Finlandiya Veikkausliiga iddaa tahminleri ve analizleri

Ilves Tampere Haka Maç Tahmini 04.08.2023

İddaa fikstüründe 4 Ağustos Cuma akşamı yer alan Finlandiya Veikkausliiga mücadelesinde, Ilves Tampere ile Haka karşı karşıya gelecek. Mücadelenin başlama düdüğü ise 18.00 itibariyle çalınacak.

intobet, Ilves Tampere galibiyetine 2.11, beraberliğe 3.40, Haka galibiyetine ise 3.30 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.80, KGYOK 1.95 oran kazandırıyor.

Ilves Tampere Galibiyeti Unuttu

Ilves Tampere cephesinde galibiyet hasreti 9, gol hasreti ise 4 haftaya yükseldi. Finlandiya Veikkausliiga’nın en formsuz takımları arasında yer alan ev sahibi, son 2 haftayı HJK Helsinki ve VPS karşısında üst üste mağlubiyetlerle noktaladı. En son lig galibiyetini tam 3 ay önce yaşayan Ilves Tampere, 9 maçlık fikstürü 3 mağlubiyet, 6 beraberlikle geride bıraktı. Kalesini 17 gole kapatmayı başaramayan ev sahibi, rakip filelere ise sadece 14 gol göndermeyi başarabildi. 8. sıraya kadar gerileyen Jarkko Wiss ve öğrencileri, bu hafta evinde Haka’yı konuk edecek. Sezonun ilk yarısında Haka’ya deplasmanda konuk olmuş ve sahadan 1-1’lik beraberlikle ayrılmışlardı. Ilves Tampere galibiyet hasretine taraftarı önünde son vermek istiyor.

Zayıf Halka Haka

Finlandiya Veikkausliiga’da 17. hafta geride kalırken, en zayıf halka olmaktan kurtulamayan Haka, son 11 haftanın tamamında puan kaybetti. Teemu Tainio yönetiminde 17 haftayı 2 galibiyet, 7 beraberlik, 8 mağlubiyetle geride bırakan konuk ekip, son 11 haftalık fikstürü 6 mağlubiyet, 5 beraberlikle geride bıraktı. Rakibi Ilves Tamepre ile birlikte Veikkausliiga’nın en formsuz takımları arasında yer alan Haka, geçtiğimiz hafta FC Lahti ile iç sahada 1-1 berabere kaldı. Kalesini tam 32 gole kapatmayı başaramayan Haka, ligin uzak ara en kötü savunma performansına sahip. Rakip filelere ise sadece 19 gol göndermeyi başardıklarını söyleyelim.

Ilves Tampere – Haka Maç Bilgileri

Ilves Tampere – Haka Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşmanın yayın ekranı bulunmuyor. Mücadele Türkiye saati ile 18:00’de sahne alacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Tammelan Pallokentta Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Ilves Tampere’nin 11’i Belli mi?

Ilves Tampere’nin muhtemel kadrosu: Otso Virtanen, Tatu Miettunen, Felipe Aspegren, Petteri Pennanen, Santeri Haarala, Oiva Jukkola, Yussif Moussa, Adam Larsson, Parfitt-Williams, N’Diaye, Mohammed.

Haka’nın 11’i Belli mi?

Haka’nın muhtemel kadrosu: Aatu Hakala, Eero-Matti Auvinen, Atte Sihvonen, Haymenn Bah-Traore, Tino Purme, Janne-Pekka Laine, Stavros Zarokostas, Logan Rogerson, Tiemoko Fotana, Fallou Ndiaye, Ryan Mahuta.

İddaa Tahmini

Finlandiya Veikkausliiga’da son haftaların en formsuz takımları arasında yer alan Ilves Tampere ile Haka kozlarını paylaşacak. Veikkausliiga2da adata galibiyeti unutan iki takımında, birbirlerinin savunma zafiyetlerinden faydalanarak, karşılaşmada skor üreteceğini düşünüyorum.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.63

intobet Oranı: KGVAR, Oran 1.80

Maç Sonucu: 1-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Karşılıklı gollere sahne olan mücadelede, ligin en zayıf halkası Haka sürpriz bir galibiyete imza attı. Ilves Tampere cephesinde ise galibiyet hasreti 10 haftaya yükseldi. Kazananları tebrik ederiz.