UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Maccabi Haifa FC Sheriff İddaa Tahmini 08.02.2023

Maccabi Haifa sahasında FC Sheriff‘i konuk edecek. UEFA Şampiyonlar Ligi 2. Ön Eleme Turu rövanş mücadelesi, İddaa fikstüründe 2 Ağustos Çarşamba akşamı yer alıyor. Mücadelenin başlama saati 20:00.

Bets10, Maccabi Haifa galibiyetine 1.40, beraberliğe 4.33, FC Sheriff galibiyetine ise 8.00 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 2.25, KGYOK 1.60 oran kazandırıyor.

Maccabi Haifa Avantajı Rakibine Kaptırdı

FC Sheriff deplasmanına kadar yeni sezonda çıktığı tüm maçları kazanan Maccabi Haifa, Moldova deplasmanında 1-0’lık mağlubiyetten kurtulamadı. Yeni sezona İsrail Süper Kupa şampiyonluğuyla başlayan ev sahibi, Beitar karşısında 3-1’lik galibiyete imza attı. Galibiyetlerine UEFA Şampiyonlar Ligi 1. Ön Eleme Turu’nda devam eden Barak Bakhar ve öğrencileri, Hamrun eşleşmesinin ilk maçını deplasmanda 4-0’lık skorla kazanırken, rövanşta ise 2-1’lik galibiyete imza attı. Yeni sezona fırtına gibi bir başlangıç yapan Maccabi Haifa, FC Sheriff savunmasını geçmeyi başaramazken, 1-0’lık mağlubiyetin ardından, rövanşı kazanmak zorunda kaldı. Skordan bağımsız olarak ilk maçta dişe diş bir futbol sergilediklerini söyleyebiliriz.

FC Sheriff Güven Tazeledi

Son yıllarda yükselen bir performans grafiğine sahip olan FC Sheriff, 2 sezon önce UEFA Şampiyonlar Ligi gruplarında mücadele ederken, geçen sezon UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde Son 16 Turu’na kadar yükselmeyi başardı. Yeni sezonda ise Şampiyonlar Ligi serüveni konuk ekip adına mağlubiyetle başlarken, Farul deplasmanında alınan 1-0’lık yenilginin ardından, üst üste galibiyetlere imza attılar. Rövanşı iç sahada 3-0’lık galibiyetle tamamlayan FC Sheriff, Maccabi Haifa karşısında ise ilk maçı iç sahada 1-0 kazanarak, tur kapısını araladı. Tur için avantajlı konuma geçen ve üst üste galibiyetlerle güven tazeleyen FC Sheriff’e, İsrail deplasmanında tur bileti için beraberlik yetiyor.

Maccabi Haifa – FC Sheriff Maç Bilgileri

Maccabi Haifa – FC Sheriff Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşmanın yayın ekranı bulunmuyor. Mücadele Türkiye saati ile 20:00’de start alacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi Damian Sylwestrzak. Mücadele Sammy Ofer Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Maccabi Haifa’nın ilk 11’i Belli mi?

Maccabi Haifa’nın muhtemel kadrosu: Itamar Nitzan, Abdoulaye Seck, Shon Goldberg, Pierre Cornud, Daniel Sundgren, Ali Mohamed, Dia Saba, Tjaronn Chery, Mahmoud Jaber,Frantzdy Pierrot, Dolev Haziza.

FC Sheriff’in ilk 11’i Belli mi?

FC Sheriff’in muhtemel kadrosu: Maksim Koval, Didier Bueno, Munashe Garananga, Armel Junior Zohouri, Joao Paulo Fernandes, Mohamed Amine Talal, Konstantinos Apostolakis, Jerome Ngom Mbekeli, Moussa Kyabou, Tavor Angola, Henrique Luvannor.

İddaa Tahmini

Eşleşmenin ilk maçından galibiyetle çıkan FC Sheriff oldu. Maccabi Haifa ise dirençli futboluna rağmen mağlubiyetten kurtulamadı. İki takımda skordan bağımsız olarak, ilk maçta sergiledikleri futbolla turu kolay bırakmayacaklarını gösterdiler. Tarafların bu 90 dakikada karşılıklı goller bulacağını düşünüyorum.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 2.02

Bets10 Oranı: KGVAR, Oran 2.25

Maç Sonucu: 2-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Karşılıklı gollerin atıldığı mücadele, normal süreyi Maccabi Haifa önde kapattı. Mücadele seri penaltılara kadar devam ederken, ev sahibi penaltılarda rakibine üstünlük kurarak, UEFA Şampiyonlar Ligi’nde yoluna devam etti. Kazananları tebrik ederiz.