UEFA Konferans Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

KF Tirana Beşiktaş İddaa Tahmini 03.08.2023

UEFA Konferans Ligi 2. Eleme turu heyecanı devam ediyor. KF Tirana evinde, temsilcimiz Beşiktaş ile kozlarını paylaşacak. Mücadelenin saat 21.00’de başlayacağını ve S SPORT Plus kanalından yayınlanacağını belirtelim.

KF TiranaBeşiktaş arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde. KF Tirana kazanır 6.50, beraberlik 4.20, Beşiktaş kazanır ise 1.45 olarak açıklanmış. Özel oran kampanyası ile 2.5 gol üstüne Bets10 sitesinde 10.00 orandan bahis yapabilirsiniz.

KF Tirana’nın İşi Zor 

KF Tirana, 1. Eleme turunda karşı karşıya geldiği Dinamo Datumi takımını elemeyi başarmış ve adını 2. eleme turuna yazdırmıştı. Dinamo Batumi karşısında turu geçtiler ama Beşiktaş ile oynadıkları ilk maçı 3-1 kaybettiler. Geçen hafta Vodafone Park’da 3-1 mağlup olan Arnavutluk ekibi, bu mağlubiyet ile turu geçme şansını zora soktu. Beşiktaş karşısında KF Tirana’nın tek golü ise oyuna sanradan dahil olan Kaina’dan geldi. Rövanş maçında Beşiktaş’ı konuk edecek KF Tirana’da önemli bir eksik bulunmadığını belirtelim. 

Beşiktaş İlk Maçı Kazandı 

Beşiktaş, geçtiğimiz hafta Vodafone Park’da konuk ettiği KF Tirana karşısında istediği sonucu almayı başardı. Onur Bulut, Jackson Muleka ve Semih Kılıçsoy’un attığı gollerle 3-1 kazanan Siyah Beyazlılar, turu geçme adına büyük bir avantaj yakaladı diyebiliriz. Selman Stermasi’de oynayacakları rövanş maçında tek farklı kaybetseler bile turu geçmeyi başaracaklar. Beşiktaş’tan ilk maçta olduğu gibi yine rahat bir galibiyet bekleniyor. Karşılaşma öncesinde Beşiktaş’ta Emrecan Uzunhan ve Rachid Ghezzal’ın sakatlıkları sebebiyle forma giyemeyeceğini belirtelim. 

KF Tirana – Beşiktaş Maç Bilgileri

KF Tirana – Beşiktaş Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S SPORT Plus kanalından Türkiye saati ile 21.00’de canlı olarak yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Selman Starmasi Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

KF Tirana'nın İlk 11’i Belli mi?

KF Tirana’nın muhtemel kadrosu: Gentian Selmani, Filip Najdoski, Albi Doka, Erion Hoxhallari, Fjoart Jonuzi, Florent Hasani, Florjan Pergjoni, Ardit Hila, Kristal Abazaj, Regi Lushkja, Liridon Latifi

Beşiktaş'ın İlk 11’i Belli mi?

Beşiktaş’ın muhtemel kadrosu: Mert Günok, Valentin Rosier, Omar Colley, Necip Uysal, Arthur Masuaku, Salih Uçan, Gedson Fernandez, Amir Hadziahmetovic, Onur Bulut, Cenk Tosun, Vincent Aboubakar

İddaa Tahmini

KF Tirana, ilk maçta pek etkili olamadı. Beşiktaş’a karşı zaman zaman pozisyon buldular ama istedikleri sonucu alamadılar. İlk maçı 3-1 kaybeden Arnavutluk ekibi tur şansını zora soktu. Beşiktaş ise moralli. Yeni transferlerini sahaya süren Siyah Beyazlılar, ilk ciddi sınavında KF Tirana engelini 3-1 ile geçti. Turu geçme adına büyük bir avantaj yakalayan Beşiktaş, rövanş maçının da favorisi. İlk maçta olduğu gibi yine goller konuşur. Tercihimi 2.5 gol üstünden yana kullanacağım.

İddaa Oranı: 2.5 ÜST, Oran 1.57

Bets10 Oranı: 2.5 ÜST, Oran 10.00

Maç Sonucu: 0-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Beşiktaş,rövanş maçından da galibiyet ile ayrıldı. KF Tirana’yı deplasmanda 2-0 ile geçerek tur atladılar.