstüründe 2 Ağustos Çarşamba akşamı yer alan UEFA Şampiyonlar Ligi 2. Ön Eleme Turu‘nun rövanş mücadelesinde, Karabağ ile Rakow karşı karşıya gelecek. Mücadelenin başlama saati ise 19:00.

intobet, Karabağ galibiyetine 2.00, beraberliğe 3.30, Rakow galibiyetine ise 3.75 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 2.30, 2.5 Alt 1.60 oran kazandırıyor.

Karabağ Mağlubiyetten Kurtulamadı

Gurban Gurbanov ve öğrencileri, UEFA Şampiyonlar Ligi 2. Ön Eleme Turu’nda yaptığı büyük hatalarla, avantajı rakibi Rakow’a kaptırdı. Azerbaycan şampiyonu konuk olduğu Polonya deplasmanından 3-2’lik mağlubiyetle dönüyor. 2-0 gibi zor bir skordan geri dönmeyi başaran Karabağ, skoru 2 dakika içerisinde 2-2’ye getirmeyi başarırken, yenilen son dakika golü planları alt üst etti. Redon Xhixha’nın 2 dakikada attığı 2 gol mağlubiyete engel olmazken, iç sahada kazanmak zorundalar. 1. Ön Eleme Turu’nda Lincoln Red engelini zorlanmadan geçen Karabağ, Rakow karşısında ise aynı etkiyi gösteremedi. Azerbaycan Premier Ligi henüz başlamadı ve ev sahibi tüm odağını Şampiyonlar Ligi’ne çevirdi. İlk maçta yaptığı hataları telafi etmek isteyen Karabağ, taraftarı önünde Rakow karşısına galibiyetin favorisi olarak çıkıyor.

Rakow Sezona Harika Başladı

Rakow, Marek Papszun yönetiminde tarih yazmaya devam ediyor. Tarihinde ilk kez Polonya Ekstraklasa Ligi’nde şampiyonluk kupasını müzesine götürmeyi başaran konuk ekip, harika geçen sezonun ardından, güçlenen kadrosuyla galibiyetlerine yeni sezonda devam ediyor. UEFA Şampiyonlar Ligi’nde mücadele etmeye hak kazanan Rakow, 1. Ön Eleme Turu’nda bildiğimiz gibi Flora Tallinn engelini galibiyetlerle geçmeyi başardı. 2. Ön Eleme Turu’nda ise daha zor bir kura çektiler ve Karabağ ile eşleştiler. Azerbaycan temsilcisini ilk maç evinde ağırlayan Rakow, 2-0 öne geçtiği mücadeleden galibiyeti son dakika golüyle aldı. 2-0’lık üstünlüğünü korumayı başaramayan konuk ekip, ilk maçtan istediğini aldı. Polonya Ekstraklasa Ligi’nin ilk haftasında Jagiellonia’yı mağlup etmeyi başaran Rakow, yeni sezonda çok forma. İki kulvarda birden sergilenen performans grafiğiyle, güven vermeyi başardılar.

Karabağ – Rakow Maç Bilgileri

Karabağ – Rakow Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşmanın yayın ekranı bulunmuyor. Mücadele Türkiye saati ile 19:00’da start alacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi Sven Jablonski. Mücadele Bakü Olimpiyat Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Karabağ’ın 11’i Belli mi?

Karabağ’ın muhtemel kadrosu: Shakhrudin Mahammadaliyev, Marko Vešović, Bahlul Mustafazada, Kevin Medina, Elvin Dzhafarquliyev, Marko Janković, Julio Rodrigues, Adama Diakhaby, Leandro Andrade, Abdellah Zoubir, Redon Xhixha.

Rakow’un 11’i Belli mi?

Rakow’un muhtemel kadrosu: Jakub Rajczykowski, Oskar Krzyzak, Bogdan Racovitan, Gustav Berggren, Szymon Czyz, Wiktor Dlugosz, Bartosz Nowak, Mateusz Wdowiak, Vladislavs Gutkovskis, Fabian Piasecki.

İddaa Tahmini

Eşleşmenin ilk maçına taraflar golleriyle damga vurdu. Tam bir gol düellosuna imza atan Karabağ ve Rakow, rövanşta tur bileti için karşı karşıya geliyor. Galibiyete ihtiyacı olan Karabağ ve ilk maçtan galibiyetle çıkan Rakow’un, 90 dakika sonunda bir kez daha rakip fileleri havalandıracağını düşünüyorum.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.75

intobet Oranı: KGVAR, Oran 2.00

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Mücadelenin 90 dakikası beraberlikle sona erdi. İki takımda mücadelede 1’er kez rakip fileleri havalandırmayı başarırken, ilk maçtan galip çıkan Rakow’a beraberlik tur bileti için yeterli oldu. Kazananları tebrik ederiz.