UEFA Konferans Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Adana Demirspor CFR Cluj İddaa Tahmini 03.08.2023

UEFA Konferans Ligi 2. Eleme turu rövanş maçında, Adana Demirspor ile CFR Cluj kozlarını paylaşacak. Mücadeleeyi saat 21.00’de TV 8,5 kanalından takip edebilirsiniz.

Adana Demirspor ile CFR Cluj zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın Bets10 oranlarını ele alacak olursak Adana Demirspor galibiyetinin 1.62, beraberlik tercihinin 4.00, CFR Cluj galibiyetinin ise 4.50 oran şeklinde açıldığını görüyoruz. Bets10 sitesinde özel oran kampanyası ile Adana Demirspor galibiyetine 10.00 oran verildiğini belirtelim.

Adana Demirspor Tur Arayacak 

Adana Demirspor, bildiğimiz gibi geçen hafta UEFA Konferans Ligi 2. Eleme turunda karşı karşıya geldiği CFR Cluj ile 1-1 berabere kalmıştı. Bu beraberliğin ardından Adana’ya umutlu dönen Patrick Kluivert’ın öğrencileri rövanş maçında ise galibiyet arayacak. Tarihinde ilk kez Avrupa maçına çıkan Adana Demirspor, CFR Cluj karşısında iyi bir performans gösterdi. Benjamin Stambouli’nin golüyle umutlarını koruyan Adana Demirspor, rövanş maçının favorisi. Maç öncesinde Adana Demirspor’da eksik bulunmuyor. 

CFR Cluj’un İşi Zor 

CFR Cluj’un ilk maçta kazanması bekleniyordu ama beklenen olmadı. UEFA Konferans Ligi 2. Eleme turunda konuk ettikleri Adana Demirspor ile ilk maçta 1-1 berabere kaldılar. Öne geçtiği maçta skor üstünlüğünü koruyamayan Rumen ekibi Adana’da galibiyet arayacak. İlk maçta oyunun bazı bölümlerinde rakibine karşı üstünlük kurabilen CFR Cluj’u çok daha zor bir karşılaşma bekliyor. Adana Demirspor’a konuk olacak CFR Cluj’de önemli bir eksik yok. 

Adana Demirspor – CFR Cluj Maç Bilgileri

Adana Demirspor – CFR Cluj Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 21.00’de TV 8,5 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Adana 5 Ocak Fatih Terim Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Adana Demirspor'un ilk 11’i Belli mi?

Adana Demirspor’un muhtemel kadrosu: Ertaç Özbir, Jonas Svensson, Andreaw Gravillon, Mert Çetin, Kevin Rodrigues, Badou Ndiaye, Gökhan İnler, Benjamin Stambouli, Nani, Emre Akbaba, Henry Onyekuru

CFR Cluj'un ilk 11’i Belli mi?

CFR Cluj’un muhtemel kadrosu: Razvan Sava, Cristian Manea, Arlind Ajeti, Mogos Vasile, Bogdan Tiru, Mario Camora, Lovro Cvek, Karlo Muhar, Jefte Betancor, Daniel Birligea, Roberto Filip

İddaa Tahmini

Adana Demirspor, ilk maçta daha baskın taratı ama galibiyet çıkartamadılar. Bence Romanya’da alınan 1-1’lik sonuç bile son derece iyi. CFR Cluj öne geçtiği maçta skor üstünlüğünü koruyamadı ve beraberliğe razı oldu. Romanya ekibinin rövanş maçında işi daha zor. İpler artık Adana Demirspor’un elinde diyebiliriz. Taraftar desteğini de arkasına alacak olan Adana Demirspor, kazanmayı başarır ve tarihinde ilk Avrupa galibiyetini elde eder.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.44

Bets10 Oranı: MS 1, Oran 10.00

Maç Sonucu: 2-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Adana Demirspor, 10 kişi kaldığı maçtan galibiyet ile ayrıldı. CFR Cluj’u 2-1 mağlup ettiler ve tur atladılar.