Almanya 2.Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Hertha Berlin Wehen İddaa Tahmini 04.08.2023

beIN SPORTS 4 ve tivibu SPOR 1 ekranlarından 4 Ağustos Cuma akşamı Türkiye saati ile 19:30’da canlı yayınlanacak olan Almanya 2. Bundesliga mücadelesinde, Hertha Berlin ile Wehen karşı karşıya gelecek.

intobet, Hertha Berlin galibiyetine 1.57, beraberliğe 4.33, Wehen galibiyetine ise 5.00 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.66, 2.5 Alt 2.15 oran kazandırıyor.

Hertha Berlin Deplasmanda Kaybetti

Almanya Bundesliga’nın en zayıf halkası olarak, Pal Dardai yönetiminde küme düşen Hertha Berlin, yeni sezonda Jessic Ngankam, Omar Alderete, Lucas Tousart, Ascabiar gibi önemli isimler ise küme düşmesinin ardından takımdan ayrılmasıyla birlikte güç kaybetti. Almanya 2. Bundesliga’nın ilk haftasında Düsseldorf deplasmanına konuk olan Hertha Berlin, evine 1-0’lık mağlubiyetle döndü. Rakibine karşı deplasmanda dişe diş bir mücadele sergilemesine karşın, skor üretmeyi başaramadılar. Son vuruşlarda son derece etkisiz kalan Pal Dardai ve öğrencileri, yeni transferlerinde henüz istediği katkıyı kalamadı. Bu hafta iç sahada Wehen’e karşı 3 puan arayacak olan Hertha Berlin, taraftarı önünde ilk galibiyetini almak istiyor.

Wehen Sezonu Beraberlikle Açtı

Almanya 2. Bundesliga’nın yeni temsilcileri arasında yer alan Wehen, 3. Lig’de sezonu 4. sırada kapatırken, Play Off galibiyetiyle lige yükseldi. Yeni sezon öncesi 9 takviyeyle kadrosunu güçlendiren ve Markus Kauczinski yönetiminde yoluna devam eden Wehen, ilk hafta iç sahada Magdeburg’u konuk etti. İlk yarıyı 1-0 geride kapatan konuk ekip, ikinci yarının hemen başında Vukotic’in kırmızı kartıyla 10 kişi kaldı. Beraberlik golünü 62. dakikada Ivan Prtajin ile bulan Wehen, 10 kişi kalmasına karşın, iyi bir mücadele sergiledi. Yeni sezonun ilk galibiyetini almak isteyen konuk ekip, sezona mağlubiyetle başlayan Hertha Berlin’e deplasmanda konuk olacak.

Hertha Berlin – Wehen Maç Bilgileri

Herhta Berlin – Wehen Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS 4 ve tivibu SPOR 1 ekranlarından Türkiye saati ile 19:30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim ? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Berlin Olimpiyat Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Hertha Berlin’in 11’i Belli mi?

Hertha Berlin’in muhtemel kadrosu: Oliver Christensen, Oliver Kempf, Filip Uremovic, Jeremy Dudziak, Jonjoe Kenny, Marton Dardai, Suat Serdar, Fabian Reese, Dodi Lukebakio, Wilfried Kanga, Veit Stange.

Wehen Wiesbaden’in ilk 11’i Belli mi?

Wehen Wiesbaden’in muhtemel kadrosu: Florian Stritzel, Martin Angha, Marcus Mathisen, Nico Rieble, Lasse Gunther, Bjarke Jacobsen, Robin Heusser, Bennetts, Hyun Ju Lee, Ivan Prtajin, Thijmen Goppel.

İddaa Tahmini

Almanya 2. Bundesliga’nın yeni temsilcileri arasında yer alan Hertha Berlin ve Wehen, ilk haftada puan kaybetmekten kurtulamadı. 2. haftada kazanmak isteyen iki takımda, galibiyet hedefine ulaşamasa dahi, mücadelede skor üretmeyi başaracaktır.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.52

intobet Oranı: KGVAR, Oran 1.72

Maç Sonucu: 0-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Wehen son dakika golüyle kazandı. Sezona mağlubiyetle başlayan Hertha Berlin’i deplasmanda mağlup eden konuk ekip, 2 haftadan 4 puan toplamayı başardı ve sezona iyi bir başlangıç yaptı.