UEFA Konferans Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Drita Viktoria Plzen İddaa Tahmini 03.08.2023

Drita sahasında Viktoria Plzen’i konuk edecek. UEFA Avrupa Konferans Ligi 2. Ön Eleme Turu‘nun rövanş mücadelesi, 3 Ağustos Perşembe akşamı Türkiye saati ile 21.00’de sahne alıyor.

intobet, Drita galibiyetine 6.00, beraberliğe 4.20, Viktoria Plzen galibiyetine ise 1.47 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.95, 2.5 Alt 1.80 oran kazandırıyor.

Drita Avantajlı Konumda

UEFA Avrupa Konferans Ligi 2. Ön Eleme Turu’nda zor bir kura çeken Drita, yeni sezonun ilk sınavını Viktoria Plzen deplasmanında verirken, evine 0-0’lık beraberlikle döndü ve rakibi karşısında avantajlı taraf olmayı başardı. İlk maçta savunmaya ağırlık veren Drita, harika bir savunma performansı sergiledi. Hücum hattında ise Diamantis Vavalis ve öğrencilerinin hiçbir varlık gösteremediğini söyleyelim. 90 dakika sonunda rakip kaleye sadece 1 isabetli şut gönderebilen ev sahibi, orta saha hakimiyetini tamamen rakibine kaptırınca, ceza sahasına gitmekte zorlandı. Viktoria Plzen karşısında büyük bir sürprize imza atan Kosova temsilcisi, bu kez taraftarı önünde galibiyet arayacak.

Viktoria Plzen Deplasmanda Favori

Michal Bilek yönetiminde Viktoria Plzen, yeni sezonda maç kazanamadı. Çekya Ligi’nin ilk 2 haftasında 1 puan çıkarabilen konuk ekip, UEFA Avrupa Konferans Ligi 2. Ön Eleme Turu’nun ilk maçında ise Drita ile golsüz berabere kaldı. Ligde ilk hafta Teplice’ye karşı kaybeden konuk ekip, 2. hafta ise Hradec Kralove ile iç sahada 1-1 berabere kaldı. 2 haftada 1 gol bulmayı başaran Viktoria Plzen, Drita karşısında da etkisiz hücum performansını sürdürdü. Rakibine oyun olarak üstünlük kurmayı başaran konuk ekip, etkisini skora yansıtamadı. Deplasmanda galibiyetten başka şansı kalmayan Viktoria Plzen, Drita karşısına bir kez daha galibiyetin favorisi olarak çıkıyor. Bilek ve öğrencileri yeni sezonun ilk galibiyetini almak istiyor.

Dirta – Viktoria Plzen Maç Bilgileri

Drita – Viktoria Plzen Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşmanın yayın ekranı bulunmuyor. Mücadele Türkiye saati ile 21:00’de sahne alacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Adem Jashari Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Drita’nın 11’i Belli mi?

Drita’nın muhtemel kadrosu: Florjan Smakiqi, Astrit Thaqi, Benjamin Agyare, YIl Ibrahimi, Dilyan Georgiev, Rron Broja, Blend Baftiu, Jashari, Ajzeraj, Selmani, Tahiri.

Viktoria Plzen’in 11’i Belli mi?

Viktoria Plzen’in muhtemel kadrosu: Jindrich Stanek, Lukas Hejda, Radim Reznik, Vaclav Jemelka, Jan Sykora, Jan Koic, Roman Kvet, Lukas Kalvach, Erik Jirka, Adam Vlkanova, Rafiu Durosinmi.

İddaa Tahmini

İlk maçta rakibine oyun olarak üstünlük kurmayı başaran Viktoria Plzen, bir türlü galibiyet golünü bulamadı. Deplasmanda tur bileti içi galibiyete ihtiyacı olan Plzen, bu kez Drita karşısında galip gelmeyi başaracaktır.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.26

intobet Oranı: MS 2, Oran 1.47

Maç Sonucu: 1-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Deplasmanda kazanmak zorunda olan Viktoria Plzen, evinde 10 kişi kalan Drita karşısında galip gelmeyi başardı ve UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde yoluna devam etti. Kazananları tebrik ederiz.