UEFA Konferans Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Bohemians Bodo / Glimt İddaa Tahmini 03.08.2023

3 Ağustos Perşembe akşamı Türkiye saati ile 20:05’te sahne alacak olan UEFA Avrupa Konferans Ligi 2. Ön Eleme Tur mücadelesinde, Bohemians ile Bodo / Glimt karşı karşıya gelecek.

intobet, Bohemians galibiyetine 3.50, beraberliğe 4.00, Bodo / Glimt galibiyetine ise 1.82 oran belirlemiş durumda. İddaa ise ev sahibine 3.40, beraberliğe 3.28, konuk ekibe ise 1.57 oran veriyor.

Bohemians Mucize Arayacak

Çekya temsilcisi Bohemians, UEFA Avrupa Konferans Ligi hayallerine veda etmek üzere. 2. Ön Eleme Turu’na doğrudan katılan Ludek Klusacek ve öğrencileri, ilk maçta Bodo / Glimt’e deplasmanda konuk olurken, 90 dakika 3-0’lık mağlubiyetle sona erdi ve Bohemians ilk maçta hiçbir varlık gösteremedi. Pozisyon dahi bulmakta zorlanan ev sahibi, çok daha ağır bir mağlubiyetten ucuz kurtuldu diyebiliriz. Sezonu Çekya Ligi’nde galibiyetle açmayı başaran ekip, FK Pardubice deplasmanından 2-1’lik galibiyetle döndü. Konferans Ligi mağlubiyetinin ardından, kötü gidişat lige yansıdı ve iç sahada ağırladıkları Teplice karşısında hafta sonu 2-1’lik mağlubiyet yaşadılar. Son 2 maçını kaybeden Bohemians, bu hafta Bodo / Glimt karşısında mucize arayacak. En az 3 farklık bir galibiyetten başka şansı olmayan ev sahibi, ilk maç performansıyla galibiyet adına dahi güven vermedi.

Bodo / Glimt Evinde Rahat Kazandı

Norveç Eliteserien Ligi’nin lideri Bodo / Glimt, UEFA Avrupa Konferans Ligi’ne harika bir başlangıç yaptı. Konuk ekip 2. Ön Eleme Turu’na doğrudan katılırken, evinde ağırladığı Bohemians karşısında 3-0’lık net bir galibiyete imza attı. Tur kapsını sonuna kadar aralayan Kjetil Knutsen’in öğrencileri, rövanşta Çekya deplasmanına büyük bir avantajla çıkıyor. İlk maçtan turun favorisi olduğunu bizlere ispatlayan Bodo / Glimt, Konferans Ligi dönüşü ise Norveç Eliteserien Ligi’nde Tromsö’ye karşı iç sahada kaybetti. Zorlu fikstürde yorgun düşen konuk ekip, mağlubiyete rağmen yoluna lider olarak devam ediyor. İlk 90 dakikaya sergilediği futbol ve aldığı galibiyetle damga vuran Bodo / Glimt, Bohemians karşısında bir kez daha favori.

Bohemians – Bodo / Glimt Maç Bilgileri

Bohemians – Bodo / Glimt Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşmanın yayın ekranı bulunmuyor. Mücadele Türkiye saati ile 20:05’te start alacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Dolicek Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Bohemians’ın 11’i Belli mi?

Bohemians’ın muhtemel kadrosu: Michal Reichl, Matej Hybs, Martin Dostal, Daniel Köstl, Lukas Hulka, Erik Prekop, Antonin Krapka, Josef Jindrisek, Adam Janos, Jan Matousek, Matyas Kozak.

Bodo/Glimt’in 11’i Belli mi?

Bodo/Glimt’in muhtemel kadrosu: Nikita Haykin, Adam Sørensen, Brede Moe, Lode, Nino Zugelj, Sondre Fet, Patrick Berg, Fredrik Sjovold, Albert Erlykke, Faris Pemi Moumbagna, Amahl Pellegrino.

İddaa Tahmini

Bodo / Glimt tur kapısını araladı. UEFA Avrupa Konferans Ligi 2. Ön Eleme Turu’na aldığı galibiyet ve sergilediği futbolla damga vuran Bodo / Glimt, Boheimans karşısında bir kez daha kazanarak, adını 3. Ön Eleme Turu’na yazdıracaktır.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.57

intobet Oranı: MS 2, Oran 1.82

Maç Sonucu: 2-4

Maç Sonu Editör Yorumu: İç sahada rakibini mağlup etmeyi başaran Bodo / Glimt, deplasmanda da Bohemians2ı mağlup etti. 6 gollü mücadelede, Norveç temsilcisi 4 golle kazandı ve tur atladı.