İrlanda Premier Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Bohemians Drogheda United Bahis Tahmini 04.08.2023

İrlanda Premier Lig’de heyecan devam ediyor. Drogheda United deplasmanda, Bohemians’ın konuğu olacak. Mücadeleyi saat 21.45’de nesine.com sitesinden takip edebilirsiniz.

Bohemians ile Drogheda United zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın Bets10 oranlarını ele alacak olursak Bohemians galibiyetinin 1.68, beraberlik tercihinin 3.75, Drogheda United galibiyetinin ise 4.75 oran şeklinde açıldığını görüyoruz.

Bohemians Zirve Takibini Sürdürdü 

Bohemians, İrlanda Premier Lig’de geçtiğimiz haftayı galibiyet ile kapatan takımlardan biriydi. İç sahada konuk ettikleri UCD’yi 2-0 mağlup ettiler. İrlanda Premier Lig’de şampiyonluk yarışında önemli bir 3 puan alan Declan Devine’ın ekibi lider Shamrock’un 5 puan gerisinde yer alıyor. Bu hafta ise Dalymount Park’da Drogheda United ile karşı karşıya gelecekler. Son 3 haftada 7 puan toplayan Bohemians’da moraller yerinde. 

Drogheda United Alt Sıralarda 

Drogheda United, İrlanda Premier Lig’de bu hafta Bohemians’ın konuğu olacak. Bu sezon Bohemians ile oynadığı 2 maçı da kaybeden Kevin Doherty’nin ekibinde moraller bozuk. Geçen hafta iç sahada Sligo Rovers’ı konuk eden Drogheda United, 2-0 geriye düştüğü maçtan 2-2’lik beraberlik ile ayrılmıştı. Son haftalarda kolay kolay kaybetmemeye başladılar ama play out hattı ile aralarında 2 puanlık fark var. Drogheda United’ın hala düşme baskısı ile karşı karşıya olduğunu da belirtmekte fayda var. Maç öncesinde Drogheda United’da önemli bir eksik bulunmuyor. 

Bohemians – Drogheda United Maç Bilgileri

Bohemians – Drogheda United Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 21.45’de nesine.com sitesinden canlı olarak takip edilebilecek.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Dalymount Park Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Bohemians'ın ilk 11’i Belli mi?

Bohemians’ın muhtemel kadrosu: James Talbot, Patrick Kirk, Krystian Novak, Jordan Flores, Dylan Connoly, Kacper Radkowski, James Clarke, Adam McDonnell, Kristopher Tawardek, Jonathan Afolabi, Grant Horton

Drogheda United'ın ilk 11’i Belli mi?

Drogheda United’ın muhtemel kadrosu: Andrew Wogan, Evan Weir, Cono Keeley, Elicha Ahui, Darragh Markey, Gary Deegan, Adam Foley, Emmanuel Adegboyega, Ryan Brennan, Dayle Rooney, Darragh Noone

İddaa Tahmini

Bohemians’da moraller yerinde. Geçen hafta UCD engelini zorlanmadan geçen Bohemians, İrlanda Premier Lig’de şampiyonluk umutlarını sürdürüyor. Lider Shamrock’un 5 puan gerisinde 4. sıradalar. Konuk ekip Drogheda United ise play out hattından uzaklaşma savaşı veriyor. Geçen hafta konuk oldukları Sligo Rovers ile 2-2 berabere kaldılar. Üstelik 2-0 geriye düştükleri maçtan puan aldıklarını belirtelim. Bohemians maçın favorisi. Drogheda United karşısında da kazanarak zirve takibini devam ettirirler.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.42

Bets10 Oranı: MS 1, Oran 1.68

Maç Sonucu: 4-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Beklediğim gibi bir maç oldu. Bohemians rahat kazandı. Drogheda United engelini 4-2 ile geçtiler.